Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-25-23-24-26.png
    248,1 KB · Görüntüleme: 77
cnm bn soğan kürü yapıyorum günde bir kere içiyodum bu ay sabah akşama çıkarcam bakalım. Bn kistim için içiyorum
Canım inşallah kistini atarsın bu kürle. Bende kist varmı yokmu bilmiyorum ama yinede yapıyorum belki hamile kalmamı kolaylaştırır diye. Bir çok kişinin bu yöntemle kistkeri kaybolmuş. Günde iki kere yaparsan daha iyi olur tabi. İbrahim Saraçoğlu iki kere yapın diyor. Faydasını görürsen mutlaka haber ver. Bat ne zaman senin?

kızlar herkese merhaba, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz :) yeni listemiz yayında :) bu ara şehir dışında olmam sebebiyle her zaman internetim olmuyor. çok sık listeyi güncelleyemesem de her fırsatta güncellemek için geleceğim. umarım her gelişimde bir kaç bebiş haberi okurum. I ilhagu çok sevindim testini görünce, listemizde 3. hamişimiz olarak yerini aldın bile
benden de haberler veriyim, yumurta yok diye yazmıştım en son. ama bugün şeffaf akıntı gelince yanıma aldığım testi yaptım ve gıdgıdgıdaaak yumurtluyorum
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere.

Mrhb arkadaşlar fırsat buldukça okuyorum takip etmeye çalisiyorum ama calistigim icin tam anlamiyla takip edemiyorum bölük pörçük, evet bizde çocuk istiyoruz liste yapiyorsaniz beni de ekleyebilir misiniz :)

Benim 7 eylül. Acaba o güne kadar test yapmasam mi bu sefer. Bakalım dayanabilecek miyim))))

Aynen canım. Bizim çocuk herhalde bu ayrılıklardan olmuyor. Yumurtlama gününü kaçırıyor olabiliriz.
Benm dun yada onceki gundu ve kacti ama allahtan umit kesilmez calismalara dewam bat 15 eylul 14 une kadar umidimi kesmeden deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…