• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar ben sirayi hic bilmiyorum simdi beyaz akinti gelince yumurta oluşuyor sonra 1-2 gun sonra catliyor peki dollenme catlamayla mi olusuyor yoksa yumurtlama olunca mi ?

Kizlar ben sirayi hic bilmiyorum simdi beyaz akinti gelince yumurta oluşuyor sonra 1-2 gun sonra catliyor peki dollenme catlamayla mi olusuyor yoksa yumurtlama olunca mi ?
Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder

Akıntı başladıktan 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor. Çatlayınca 1 gün yaşıyor. O bir gün içinde spermle bulusursa döllenme olur bulusmazsa yumurta yavaş yavaş kendini yok eder

Anladim canim dun aksam ustu beyaz yapiskan yogun akimtim geldi az once yine geldi. Dun iliski oldu yarin da değerlendirelim o zaman dimi ?

Teşekkür edrim cnm bakalım tek atış hakkım var inşallah bu ay olurr :)

Back