- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Yani adetten 9 gün önce ovulasyon göründü dimi sende de ? Bnde 9 gn önce ovulasyonu hissetmiştimde 14 olması gerekiyor yaKızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
Allah büyük.... Moral bozmak yok :)
canım sen test yapmış mıydın?Yani adetten 9 gün önce ovulasyon göründü dimi sende de ? Bnde 9 gn önce ovulasyonu hissetmiştimde 14 olması gerekiyor ya
Sabah akşam iç cnm daha etkili olurArkadaşlar merhaba, bugün bir arkadaşımla görüştüm. Görür görmez anladım hamile olduğunu. Daha 6 haftalık hamileymiş. Bana söylemeyecekti ben anladımsöylemek zorunda kaldı :))) neyse O nun adına çok sevindim. Çok yakışmış annelik görüntüsü
Bu arada ben soğan kürüne başladım. 4 gün oldu. 15 gün yapıcam toplamda. Bakalım ne olacak bu ay.
Evt adetten iki gün önce negatifti . Normal adet oldum bncanım sen test yapmış mıydın?
Haha tmm bakalım hayırlısı o 8 9 10 adet perioduna göre değişir amaGün itibariyle kırmızılari görmüş bulunmaktayım bat 27 eylül ...
Allahın izniyle eylül bebisleri gelsin hamis anneler olsun
stres yok
güzel beslenmek var
Gün aşırı ilişki var (adet sonrası yani 8.9.10. Günler üst üste olacak unutmayin)
Eşler harnup pekmezi yiyecek
Biz anne adayları hem incir hem.harnup pekmezi yiyecegiz
Haydi kızlar adet döneminde olan hatunlar çalışma öncesi tatil
Adet döneminde olmayanlar calismaya devam
Allah yardımcımız olsun
ilk sayfada göremedim de ondan sordum.Benimde bat 24 eylül vuu çok var
yaparsın daha var bayrama cnm . İlk denememizdi cnm yumurtlama hesabına göre yaptık olmadıilk sayfada göremedim de ondan sordum.
kaçıncı aydır deniyorsun
benim bat 1 eylül. eğer o gün kırmızıları görürsem bayrama kadar buralarda olmam. acaba bebiş var mıdır diyerek temizlik de yapamıyorum. yok koltuğu çekmeyeyim yok halıyı kaldırmayayım. evi b.k götürüyo resmen:)
İki haftaya hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar az once beyaz koyu akintiyi gördüm zaten 16 sinda adet olmustum bugun ve yarin yumurtlama donemim sanıyorum ki :)
İki haftaya hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizlar az once beyaz koyu akintiyi gördüm zaten 16 sinda adet olmustum bugun ve yarin yumurtlama donemim sanıyorum ki :)
Yumurtlamamız aynı, inşallah ikimiz de regl olmayızz
Benim 11 ağustos ama ben geç yumurtluyorum. Döngüm 32-33-34 falan. Seninki düzenli sanırımSen en son ne zaman hasta oldun canım ? benim 16 ağustosdu.
Benim 11 ağustos ama ben geç yumurtluyorum. Döngüm 32-33-34 falan. Seninki düzenli sanırım
Bana da geçen ay aynısı oldu sonuç hüsran.Kızlar yaa bugün hariç geçtiğimiz 3 gün mide bulantısı gogus de d olgunluk yaşadım sonra 3 gün geçti d olgunluk mide bulantısı gitti neydi şimdi buuu
Allah hayırlısıyla versin inşallah.Benimki evlendikten sonra düzenli canım son aylarda şükür :) 28-29 günde bir döngüm...
İnşallah hayırlı haberler alırız canım ben hala tam olarak bebiş düşüncesinden emin değilim gerçi ama bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?