Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar ben dayanamadım bat 6 gün kala kan testi yaptırdım değer 0.1 çıktı çok kızdım kendime neden böyle yapıyorsun dahada ilk denememiz iş yerinde ağlıyorum gizli gizli

kızlar ben dayanamadım bat 6 gün kala kan testi yaptırdım değer 0.1 çıktı çok kızdım kendime neden böyle yapıyorsun dahada ilk denememiz iş yerinde ağlıyorum gizli gizli
Canım ne gerek var kan testine. Kendini neden uzuyorsun. Benim 9 ay. Arkadasin 8 ay oldu. Bence boş yere uzuluyorsun. Kendini yipratma. Herşeyin bir zamanı var. Çok şükür bir sorun yok. Saglikliyiz.

inşallah canım. Neden olmasın. Umutlu olmaya devam.

Cnm bnmde ilk denemem ven bu ay test fln dusunmuyorum daha cok yeni bisey hic aglama en guzel seyler hep zor elde edilir bole dusun bende bugun 14 gun var ve biz yanyana bile gelemiyoz nasip diyorum

ne kadar belirsiz bir sistem değil mi doktor çocuğunuz olamaz diyor kadın hamile kalıyor biri tüp bebek yapıyor arkasından doğal yolla ansızın hamile kalıyor, anneannemin bir kızı oluyor bebekken vefat ediyor ardından tam 10 yıl çocuğu olmuyor sonra arka arkaya 3 tane çocuğu oluyor hayat uzun bir yolculuk elbetteki olacak kimse üzülmesin lütfeeeeen

allah ne zaman verirse canım

Cnm ikimizde nobeltiyiz biz dogudayiz o cok yogun ben zaten yogun tempolu bi meslek gercekten bi ara ewe notlar birakiyoduk birbirimiz icin

bizde doğudayız canım benim eşimde baya yorgun oluyor ama şimdi ben evdeyim sıkıntı olmuyor :) Sizin daha zor tabi canım iki tarafta nöbetli çalışan olunca

bizde doğudayız canım benim eşimde baya yorgun oluyor ama şimdi ben evdeyim sıkıntı olmuyor :) Sizin daha zor tabi canım iki tarafta nöbetli çalışan olunca
Alisiyo insan bende alisamam saniyodum ama bu ay ovulasyonda 3 gun gitti ona uzuldum hayirlisi rabbim ol der olur belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…