• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım çok sıkkın hanımlar, doktora gittiğimi söylemiştim, tiroit ve PRL hormon testi istemişti doktor. Troit 4, PRL 38 çıktı. Sabahtan beri araştırıyorum ne demek diye ikisi de hamileliği olumsuz etkileyen hormonlarmış ve yüksek değerler.

Garip olan, PRL değeri yüksek olanlarda yumurta çatlamama durumu oluyormuş, doktorum ise yumurtan çatlamış demişti. Sanırım ilaç kullanmam gerekecek.

İş yerinde de izin sıkıntı oluyor, ben çok sıkıntı ediyorum ya da... Öğleden sonra izin alıp doktorla görüşmem gerek ama hem izin hem sonuçlar dolayısıyla hiç gitmek istemiyorum....

Canım çok sıkkın hanımlar, doktora gittiğimi söylemiştim, tiroit ve PRL hormon testi istemişti doktor. Troit 4, PRL 38 çıktı. Sabahtan beri araştırıyorum ne demek diye ikisi de hamileliği olumsuz etkileyen hormonlarmış ve yüksek değerler.

Garip olan, PRL değeri yüksek olanlarda yumurta çatlamama durumu oluyormuş, doktorum ise yumurtan çatlamış demişti. Sanırım ilaç kullanmam gerekecek.

İş yerinde de izin sıkıntı oluyor, ben çok sıkıntı ediyorum ya da... Öğleden sonra izin alıp doktorla görüşmem gerek ama hem izin hem sonuçlar dolayısıyla hiç gitmek istemiyorum....
Canim benim umutsuzluga kapilma.sen doktora git sonuclarini goster allahin izniyle bir sikinti varsa doktoru verecegi tedavi sayesinde biran once atlatirsin.bende adetimi bekliyorum testler icin bir suru test istedi doktor.senin bahsettiklerinde icinde bu testlerin hayirlisi hakkimizda. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Allaha siginacagiz

gitmen senin için daha iyi olur canım. Beklemek çözüm değil çünkü hem için rahatlar kafanda sorular dolaşmaz. İşi gücü hepimiz düşünüyoruz ama bebek istiyorsak izin alacağız yapacak bişey yok :)

Benim 5 gün kaldı ama hiç belirti yok. Geçen aylarda saçma sapan belirtiler yükledim. Karar aldım kendimi dinlememeye. Sadece göğsümde hafif acı var. O hep olur zaten; ))

Benim 5 gün kaldı ama hiç belirti yok. Geçen aylarda saçma sapan belirtiler yükledim. Karar aldım kendimi dinlememeye. Sadece göğsümde hafif acı var. O hep olur zaten; ))
Aynen göğüs ağrısı her zaman var hafif kahve rengi akıntı o da herzaman oluyor kaşık bel ağrısı da yani hamilelik belirtileri ile hep aynı belirtiler ayırt edemiyorum sürekli beklenti içine girmek yoruyor:(

Aynen göğüs ağrısı her zaman var hafif kahve rengi akıntı o da herzaman oluyor kaşık bel ağrısı da yani hamilelik belirtileri ile hep aynı belirtiler ayırt edemiyorum sürekli beklenti içine girmek yoruyor:KK43:
Bende kahverengi akıntı değil de hep beyaz akıntı oluyor adete yakın. Bence belirti aramayalim sürekli.
Boş yere bozmayalim moralimizi.

kızlar, beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

Back