- Konu Sahibi Homely_angel
Selam kızlar beni de listeye ekleyin.sekiz aydır deniyorum ama hiç bir problem olmadığı halde olmuyor bakalım adet üç gün var ne olacak bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin tam dönemin. Kaçırdık deme. Devam edin. Belli olmaz. Insanlar tuhaf tuhaf günlerde hamile kalıyor.Benm dun yada onceki gundu ve kacti ama allahtan umit kesilmez calismalara dewam bat 15 eylul 14 une kadar umidimi kesmeden deniycem
Ne kadar yol arkadaşımız varmış. Benim de 9 ay oldu. Hiçbir sorun yok. Rabbim yardımcımız olsun. 6 gün kaldı benim de.Selam kızlar beni de listeye ekleyin.sekiz aydır deniyorum ama hiç bir problem olmadığı halde olmuyor bakalım adet üç gün var ne olacak bu ay
Amin canım. Inşallah.Kızlar bugün içimde bir mutluluk var...
Nedendir bilmem inşallah bu mutluluk hepimize hamişlik haberleri getirir
Hayırlısı ile güzel haberleri alırız canım inşallah.gittikçe stres yapmaya başladımNe kadar yol arkadaşımız varmış. Benim de 9 ay oldu. Hiçbir sorun yok. Rabbim yardımcımız olsun. 6 gün kaldı benim de.
Bende canım. Ama ilk aylar daha çok üzülüyordum. Olmadıkça bünye alıştı:)) Şimdi de acaba hiç mi olmayacak diyorum. Kendimizi uzmesek aslında. Motive edelim. Benim eşim doktor. Çok ümitli. Ben olumsuz düşününce çok kızıyor bana. Ama nasıl olmayın 9 aydır olmuyor.Gazi
Hayırlısı ile güzel haberleri alırız canım inşallah.gittikçe stres yapmaya başladım
benim eşim de Dr o da kızıyor kafanda hersey bitiyor diyor da elimde değil canım biz birer vesile yiz bence de motive lazım canımBende canım. Ama ilk aylar daha çok üzülüyordum. Olmadıkça bünye alıştı:)) Şimdi de acaba hiç mi olmayacak diyorum. Kendimizi uzmesek aslında. Motive edelim. Benim eşim doktor. Çok ümitli. Ben olumsuz düşününce çok kızıyor bana. Ama nasıl olmayın 9 aydır olmuyor.
kaç yıldır evli sinizA
benim eşim de Dr o da kızıyor kafanda hersey bitiyor diyor da elimde değil canım biz birer vesile yiz bence de motive lazım canım
Gazi
Hayırlısı ile güzel haberleri alırız canım inşallah.gittikçe stres yapmaya başladım
Haziran 26'da 4 yil bitti. 9 aydır korunmuyoruz. Sizin?Kaç w
kaç yıldır evli siniz
Hangi sehirdesin? Ben istanbuldayım. Beraber bekleyelim ne dersin:)Temmuz da 3yıl bitti bizim de sekiz aydır korunmu yoruz.
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay digital ovulasyon testi mi alsam acaba.Konya dayım bende.bekleyelim canım memnun oldum ortak yanlar var:)
Ay inşallah canım. Bakalım önce senin belli olur. 7si benim. Ona göre bir yol cizelim:)Aynen bu ay belli olsun bi bende düşünüyorum biraz stresli olcak ama yumurtlamaya göre ilişki stresi engelliyor ya bence ama inşallah gerek kalmaz canım
Ewet benm daha ilk denemem o yuzden kendim hesapladim ovulasyon testi fln almadim ins gerekte kalmazCanım senin tam dönemin. Kaçırdık deme. Devam edin. Belli olmaz. Insanlar tuhaf tuhaf günlerde hamile kalıyor.
AminnnnKızlar bugün içimde bir mutluluk var...
Nedendir bilmem inşallah bu mutluluk hepimize hamişlik haberleri getirir