- 26 Şubat 2015
- 132
- 80
- 28
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Canım ne gerek var kan testine. Kendini neden uzuyorsun. Benim 9 ay. Arkadasin 8 ay oldu. Bence boş yere uzuluyorsun. Kendini yipratma. Herşeyin bir zamanı var. Çok şükür bir sorun yok. Saglikliyiz.kızlar ben dayanamadım bat 6 gün kala kan testi yaptırdım değer 0.1 çıktı çok kızdım kendime neden böyle yapıyorsun dahada ilk denememiz iş yerinde ağlıyorum gizli gizli
Canım ilk deneme ağlama sakin olur mu hiç öyle daha yolun başında sinkızlar ben dayanamadım bat 6 gün kala kan testi yaptırdım değer 0.1 çıktı çok kızdım kendime neden böyle yapıyorsun dahada ilk denememiz iş yerinde ağlıyorum gizli gizli
inşallah canım. Neden olmasın. Umutlu olmaya devam.kızlar troidden dolayı gebe kalamama ihtimalim yüksekti 2 aydır tedavi görüyorum tsh 2 ye düşmüş sonunda yarın doktoruma gidicem adetin 10. günü yumurta takibine başlayacak çok heyecanlıyım bu aydan çok umutluyum
Cnm bnmde ilk denemem ven bu ay test fln dusunmuyorum daha cok yeni bisey hic aglama en guzel seyler hep zor elde edilir bole dusun bende bugun 14 gun var ve biz yanyana bile gelemiyoz nasip diyorumkızlar ben dayanamadım bat 6 gün kala kan testi yaptırdım değer 0.1 çıktı çok kızdım kendime neden böyle yapıyorsun dahada ilk denememiz iş yerinde ağlıyorum gizli gizli
Allah umutlarini bosa cikarmasin cnmkızlar troidden dolayı gebe kalamama ihtimalim yüksekti 2 aydır tedavi görüyorum tsh 2 ye düşmüş sonunda yarın doktoruma gidicem adetin 10. günü yumurta takibine başlayacak çok heyecanlıyım bu aydan çok umutluyum
allah ne zaman verirse canımne kadar belirsiz bir sistem değil mi doktor çocuğunuz olamaz diyor kadın hamile kalıyor biri tüp bebek yapıyor arkasından doğal yolla ansızın hamile kalıyor, anneannemin bir kızı oluyor bebekken vefat ediyor ardından tam 10 yıl çocuğu olmuyor sonra arka arkaya 3 tane çocuğu oluyor hayat uzun bir yolculuk elbetteki olacak kimse üzülmesin lütfeeeeen
Bende saglikciyim esim polis bizde firsatlari degerlendiriyoruz yeri geliyo 3 gun gorusemiyoz
Biz de 2. Günde bir görüşüyoruz ama bir önceki gün nöbet tuttuğu için yorgun oluyor. Verimli olmuyor. Vay bizim halimize:))benimde eşim polis canımama ben öğretmenim de şükür en kötü 2. gün görüşüyoruz
Cnm ikimizde nobeltiyiz biz dogudayiz o cok yogun ben zaten yogun tempolu bi meslek gercekten bi ara ewe notlar birakiyoduk birbirimiz icinbenimde eşim polis canımama ben öğretmenim de şükür en kötü 2. gün görüşüyoruz
Biz ozluyoz daha verimli oluyoBiz de 2. Günde bir görüşüyoruz ama bir önceki gün nöbet tuttuğu için yorgun oluyor. Verimli olmuyor. Vay bizim halimize:))
Cnm ikimizde nobeltiyiz biz dogudayiz o cok yogun ben zaten yogun tempolu bi meslek gercekten bi ara ewe notlar birakiyoduk birbirimiz icin
Biz de 2. Günde bir görüşüyoruz ama bir önceki gün nöbet tuttuğu için yorgun oluyor. Verimli olmuyor. Vay bizim halimize:))
Alisiyo insan bende alisamam saniyodum ama bu ay ovulasyonda 3 gun gitti ona uzuldum hayirlisi rabbim ol der olur belkimbizde doğudayız canım benim eşimde baya yorgun oluyor ama şimdi ben evdeyim sıkıntı olmuyor :) Sizin daha zor tabi canım iki tarafta nöbetli çalışan olunca
Türk dizilerimiz o kotayi dolduruyor kizlarAynen kızlar 1 kere yapıp hamile kaliyorlar:))))
Benm arkadasimda tek seferde hamile kalmis iki bebegi varTürk dizilerimiz o kotayi dolduruyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?