• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
Allah büyük.... Moral bozmak yok :)
Yani adetten 9 gün önce ovulasyon göründü dimi sende de ? Bnde 9 gn önce ovulasyonu hissetmiştimde 14 olması gerekiyor ya

Arkadaşlar merhaba, bugün bir arkadaşımla görüştüm. Görür görmez anladım hamile olduğunu. Daha 6 haftalık hamileymiş. Bana söylemeyecekti ben anladım :KK70:söylemek zorunda kaldı :))) neyse O nun adına çok sevindim. Çok yakışmış annelik görüntüsü
Bu arada ben soğan kürüne başladım. 4 gün oldu. 15 gün yapıcam toplamda. Bakalım ne olacak bu ay. :KK49:
Sabah akşam iç cnm daha etkili olur

Gün itibariyle kırmızılari görmüş bulunmaktayım bat 27 eylül ...
Allahın izniyle eylül bebisleri gelsin hamis anneler olsun
stres yok
güzel beslenmek var
Gün aşırı ilişki var (adet sonrası yani 8.9.10. Günler üst üste olacak unutmayin)
Eşler harnup pekmezi yiyecek
Biz anne adayları hem incir hem.harnup pekmezi yiyecegiz
Haydi kızlar adet döneminde olan hatunlar çalışma öncesi tatil :KK66:
Adet döneminde olmayanlar calismaya devam
Allah yardımcımız olsun
Haha tmm bakalım hayırlısı o 8 9 10 adet perioduna göre değişir ama

Benimde bat 24 eylül vuu çok var
ilk sayfada göremedim de ondan sordum.
kaçıncı aydır deniyorsun
benim bat 1 eylül. eğer o gün kırmızıları görürsem bayrama kadar buralarda olmam. acaba bebiş var mıdır diyerek temizlik de yapamıyorum. yok koltuğu çekmeyeyim yok halıyı kaldırmayayım. evi b.k götürüyo resmen:)

ilk sayfada göremedim de ondan sordum.
kaçıncı aydır deniyorsun
benim bat 1 eylül. eğer o gün kırmızıları görürsem bayrama kadar buralarda olmam. acaba bebiş var mıdır diyerek temizlik de yapamıyorum. yok koltuğu çekmeyeyim yok halıyı kaldırmayayım. evi b.k götürüyo resmen:)
yaparsın daha var bayrama cnm . İlk denememizdi cnm yumurtlama hesabına göre yaptık olmadı

kizlar icinizde sigara kullanan varmi nasil olcak bu boyle her ay beklemedeyiz net bi tarih yok sigarayi biraksan bi turlu birakmasan bi turlu :KK14:

Kizlar az once beyaz koyu akintiyi gördüm zaten 16 sinda adet olmustum bugun ve yarin yumurtlama donemim sanıyorum ki :)

Benim 11 ağustos ama ben geç yumurtluyorum. Döngüm 32-33-34 falan. Seninki düzenli sanırım:nazar:

Benimki evlendikten sonra düzenli canım son aylarda şükür :) 28-29 günde bir döngüm...
İnşallah hayırlı haberler alırız canım ben hala tam olarak bebiş düşüncesinden emin değilim gerçi ama bakalım kısmet

Kızlar yaa bugün hariç geçtiğimiz 3 gün mide bulantısı gogus de d olgunluk yaşadım sonra 3 gün geçti d olgunluk mide bulantısı gitti neydi şimdi buuu

Kızlar yaa bugün hariç geçtiğimiz 3 gün mide bulantısı gogus de d olgunluk yaşadım sonra 3 gün geçti d olgunluk mide bulantısı gitti neydi şimdi buuu
Bana da geçen ay aynısı oldu sonuç hüsran.

Ama gebe kaldığım ay halsizlik ve uyku halinden başka belirtim olmamıştı.

Yani psikolojik belirti olabilir.

Back