- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
- 408
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Aynen insanın sevki de kaçıyor. Benim eşim saglikci. 1 gün evde 1 gün yok. Mecbur gun aşırı:))) Tatilde bulunca biraz abarttik.Bende bu ay gun asiri olsu cunku olamiycagi zamanlar var hergun olmasin desem haftada bire dusuyo yada 3 gun ust uste oluyodu off zor isler
Çok tebrik ediyorum. Darısı başımıza inşallah.Kızlar çok teşekkür ederim tabi ki dualarim sizlerle hepinizden güzel haberler bekliyorum :*
Başla istersen canım. Ben soğan kürümün 8. Günündeyim. Bazı bayanların Kür sırasında çok akıntısı olmuş benim hiç olmadı. Yararı vardır mutlaka ama bakalım bu ayın sonunda belli olacak.Adetimin 7.gunu bugun baslym mi dun btti adtm
Gund kac defa icicezBaşla istersen canım. Ben soğan kürümün 8. Günündeyim. Bazı bayanların Kür sırasında çok akıntısı olmuş benim hiç olmadı. Yararı vardır mutlaka ama bakalım bu ayın sonunda belli olacak.
Kuvvetli olsydi gecen ay hamileym dydm cnm :)
Kzlar bu sogan suyu kürü ne zman bslanlyo nasl yaplyo ne sklkta icilyo ise yarymu
Slm kizlar bende agustos topicinden eylule geldimbenimde 2 gun sonra batim.sanirim olacak. O yuzden buraya kaydim gecen aydan su sogan kurunu yapan arkadaslar detayli anlatabilirler mi bu ay yapmak istiyorum da
Günde iki defa. Her seferinde taze yapılacak. Öğlen ve akşam yemeklerinden önce aç karnına içilecek. Tadını çok almamak için ılık iç canım o zaman içimi daha kolay oluyo ve bir seferde iç. Fondip yapGund kac defa icicez
Canım inşallah kistini atarsın bu kürle. Bende kist varmı yokmu bilmiyorum ama yinede yapıyorum belki hamile kalmamı kolaylaştırır diye. Bir çok kişinin bu yöntemle kistkeri kaybolmuş. Günde iki kere yaparsan daha iyi olur tabi. İbrahim Saraçoğlu iki kere yapın diyor. Faydasını görürsen mutlaka haber ver. Bat ne zaman senin?cnm bn soğan kürü yapıyorum günde bir kere içiyodum bu ay sabah akşama çıkarcam bakalım. Bn kistim için içiyorum
Bende saglikciyim esim polis bizde firsatlari degerlendiriyoruz yeri geliyo 3 gun gorusemiyozAynen insanın sevki de kaçıyor. Benim eşim saglikci. 1 gün evde 1 gün yok. Mecbur gun aşırı:))) Tatilde bulunca biraz abarttik.
Benle ayni durum 16 agustos evlilik yildonumumdu ve sat 16 agustos 15 eylulu bekliyorum bende ama cok heyecanli ilk ay olmasina ragmen
Valla bende heyecan yapiyorum die esim kiziyo ama cok istemsiz oluyo allahim ne olur isteyen herkesin hemencik olsunkesinlikle =) hatta dayanamadım olsa bile çıkmayacağını bile bile test yaptım =)
Canım inşallah kistini atarsın bu kürle. Bende kist varmı yokmu bilmiyorum ama yinede yapıyorum belki hamile kalmamı kolaylaştırır diye. Bir çok kişinin bu yöntemle kistkeri kaybolmuş. Günde iki kere yaparsan daha iyi olur tabi. İbrahim Saraçoğlu iki kere yapın diyor. Faydasını görürsen mutlaka haber ver. Bat ne zaman senin?[/QUOTE bat 24 eylül
Aynen canım. Bizim çocuk herhalde bu ayrılıklardan olmuyor. Yumurtlama gününü kaçırıyor olabiliriz.Bende saglikciyim esim polis bizde firsatlari degerlendiriyoruz yeri geliyo 3 gun gorusemiyoz
Benm dun yada onceki gundu ve kacti ama allahtan umit kesilmez calismalara dewam bat 15 eylul 14 une kadar umidimi kesmeden deniycemAynen canım. Bizim çocuk herhalde bu ayrılıklardan olmuyor. Yumurtlama gününü kaçırıyor olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?