Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar ben sirayi hic bilmiyorum simdi beyaz akinti gelince yumurta oluşuyor sonra 1-2 gun sonra catliyor peki dollenme catlamayla mi olusuyor yoksa yumurtlama olunca mi ?
Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder
Anladim canim dun aksam ustu beyaz yapiskan yogun akimtim geldi az once yine geldi. Dun iliski oldu yarin da değerlendirelim o zaman dimi ?
aynen canım inşallah hayirlisi ile hayırlı haberlerini alırız

Günaydınn, benim regl dün bitti, ama karı koca bi hasta olmuşuz sormayın. Yatıyoruz yatak döşek

Kizlar merhaba,
Narın spermlere çok iyi geldiğini okudum bir yerde. Nar mevsimi be zaman bilmiyorum ama bulursanız yedirin kocalarınıza. Ben bulamadım nar suyu aldım onu içiriyorum. Birde benim eşim araştırmış cep telefonlarını cepte taşımak spermlere zarar veriyormuş.
Bugün soğan kürümün 8.günü. Benim gibi yapanlar varmı acaba????

merhaba arkadaşlar 4 yaşında 1 oğlum var ve 2. bebek için bende aranızdayım 18 eylül bat tarihim ovulasyon testi kullanıyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir :)

cnm bn soğan kürü yapıyorum günde bir kere içiyodum bu ay sabah akşama çıkarcam bakalım. Bn kistim için içiyorum

Slm kizlar bende agustos topicinden eylule geldim benimde 2 gun sonra batim.sanirim olacak. O yuzden buraya kaydim gecen aydan su sogan kurunu yapan arkadaslar detayli anlatabilirler mi bu ay yapmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…