Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlım şeffaf olursa rengi yumurtlama akıntısı diye biliyorum beyazsa normal akıntı sanırım bende burda öğrendim tabi doğru ogrendiysem

Bişey soracağım :)
5 ay önce kontrol amaçlı gebelik öncesi doktora gittim folik asit verdi olana kadar kullan dedi bende 1 kutu kullandım 5 aydır bişey olmayınca bıraktım aranızda hala kullanan var mı yada kullansak mi

Insallah benimd olur hc korunmadm bu ay olmadı acaba bnimdmi zor olck dusuncesi geldi aklma

Sagol bitanem ben bu ay Yapmıyorum ıkı ay yaptım ıkısındede 12.gunu koyu çıktı ayın 2sine denk geliyo bakalım senındemi Ogün koyu olucak

ben stresten size göre erken adet olduğum için ayın 30'u sanırım
normalde aynı gidiyorduk üçümüz.
gene de bir haber vereyim dedim

aynen ben de senin durumundayım
sıkıldım artık kafama estikçe içiyorum
adet olunca sıkılıp bırakıyorum
içtim içtim birşeycik de olmadı
korkudan tamamen de bırakamıyorum ya olursa diye
şimdi yumurtlama günüm gene başladım içmeye

Insallah benimd olur hc korunmadm bu ay olmadı acaba bnimdmi zor olck dusuncesi geldi aklma

canım öncelikle bebek için kararını ver sonra korun yada korunma bence. Bizde bu ay iki defa korunmadık ama yumurtlama dönemime gelmedim daha haftasonu yüksek ihtimal yumurtlama dönemim. Ben aslında kararsızım ama eşim çok bebek istiyor etrafımda arkadaşlarımın hepsinin bebişi oldu bende hevesleniyorum tabi bir de ya olmazsa korkusu var. Çalışmasam hiç düşünmeden yaparım da çalışınca güvenemiyorum kendime

Bat 27 tatlım 26sinda test yaptım tek çizgi çıktı o kadar çok söyledim ki herkes sıkıldı hakkınızı helal edin kızlar
Niye sıkılalım arkadaşım biz burda dertleşmek için Varız birbirimize destek olmak için ve yakında sevincimizi paylaşmak için olacağız inşaallah

QUOTE="yapayalniz1, post: 42373207, member: 641410"]canım öncelikle bebek için kararını ver sonra korun yada korunma bence. Bizde bu ay iki defa korunmadık ama yumurtlama dönemime gelmedim daha haftasonu yüksek ihtimal yumurtlama dönemim. Ben aslında kararsızım ama eşim çok bebek istiyor etrafımda arkadaşlarımın hepsinin bebişi oldu bende hevesleniyorum tabi bir de ya olmazsa korkusu var. Çalışmasam hiç düşünmeden yaparım da çalışınca güvenemiyorum kendime[/QUOTE]
Benimd esim cok istyo cnm ben calsmyrm bend cocklq ck sevyrm bide etrfta gordkce dahada heveslenyrm

Aynen canım vücut alışmaya çalışıyo benim göğsüm öyle bir şişiyordU ki ağrıdan elleyemiyordum yavaş yavaş normale dönüyor vücudum kaç ay oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin bi an önce tattırsın anneliği bizlere

Canım sen bilirsin ama daha yaşın küçük hem de yeni evlisin en azından 1 sene evliliğin tadını çıkartmalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…