- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
nasıl yardımcı olmuşlar gördün mü?özel hastaneye gitsen şunları dr dan duymak için en az 200 lira vericeksin biliyorsun değil mi?Canim hosgeldin öncelikle inşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın ama bizim birbirimizi telkin ettiğimiz en önemli konu stres yapmamak şimdiden gece uykularini kaçırma yumurtlama gününü hesaplamak ve kaydetmek için program indirebilirsin telefonuna çok kolay oluyor ayrıca akıntıdan ve kasık ağrısından da anlaşılabilir yumurtanın Çatladığı sonrasında bir iki gün içinde ilişki yaşanması gerekir doktor tavsiyesi 2 günde bir düzenli ilişkidir adetine yakın belirtiler yaşayabilirsin ama bu psikolojik de olabilir en garanti adet gecikince kan testi ile gebelik öğrenilir
Kendini yalnız hissetme biz variz hepimiz birbirimizin halinden dilinden anlıyoruz bende ilk üye olduğumda bu ilgi alakası görünce çok mutlu olmustum birde listede birbirimizi takip edip düşünüyoruz tiyolar veriyoruz ya süper oluyor sekerimforuma girip okuyan birbirinin halini hatrını sorup dışardan geleni görmezden gelen arkadaşlar çok sağolun yaaa. çok yardımcısınız.
bak doğrusunu yapmışım atarlanmakla demekki okuyup geçtiğin şeylere şimdi laf sokmak için cvp yazıosunn.vay vay vay atarlar giderler.tatlım sen daha BAT ım bu mu diye soruyorsun? kendimden bahsetmiyorum ama burdaki çoğu kimse bat ın sat ın yumurtanın döllenmenin kitabını yazar. tamam bi sıkıntın olursa yardımcı olurlar/oluruz ama atarla giderle bu işler olmaz
Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Hepimiz bunun için birbirimizr destek olmak için burdayız.foruma girip okuyan birbirinin halini hatrını sorup dışardan geleni görmezden gelen arkadaşlar çok sağolun yaaa. çok yardımcısınız.
çok teşekkür ederimmm. valla yazıorum yazıorum kimse cvp vermeyince sinirim bozuldu.Kendini yalnız hissetme biz variz hepimiz birbirimizin halinden dilinden anlıyoruz bende ilk üye olduğumda bu ilgi alakası görünce çok mutlu olmustum birde listede birbirimizi takip edip düşünüyoruz tiyolar veriyoruz ya süper oluyor sekerim
belki inanmazsın ama sana cevap yazmaya hazırlanırken okudum mesajını hemen silip bunu yazdım. bebek işi sabır işi!bak doğrusunu yapmışım atarlanmakla demekki okuyup geçtiğin şeylere şimdi laf sokmak için cvp yazıosunn.
Bu yazdığını görmeden cvp vermiş oldum canım sana bana da olmuştu bu ama bazen arada görülemeyebiliyor msjlar emin ol burdaki herkes birbirine destek olmaya çalışıyor çünkü aynı durumdayız birbirimizi en iyi biz anlarız bir de tavsiyem uzun yazmamak daha iyi okunabiliyorforuma girip okuyan birbirinin halini hatrını sorup dışardan geleni görmezden gelen arkadaşlar çok sağolun yaaa. çok yardımcısınız.
hoşbuldukk teşekkür ederimm öncelikle cvp verdiğin için. benim öğrenmek istediğim şu. eğer hamile kaldıysam önümüzde adet döneminde kanamam olmaması gerekio değil mi. bi arkadaşım ben adet olmuştum dedi de ondan kafam karıştı. hamile ve adet olmuş ilk ay.Canim hosgeldin öncelikle inşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın ama bizim birbirimizi telkin ettiğimiz en önemli konu stres yapmamak şimdiden gece uykularini kaçırma yumurtlama gününü hesaplamak ve kaydetmek için program indirebilirsin telefonuna çok kolay oluyor ayrıca akıntıdan ve kasık ağrısından da anlaşılabilir yumurtanın Çatladığı sonrasında bir iki gün içinde ilişki yaşanması gerekir doktor tavsiyesi 2 günde bir düzenli ilişkidir adetine yakın belirtiler yaşayabilirsin ama bu psikolojik de olabilir en garanti adet gecikince kan testi ile gebelik öğrenilir
Sorma yaa gece 3 kez kalktim ki 3 kez degistirdim löp diye düşüyor sanki ne bu anlamadim gercekten dusuk falan mi eger temizlenmeyse benim ki pırıl pırıl olmustur :)
Canım şimdi hassasiz ya biliriz halimizi; )çok teşekkür ederimmm. valla yazıorum yazıorum kimse cvp vermeyince sinirim bozuldu.
Benim eşim anlatmıştı 4 yumurta oluşuyor bir yumurtada döllenme gerceklşince ilk besin olarak diğer yumurtaları yediği için vücut atacak birsey bulamıyor ve adet olmuyoruz ama eğer diğerleri ile beslenmezse döllenen yumurta vücut kalanları atıyor yani üstüne görme denilen kısa süreli adet olyor yani hamile olsan da adet olabiliyorsun ama farklı oluyor anlarsın sen bat günü bir idrar tahlili yaparsan belli olur hatta kesin olsun istiyorsan kan tahlili de yaptırabilirsinhoşbuldukk teşekkür ederimm öncelikle cvp verdiğin için. benim öğrenmek istediğim şu. eğer hamile kaldıysam önümüzde adet döneminde kanamam olmaması gerekio değil mi. bi arkadaşım ben adet olmuştum dedi de ondan kafam karıştı. hamile ve adet olmuş ilk ay.
hoşbuldukk teşekkür ederimm öncelikle cvp verdiğin için. benim öğrenmek istediğim şu. eğer hamile kaldıysam önümüzde adet döneminde kanamam olmaması gerekio değil mi. bi arkadaşım ben adet olmuştum dedi de ondan kafam karıştı. hamile ve adet olmuş ilk ay.
Güzel haberlerle gel inşallah aminhepinize çok teşekkür ederimm kızlarr. inşallah hayırlısı olur hepimiz için. ben şimdi dr a gidiyorum. hamilelik öncesii kontrole. inşallah hepimiz burda birbirimize güzel haberler veririz.
cok sıkıntı stres yaparmış öyle kanamayı bnmde anneminde olur öylebu pıhtılı kanama benim hep öyle oluyor ama bazen çocuk bezi kullanacak kıvama geldiği de oluyor kontroller de de hiçbirşey çıkmıyor sanırım rahmim çok guzel hazırlanıyor da gelen giden yok yıkıl gitsin o zaman
evt öyle adet günün gecikince olup olmadığını anlarsın. İnsan ilk denemesinde heyecanlanıyor cidden. Fazla heyecan düşünmekte iyi değilmiş amakızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum. 13 aylık evliyim. doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim korundu. şimdi bebek düşünüyoruz. son adetim 13 ağustosta başladı. genelde 31 günde bir oluo bazende 33 günde bir. yumurtlama tarihleri falan var araştırdığım kadarıyla ben hesapladım ama emin olamadım. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. dün çalışmalara başladıko kadar heycanlıyım ki kalbim küt küt atıo gece 2 buçuğa kadar uyuyamadımm. allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese.
şimdi misal ben dün hamile kalmışsam eğer önümüzdeki ay yani 31 günlük hesaba göre eylülün 12 sinde adet görmemem gerekiyor değil mi.
gidemedim ben yaaa işte son anda bi pürüz çıktıGüzel haberlerle gel inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?