Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aslında hamile olmadığımı bendev düşünüyorum çünkü yunurtlama dönemine daha var canım sadece acaba erken mi yumurtladiysam diye sordum
Bana da geçen ay aynısı oldu sonuç hüsran.

Ama gebe kaldığım ay halsizlik ve uyku halinden başka belirtim olmamıştı.

Yani psikolojik belirti olabilir.

Yok canim dahq olmadım takvimimde 31i gozukuyo ileri sarkiyordu 3 aydır bu ay normal zamanında midem bulandı hani acaba dedim işte ne bilim yaa nasip artık
Daha yumurtlama olmadı mı? Yumurtlama belirtisi de olabilir. benim de hafif karnım ve belim ağrır.

Kızlar merhaba...bende lavini takip edip gördüm bu topici...benimde SAT 9 Ağustos.. Çalışmalar bitti.. İnşallah hamile kalırız hepimiz bu ay.. RABBİM çok aratmadan göndersin meleklerimizi....

İlk sayfamizi bi güncellesek mi acaba?BAT gelenler test yapip bildirsin arkadaşlar.

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS

Bugün acayip basim agriyordu.sonrada bir mide bulantısı acayipti ya.ilac içip yatmıştim.acayip halsizim.hiçhalim yok.acaba hamilemiyimya ...inşallah öyledirrüyamda beyaz bir kapıyı açıp içeri giriyodum.Allah hayra çıkarsın inşallah

kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…