• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Teşekkürler
kızlar bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
Teşekkürler canım bende öyle yapıyorum inşallah işe yarar

Teşekkürler
Teşekkürler canım bende öyle yapıyorum inşallah işe yarar
inş cnm ben de denicem. Bi de sağ tarafa yatınca erkek, sol tarafa yatınca kız oluyormus yazmıslar:KK28: bebişleri o kadar istiyoruz ki herseyi dener olduk bunu da deneyelim zarar gelmez :) hem akmasını da engelliyormus..

kızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :l
1riposte

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

Bu ay bende denedim bunu canim. Yumurtlama doneminde sol kasigim cok agrimisti bende soluma yattim hep.Insallah benimde isime yarar bu yaptigimiz. Bugun adet gunum.surekli lavaboya tasiniyorum olmayi bekler gibi aslinda olmasindan korkuyorum. Insallah rabbim benim ve istwyen herkesin yuzunu guldursun

Bu ay bende denedim bunu canim. Yumurtlama doneminde sol kasigim cok agrimisti bende soluma yattim hep.Insallah benimde isime yarar bu yaptigimiz. Bugun adet gunum.surekli lavaboya tasiniyorum olmayi bekler gibi aslinda olmasindan korkuyorum. Insallah rabbim benim ve istwyen herkesin yuzunu guldursun
deneyenler hamiş kalmıslar Allah'ın takdiri tabi ki ama biz de elimizden geleni yapalım inş güzel haberlerini alırız cnm hamişler listesine eklenmek üzere :KK200:

Canım senin daha 13 gün var. Yumurtluyor bile olabilirsin. Çok erkenden heyecanlanmaya başlama. Yoksa dayanamazsin o güne kadar.:)))
Ben hamilelikten cok enfeksiyondan da korkuyorum aslinda cunku obceden hic olmazdi agrim insallah tam bebek istemisken olmaz

kızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte

TATİLDE DENEDİK...

ahh canım ben onu da denedim gene tık yok
hatta bir keresinde yuvarlandım bile
her iki yumurtalığa da spermler yakın olsun diye
yok yok

Inşallah canım.benim daha iki gün var ama bugün kasık ağrım çok moralim bozuk hasta olacağım galiba
Bende hem moralimi bozmak istemiyom hem korkuyorum cunku hic kasik agrim olmaz benm ay icinde yumurtlama fln bilmem yani ins enfeksiyon degildir

ahh canım ben onu da denedim gene tık yok
hatta bir keresinde yuvarlandım bile
her iki yumurtalığa da spermler yakın olsun diye
yok yok
canım bunu yazan pco lu biri. okudugum topic te bunu deneyip hamile oldugunu yazan bir sürü kişi var. topiğin başılığı hamile kalmanın en basit yolu :) bi oku istersen. Allahtan ümit kesilmez ben de bi denicem bat 28 eylül umarım güzel sonuclar alırız hepimiz

Back