- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
Aynen efsunsuz biz de ona uğraşıyoruzzGeçmiş olsun
yumurtlama gününe kadar çabuk iyileşin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen efsunsuz biz de ona uğraşıyoruzzGeçmiş olsun
yumurtlama gününe kadar çabuk iyileşin
Bende ole dusunuyorum ama bugun tum gun calisiyorum yarina kaldi artikAcaba kasik agrin yumurtlama oldugundan mi.adete 13 gun var diyorsun hemen hemen o gune denk geliyor. Benimde yumurtlama gunumde ve ertesi gun agrim olmustu.bence bu firsati degerlendir.cunku adetten 14 gun once filan yumurtlama oluyor canim
Zamanlama cok kotu bnm acimdan sen iyi degerlendircanım benimde 14 gün var benimde kasık ağrım var sebebi büyük ihtimal yumurtlama ağrısı yani benimki öyle :)
Hayırlı olsun canım bize de dua et :)Kızlar bugün doktora gittim ve kese göründü :) Doktor bebeği görmek için erken dedi 2 hafta sonraya randevu aldım. Rahim İçi temiz bir sıkıntı yok gibi duruyor dedi :) bakalım hayırlısı :*
Maşallah canım... Darısı başımıza... Bende 9 unu bekliyorum... İnşallah hamileyimdir...Kızlar bugün doktora gittim ve kese göründü :) Doktor bebeği görmek için erken dedi 2 hafta sonraya randevu aldım. Rahim İçi temiz bir sıkıntı yok gibi duruyor dedi :) bakalım hayırlısı :*
Amin inşallahDarisi hepimizin basina
Canim geçen ay benim de öyleydi sürekli araştırmalar sürekli belirti hissetmeler birsürü test yapmalar çok yıprandım ama bu ay öğrendim ki tsh yüksek ve hamile kalırsam bebekte zeka geriliği oluşturabilirmis zaten hamile kalmam da zor düşmeden o yüzden önce biz iyi olmalıyız ve Allaha hayırlı ise nasip et demeliyiz bunu anladımGerci sonuc ne daha bilmiyorum ama insallah olur. 6. Ay bizim ve cok istiyorum butun gun evde oldugum icin internetten kafayi kaldiramiyorum. Surekli birseyler arastiriyorum. Esim cok kizmaya basladi bu duruma ama elimde degil malesef
İnşallah tatlım hayırlısı haber ver eşinin sonucunu keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bu ay ben eşime sen de dene tabi bizim başka problemler var ara verebiliriz yarın belli olucakevet bence de
benim yumurtlama günüm geçti
bu ay da bekliyorum gebe kalabilir miyim diye
eşim doktora görünecek perşembe günü...cinsel perhiz nedeniyle 4 gün sonra
bir de eşimde sıkıntı çıkarsa ameliyattır şudur budur derken aylar geçer
inşallah bu süreçlere hiç girmeden hamile olduğumuzu öğreniriz ve tüm sıkıntılar uçar gider
Bende adetin 2.veya 3.gununu bekliyorum.15gun once doktora gittim birsuru test yazdi tutusturdu elime bakalim carsamba gunu gunum ve cuma gunune randevu aldim testler icin hastalanirsam diye. Insallah olmaz ama yaaCanim geçen ay benim de öyleydi sürekli araştırmalar sürekli belirti hissetmeler birsürü test yapmalar çok yıprandım ama bu ay öğrendim ki tsh yüksek ve hamile kalırsam bebekte zeka geriliği oluşturabilirmis zaten hamile kalmam da zor düşmeden o yüzden önce biz iyi olmalıyız ve Allaha hayırlı ise nasip et demeliyiz bunu anladım
İnşallah hamişsindir ama olmazsa testlere çok dikkat et şekere ve tsh doktoruna özellikle sor canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruzBende adetin 2.veya 3.gununu bekliyorum.15gun once doktora gittim birsuru test yazdi tutusturdu elime bakalim carsamba gunu gunum ve cuma gunune randevu aldim testler icin hastalanirsam diye. Insallah olmaz ama yaa
İnşallah tatlım hayırlısı haber ver eşinin sonucunu keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bu ay ben eşime sen de dene tabi bizim başka problemler var ara verebiliriz yarın belli olucak
Aminnnnnnnnnnnnnnmnnnn....Kizlar listede hic degisiklik yok mu iki kisiyle kalmasin allahim ne olur
Benle ayni durum 16 agustos evlilik yildonumumdu ve sat 16 agustos 15 eylulu bekliyorum bende ama cok heyecanli ilk ay olmasina ragmenBende ne zamandir uzaktan takip ediyorum sizleri bir yillik evliyiz bu ay ilk denememiz cok calismis sayilmayiz bat 4 eylul bugun test yaptim negatif
Hergun iliski sperm sayisini dusuruyor diye biliyorum canim.doktorlar gun asiri iliskiyi oneriyor gebelik icin.Kızlar selam. Geçen ay benim de olmadı. 4 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyoruz. Bir sorun yok. Ama olmadı henüz. Rabbim zamanını biliyor herhalde.
Bu ay tatile gittik. Yoğun geçirdik. Kalpli olanlar ilişki günleri. Çift kez olduğu günler oldu. 30-31 günde bir adet oluyorum.
Adet günüm Eylül 7. Inşallah olmam.
Bu ay ayin 7sine kadar 2 günde bir ilişki düşünüyoruz. Geç yumurtluyor olabilirim.
Kızlar dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet canım katılıyorum. Tatildeydik biraz abarttik:))) Gün aşırı çok denedim olmadı. Her yolu deniyorum:)))Hergun iliski sperm sayisini dusuruyor diye biliyorum canim.doktorlar gun asiri iliskiyi oneriyor gebelik icin.
Bende bu ay gun asiri olsu cunku olamiycagi zamanlar var hergun olmasin desem haftada bire dusuyo yada 3 gun ust uste oluyodu off zor islerHergun iliski sperm sayisini dusuruyor diye biliyorum canim.doktorlar gun asiri iliskiyi oneriyor gebelik icin.