Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizllaaaarrr yumurtlama gunumume bile çok var 31inde ama iki gündür bi mide bulantısı gidiyo agzimda acı bi tat aman allahım noluyor banaaaa

Benimde öyle olmuştu geçen ayy bende olmadı ama inşallah sen hamissin dir de içine doğmuştur

Benimde öyle olmuştu geçen ayy bende olmadı ama inşallah sen hamissin dir de içine doğmuştur
canım benimm inşallah olur. ama biz daha ilk defa dün korunmadık. yani ben mi biraz acele hareket ediyorum bilmiyorum ama şimdiden bilgi sahibi olayım die bu acelem.
birde burda mı okudum başka yerde mi bilmiyorum adetten sonra gelen akıntıdan bahsetmişler benimde hep gelirdi bi kaç gün bu ne yaa derdimm meğersem yumurtlama dönemiymiş. 2 gündür gelio bugün 3. gün. sanırım yumurtlama dönemini tutturdum bakalım gerisi beklemek allahtan hayırlısını istemek.

Valla inşallah tutturmussun dur benim arkadaşım tek gecelik birliktelik le hamile kaldı takdiri ilahi işte yumurtlama döneminde bnm de eşim yanımda olmayacak bakalım nasip artık

Valla inşallah tutturmussun dur benim arkadaşım tek gecelik birliktelik le hamile kaldı takdiri ilahi işte yumurtlama döneminde bnm de eşim yanımda olmayacak bakalım nasip artık
zaten o günleri kaçırınca psikolojik olarak olmayacak gözüyle bakıyo insan.

Canim illa yumurtlama gunu olacak diye kesinlik yokki sanki herkes o gunler mi hamile kaliyor sknti stres yapma olacagi varsa rabbim kismet edecekse olur zaten :)

canım ben sağlık çalışanıyım ve hiç böyle bisey duymadım üstüne görme olayı yani yerleşme kanamasıdır bebek rahime yerleşirken bir miktar kan çıkar bazılarında fazla bazılarında az. çift rahim istisna bi durum oz zaman bikaç ay adet gibi kanama olabilir

Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????

Sorma yaa gece 3 kez kalktim ki 3 kez degistirdim löp diye düşüyor sanki ne bu anlamadim gercekten dusuk falan mi eger temizlenmeyse benim ki pırıl pırıl olmustur :)
Bu gün geçti çok şükür üç günlük geldi çünkü dün ama inan kendimi hafiflemiş hissediyorum ve stresim geçti artık gülebiliyorum....bi daha ki bat nezaman senin benim 22 Eylül birlikte bekleriz artık

Kızlar ben cenaze evine gittım bugun ben daha 1 aylik evlym baslrsn cocugun olmaz falan dediler korkuttular ya

canım bende 10 aylık evliyim ( bugün resmi nikah yıl dönümümüz gerçi :) ) bana da sürekli yap artık ya olmazsa falan diyorlar korkuyorum bende. Kafam çok karışık. Ama senin daha çok yeni bence bekle yani tabi durumunu en iyi sen bilirsin takma milleti. Yaş kaçtı bu arada ?

Kızlar bende 2 yıllık evliyim hiç ilaç kullanmadım ilk sene eşim hep korundu 13 aylık evliyken düşük yaptım kasım ayıydi nisan ayınà kadar tekrar korundu eşim bıraktık nisandan bu yana bana korunmayın geç olur bebeğiniz dediklerinde ilaç kullanmıyorum diyordum ama eşinizin korunması bile etkiliyor hormonları nisandan beri her ay heycanla bekliyorum bebeğimin gelmesini

Sen millete bakma canım aynı şeyi herkese yapıyolar ilk çocukdan sonra da ikinci olmaz diyolar :) takma sen

Ne biliyim kzlar korktum. 21 yasndaym cnm benim annem 1 sened bna hamile kalms kardsmed tedavyle kaldi genetikse dye korkuyorum ondan acelem cnm

Ne biliyim kzlar korktum. 21 yasndaym cnm benim annem 1 sened bna hamile kalms kardsmed tedavyle kaldi genetikse dye korkuyorum ondan acelem cnm

yok canım genetik olduğunu düşünmüyorum... Çünkü teyzemin 4 tane kızı var ve hepsi. En büyükleri 15 yıldır evli çocuğu olmuyor ama diğerlerinin hepsinin 2 şer 3 er tane çocuğu var...

Tabi canım her türlü korunma etkiliyor insanı biz daha yeni bu ay korunmayı bıraktık bizde de eşim korunuyordu. Ben kaç gündür sağ kasık ağrısı çekiyorum. Sanıyorum ki kasık ağrısının sebebi korunmayı bırakmamız oldu. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur canım hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…