- Konu Sahibi Homely_angel
bilmiyorum ki yarın sabahı mı beklesem..bu kez acildekiler demesin bu ne hevesli diye:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa derlerse desinler kasığımda sancı var de karnım ağrıyor de gebelik şüpheside var dersin teyze kızım öyle yapmıştıbilmiyorum ki yarın sabahı mı beklesem..bu kez acildekiler demesin bu ne hevesli diye:)
Tebrik ederim canim :) acile git dis gebelik riskinin oldugunu soyle yoksa yapmazlar yada yarini bekle tatlim hayirli olsunbilmiyorum ki yarın sabahı mı beklesem..bu kez acildekiler demesin bu ne hevesli diye:)
Ayyy çok heyacanli rabbim sağlıklı sıhhatli elinize almayi nasip etsin inşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah :)
yarın sabah için randevu aldım, peki sonuç hemen çıkıyor mu?Aa derlerse desinler kasığımda sancı var de karnım ağrıyor de gebelik şüpheside var dersin teyze kızım öyle yapmıştı
teşekkür ederim, allahım herkese nasip etsin.grubun 2 bebek haberi hayirli olsun
Devleti bilmiyorum canım ertesi günede atabilirler ama özelde bir iki saat içinde çıkıyoryarın sabah için randevu aldım, peki sonuç hemen çıkıyor mu?
inşallah canımayy galiba hamilesin canım :) bence de acile git kasık ağrım var falan de o zaman idrar testi yapıyorlar hamilelik şüphemde var de en azından tam net öğrenmiş olursun :) Rabbim darısı tüm isteyenlere inşallah :)
Hayırlı olsun canım ya Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinyarın sabah için randevu aldım, peki sonuç hemen çıkıyor mu?
1-2 gün önce başlar canımKızlar bu yumurta gibi akinti olduktan ne zaman sonra yumurta çatliyor
1-2 gün önce başlar canım
Yok canım akintidan 1-2 gün sonra yumurta çatlarNasıl yani yumurta çatladiktan sonra mı yumurta akı kıvamında mi oluyo
Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok ederKizlar ben sirayi hic bilmiyorum simdi beyaz akinti gelince yumurta oluşuyor sonra 1-2 gun sonra catliyor peki dollenme catlamayla mi olusuyor yoksa yumurtlama olunca mi ?
Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder
Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder
Canim tebrik ederim seni inşallah hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini