- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
Vay anasini. Onlar mi cok becerikliymis biz mi cok beceriksiziz acabaBenm arkadasimda tek seferde hamile kalmis iki bebegi var ikisinde de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay anasini. Onlar mi cok becerikliymis biz mi cok beceriksiziz acabaBenm arkadasimda tek seferde hamile kalmis iki bebegi var ikisinde de
Cnm insallah benmde ilk ay olur artik tek sefer gibi bi beklentim yok zatendeVay anasini. Onlar mi cok becerikliymis biz mi cok beceriksiziz acaba
Benim 2 eltim, 1 görümcem yumurtlama dönemlerinde yaptıklarında hemen hamile kaliyorlar:))Benm arkadasimda tek seferde hamile kalmis iki bebegi var ikisinde de
Darisi tez zamanda sana cnmBir eltimde 3 tane, birinde 2 tane, görümcem de ikinciye hamile:)) Ne bereketli aile. :)))
Burdayim canim ama bende henuz bisey yok.ara ara bel ve kasik agrim var sadece.sanirim stres 1-2gun oteleyecekBat 2 eylul olanlar nerdee
Senin ne zamandiBat 2 eylul olanlar nerdee
Canim benim umutsuzluga kapilma.sen doktora git sonuclarini goster allahin izniyle bir sikinti varsa doktoru verecegi tedavi sayesinde biran once atlatirsin.bende adetimi bekliyorum testler icin bir suru test istedi doktor.senin bahsettiklerinde icinde bu testlerin hayirlisi hakkimizda. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Allaha siginacagizCanım çok sıkkın hanımlar, doktora gittiğimi söylemiştim, tiroit ve PRL hormon testi istemişti doktor. Troit 4, PRL 38 çıktı. Sabahtan beri araştırıyorum ne demek diye ikisi de hamileliği olumsuz etkileyen hormonlarmış ve yüksek değerler.
Garip olan, PRL değeri yüksek olanlarda yumurta çatlamama durumu oluyormuş, doktorum ise yumurtan çatlamış demişti. Sanırım ilaç kullanmam gerekecek.
İş yerinde de izin sıkıntı oluyor, ben çok sıkıntı ediyorum ya da... Öğleden sonra izin alıp doktorla görüşmem gerek ama hem izin hem sonuçlar dolayısıyla hiç gitmek istemiyorum....
Canım çok sıkkın hanımlar, doktora gittiğimi söylemiştim, tiroit ve PRL hormon testi istemişti doktor. Troit 4, PRL 38 çıktı. Sabahtan beri araştırıyorum ne demek diye ikisi de hamileliği olumsuz etkileyen hormonlarmış ve yüksek değerler.
Garip olan, PRL değeri yüksek olanlarda yumurta çatlamama durumu oluyormuş, doktorum ise yumurtan çatlamış demişti. Sanırım ilaç kullanmam gerekecek.
İş yerinde de izin sıkıntı oluyor, ben çok sıkıntı ediyorum ya da... Öğleden sonra izin alıp doktorla görüşmem gerek ama hem izin hem sonuçlar dolayısıyla hiç gitmek istemiyorum....
Canm benim 15 i ama hic gecmeyen kasik agrisi ve sık idrara cikma var bende insallah hamisizdir bu aySenin ne zamandi
Inşallah canım.benim daha iki gün var ama bugün kasık ağrım çok moralim bozuk hasta olacağım galibaCanm benim 15 i ama hic gecmeyen kasik agrisi ve sık idrara cikma var bende insallah hamisizdir bu ay
Canım senin daha 13 gün var. Yumurtluyor bile olabilirsin. Çok erkenden heyecanlanmaya başlama. Yoksa dayanamazsin o güne kadar.:)))Canm benim 15 i ama hic gecmeyen kasik agrisi ve sık idrara cikma var bende insallah hamisizdir bu ay
Aynen göğüs ağrısı her zaman var hafif kahve rengi akıntı o da herzaman oluyor kaşık bel ağrısı da yani hamilelik belirtileri ile hep aynı belirtiler ayırt edemiyorum sürekli beklenti içine girmek yoruyorBenim 5 gün kaldı ama hiç belirti yok. Geçen aylarda saçma sapan belirtiler yükledim. Karar aldım kendimi dinlememeye. Sadece göğsümde hafif acı var. O hep olur zaten; ))
Bende kahverengi akıntı değil de hep beyaz akıntı oluyor adete yakın. Bence belirti aramayalim sürekli.Aynen göğüs ağrısı her zaman var hafif kahve rengi akıntı o da herzaman oluyor kaşık bel ağrısı da yani hamilelik belirtileri ile hep aynı belirtiler ayırt edemiyorum sürekli beklenti içine girmek yoruyor
Hasta olmama iki gün var hasta olma belirtisi canım ondan üzülüyorumCanım senin daha 13 gün var. Yumurtluyor bile olabilirsin. Çok erkenden heyecanlanmaya başlama. Yoksa dayanamazsin o güne kadar.:)))