Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yani adetten 9 gün önce ovulasyon göründü dimi sende de ? Bnde 9 gn önce ovulasyonu hissetmiştimde 14 olması gerekiyor ya

Sabah akşam iç cnm daha etkili olur

Haha tmm bakalım hayırlısı o 8 9 10 adet perioduna göre değişir ama

Benimde bat 24 eylül vuu çok var
ilk sayfada göremedim de ondan sordum.
kaçıncı aydır deniyorsun
benim bat 1 eylül. eğer o gün kırmızıları görürsem bayrama kadar buralarda olmam. acaba bebiş var mıdır diyerek temizlik de yapamıyorum. yok koltuğu çekmeyeyim yok halıyı kaldırmayayım. evi b.k götürüyo resmen:)

yaparsın daha var bayrama cnm . İlk denememizdi cnm yumurtlama hesabına göre yaptık olmadı

kizlar icinizde sigara kullanan varmi nasil olcak bu boyle her ay beklemedeyiz net bi tarih yok sigarayi biraksan bi turlu birakmasan bi turlu

Kizlar az once beyaz koyu akintiyi gördüm zaten 16 sinda adet olmustum bugun ve yarin yumurtlama donemim sanıyorum ki :)

Benim 11 ağustos ama ben geç yumurtluyorum. Döngüm 32-33-34 falan. Seninki düzenli sanırım

Benimki evlendikten sonra düzenli canım son aylarda şükür :) 28-29 günde bir döngüm...
İnşallah hayırlı haberler alırız canım ben hala tam olarak bebiş düşüncesinden emin değilim gerçi ama bakalım kısmet

Kızlar yaa bugün hariç geçtiğimiz 3 gün mide bulantısı gogus de d olgunluk yaşadım sonra 3 gün geçti d olgunluk mide bulantısı gitti neydi şimdi buuu

Kızlar yaa bugün hariç geçtiğimiz 3 gün mide bulantısı gogus de d olgunluk yaşadım sonra 3 gün geçti d olgunluk mide bulantısı gitti neydi şimdi buuu
Bana da geçen ay aynısı oldu sonuç hüsran.

Ama gebe kaldığım ay halsizlik ve uyku halinden başka belirtim olmamıştı.

Yani psikolojik belirti olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…