Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Selam kızlar beni de listeye ekleyin.sekiz aydır deniyorum ama hiç bir problem olmadığı halde olmuyor bakalım adet üç gün var ne olacak bu ay
Ne kadar yol arkadaşımız varmış. Benim de 9 ay oldu. Hiçbir sorun yok. Rabbim yardımcımız olsun. 6 gün kaldı benim de.

Gazi

Hayırlısı ile güzel haberleri alırız canım inşallah.gittikçe stres yapmaya başladım
Bende canım. Ama ilk aylar daha çok üzülüyordum. Olmadıkça bünye alıştı:)) Şimdi de acaba hiç mi olmayacak diyorum. Kendimizi uzmesek aslında. Motive edelim. Benim eşim doktor. Çok ümitli. Ben olumsuz düşününce çok kızıyor bana. Ama nasıl olmayın 9 aydır olmuyor.

A
benim eşim de Dr o da kızıyor kafanda hersey bitiyor diyor da elimde değil canım biz birer vesile yiz bence de motive lazım canım

Aynen bu ay belli olsun bi bende düşünüyorum biraz stresli olcak ama yumurtlamaya göre ilişki stresi engelliyor ya bence ama inşallah gerek kalmaz canım

Aynen bu ay belli olsun bi bende düşünüyorum biraz stresli olcak ama yumurtlamaya göre ilişki stresi engelliyor ya bence ama inşallah gerek kalmaz canım
Ay inşallah canım. Bakalım önce senin belli olur. 7si benim. Ona göre bir yol cizelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…