- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
- 408
- Konu Sahibi Homely_angel
Üzülme canım. Belirtiler aynı diyorlar. Belli olmaz.Hasta olmama iki gün var hasta olma belirtisi canım ondan üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım. Belirtiler aynı diyorlar. Belli olmaz.Hasta olmama iki gün var hasta olma belirtisi canım ondan üzülüyorum
Teşekkürler canım bende öyle yapıyorum inşallah işe yararkızlar bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
Inşallah canım bakalım ne olacakÜzülme canım. Belirtiler aynı diyorlar. Belli olmaz.
inş cnm ben de denicem. Bi de sağ tarafa yatınca erkek, sol tarafa yatınca kız oluyormus yazmıslar bebişleri o kadar istiyoruz ki herseyi dener olduk bunu da deneyelim zarar gelmez :) hem akmasını da engelliyormus..Teşekkürler
Teşekkürler canım bende öyle yapıyorum inşallah işe yarar
Ay canım sağlıklı olsun. 1 tane yapayım da erkek kiz fark etmez:)))inş cnm ben de denicem. Bi de sağ tarafa yatınca erkek, sol tarafa yatınca kız oluyormus yazmıslar bebişleri o kadar istiyoruz ki herseyi dener olduk bunu da deneyelim zarar gelmez :) hem akmasını da engelliyormus..
Rabbim kimseyi çaresiz bırakması hepimize salih kullarindan kız erkek fark etmez birer sağlıklı evlat nasip etsin inşallahAy canım sağlıklı olsun. 1 tane yapayım da erkek kiz fark etmez:)))
aynen canım ben de öyle düşünüyorum. bi ay sol taraftan bi ay sağ taraftan yumurtluyoruz. yattığımız tarafa denk gelirse inş biz de hamiş oluruz Allah'ım isteyen herkese nasip etsinAy canım sağlıklı olsun. 1 tane yapayım da erkek kiz fark etmez:)))
hayırlısı olsun cnm yeni bi yöntem denices sen de bize katıl :)Kizlar ben adet oldum zaten bu ay ihtimal cok dusuktu.yeni bat 30 eylul :)
Bu ay bende denedim bunu canim. Yumurtlama doneminde sol kasigim cok agrimisti bende soluma yattim hep.Insallah benimde isime yarar bu yaptigimiz. Bugun adet gunum.surekli lavaboya tasiniyorum olmayi bekler gibi aslinda olmasindan korkuyorum. Insallah rabbim benim ve istwyen herkesin yuzunu guldursunkızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :l
1riposte
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
deneyenler hamiş kalmıslar Allah'ın takdiri tabi ki ama biz de elimizden geleni yapalım inş güzel haberlerini alırız cnm hamişler listesine eklenmek üzereBu ay bende denedim bunu canim. Yumurtlama doneminde sol kasigim cok agrimisti bende soluma yattim hep.Insallah benimde isime yarar bu yaptigimiz. Bugun adet gunum.surekli lavaboya tasiniyorum olmayi bekler gibi aslinda olmasindan korkuyorum. Insallah rabbim benim ve istwyen herkesin yuzunu guldursun
Ben hamilelikten cok enfeksiyondan da korkuyorum aslinda cunku obceden hic olmazdi agrim insallah tam bebek istemisken olmazCanım senin daha 13 gün var. Yumurtluyor bile olabilirsin. Çok erkenden heyecanlanmaya başlama. Yoksa dayanamazsin o güne kadar.:)))
kızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
TATİLDE DENEDİK...
Bende hem moralimi bozmak istemiyom hem korkuyorum cunku hic kasik agrim olmaz benm ay icinde yumurtlama fln bilmem yani ins enfeksiyon degildirInşallah canım.benim daha iki gün var ama bugün kasık ağrım çok moralim bozuk hasta olacağım galiba
Hayirlisi canım. Senin kaçıncı ayindi? Üzülmek yok. Herşeyin bir zamanı var.Kizlar ben adet oldum zaten bu ay ihtimal cok dusuktu.yeni bat 30 eylul :)
yok canım üzülmüyorumcanım kendini üzme
Rabbim hayırlısını ve sağlıksını nasip etsin
Bende hem moralimi bozmak istemiyom hem korkuyorum cunku hic kasik agrim olmaz benm ay icinde yumurtlama fln bilmem yani ins enfeksiyon degildir
canım bunu yazan pco lu biri. okudugum topic te bunu deneyip hamile oldugunu yazan bir sürü kişi var. topiğin başılığı hamile kalmanın en basit yolu :) bi oku istersen. Allahtan ümit kesilmez ben de bi denicem bat 28 eylül umarım güzel sonuclar alırız hepimizahh canım ben onu da denedim gene tık yok
hatta bir keresinde yuvarlandım bile
her iki yumurtalığa da spermler yakın olsun diye
yok yok