• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Arkadaşlar merhaba, bugün bir arkadaşımla görüştüm. Görür görmez anladım hamile olduğunu. Daha 6 haftalık hamileymiş. Bana söylemeyecekti ben anladım :KK70:söylemek zorunda kaldı :))) neyse O nun adına çok sevindim. Çok yakışmış annelik görüntüsü
Bu arada ben soğan kürüne başladım. 4 gün oldu. 15 gün yapıcam toplamda. Bakalım ne olacak bu ay. :KK49:

Arkadaşlar merhaba, bugün bir arkadaşımla görüştüm. Görür görmez anladım hamile olduğunu. Daha 6 haftalık hamileymiş. Bana söylemeyecekti ben anladım :KK70:söylemek zorunda kaldı :))) neyse O nun adına çok sevindim. Çok yakışmış annelik görüntüsü
Bu arada ben soğan kürüne başladım. 4 gün oldu. 15 gün yapıcam toplamda. Bakalım ne olacak bu ay. :KK49:
Nasıl anladın kii göz bebeklerindenmi ?

Nasıl anladın kii göz bebeklerindenmi ?
Hayır bilmiyorum yüz ifadesi değişmişti bide her zaman etine dolgun bir bayandı ama sanki göğüsleri dahada büyümüş gibiydi. Ama yani görür görmez hamile bu dedim. Bide hiç bilmiyordum hamile kalmaya çalıştığını. Daha yeni evlendi bide ilk denemesinde olmuş. Valla bravo dedim. Ilk atışta gol :)))

Hayır bilmiyorum yüz ifadesi değişmişti bide her zaman etine dolgun bir bayandı ama sanki göğüsleri dahada büyümüş gibiydi. Ama yani görür görmez hamile bu dedim. Bide hiç bilmiyordum hamile kalmaya çalıştığını. Daha yeni evlendi bide ilk denemesinde olmuş. Valla bravo dedim. Ilk atışta gol :)))
Anladım canım darısı tüm isteyenlerin başına bazı insanlar hissedermiş hamileleri ondan sordum

aynen ben de senin durumundayım
sıkıldım artık kafama estikçe içiyorum
adet olunca sıkılıp bırakıyorum
içtim içtim birşeycik de olmadı
korkudan tamamen de bırakamıyorum ya olursa diye
şimdi yumurtlama günüm gene başladım içmeye
Ben de aynı durumdayım sabah içiyorum akşam unutuyorum 4 aydır ilk ay düzenli içtim günde 4 tane inofolic ama haftalik almak gerekiyor bazen toptan alıyorum 3-5 paket bazen de almayi unutuyorum böyle içmek bi işe yarıyor mu acaba boşuna mi çünkü çok düzensiz içiyorum son zamanlarda

Ben de aynı durumdayım sabah içiyorum akşam unutuyorum 4 aydır ilk ay düzenli içtim günde 4 tane inofolic ama haftalik almak gerekiyor bazen toptan alıyorum 3-5 paket bazen de almayi unutuyorum böyle içmek bi işe yarıyor mu acaba boşuna mi çünkü çok düzensiz içiyorum son zamanlarda

Ben bu ay da düzenli içeceğim ta ki adete kadar
Zaten yumurtlama haftam dayım
Adet olursam artık bırakacağım

hafta içi daha bi hareketli oluyor sanki burası testler sonuçlar dr randevuları.

Gün itibariyle kırmızılari görmüş bulunmaktayım bat 27 eylül ...
Allahın izniyle eylül bebisleri gelsin hamis anneler olsun
stres yok
güzel beslenmek var
Gün aşırı ilişki var (adet sonrası yani 8.9.10. Günler üst üste olacak unutmayin)
Eşler harnup pekmezi yiyecek
Biz anne adayları hem incir hem.harnup pekmezi yiyecegiz
Haydi kızlar adet döneminde olan hatunlar çalışma öncesi tatil ;)
Adet döneminde olmayanlar calismaya devam
Allah yardımcımız olsun

Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımıza:KK33: Eylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz :KK200::KK46::KK200:

@Pambuk Sindrella - hamiş :nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş :nazar::anneadayı::nazar:

missaslim missaslim - 27 Ağustos
@zoombi - 29 Ağustos
denizce84 denizce84 - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
ada_aras ada_aras - 1Eylül
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@triton-x - 2 Eylül
@ruhumAsya - 3 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
@nwlpkrgrlr - 6 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
@yelizyz - 7 Eylül
@charmant - 9 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
@melev - 12 Eylül
@msgulerr - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
@nadirensevda - 16 Eylül
@baby_16 - 16 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
MELISTOPRAK MELISTOPRAK - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
gulit_me gulit_me - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@yenigelin111 - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@Tugbanusta - 23 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
country country - 23 Eylül
@glnrm - 26 Eylül
@hnf hlt - ?

Kuralımız bat a kadar test yok!!!:KK22:

Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)

Bat 27 eylül sekerim düzeltebilirsin hamis haberleri gelsin inşallah güzeller :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK5::KK5::KK9:

Gün itibariyle kırmızılari görmüş bulunmaktayım bat 27 eylül ...
Allahın izniyle eylül bebisleri gelsin hamis anneler olsun
stres yok
güzel beslenmek var
Gün aşırı ilişki var (adet sonrası yani 8.9.10. Günler üst üste olacak unutmayin)
Eşler harnup pekmezi yiyecek
Biz anne adayları hem incir hem.harnup pekmezi yiyecegiz
Haydi kızlar adet döneminde olan hatunlar çalışma öncesi tatil :KK66:
Adet döneminde olmayanlar calismaya devam
Allah yardımcımız olsun
Hayırlısı olsun canım moraline hayran kaldım işte bu ya dünyanın sonu değil herşeyin bi zamanı var Allah ol diyince olur bende takanlardanım malesef ama bende topladım kendimi olduğu kadar olmadığı kader :KK49:

Hayırlısı olsun canım moraline hayran kaldım işte bu ya dünyanın sonu değil herşeyin bi zamanı var Allah ol diyince olur bende takanlardanım malesef ama bende topladım kendimi olduğu kadar olmadığı kader :KK49:
Testi yapıp tek çizgiyi görünce burdaki durumlarım fenaydi ama yapcek bişey yok burda öğrendiklerimi uygulayıp sizlerle moral bulacağız :KK5:

inşallah canm alllahm herkese o annelık duygusnu yasatsın ..:KK36:bende bebek ıstıyorum artık :mad:
Allah bebek isteyenlerin herkes yüzüne baksın inş tez zamanda kucağınıza almak nasip etsin ben bugün güzel sonuçlar aldım doktorum 1 numara serkan oral gidin hamile kalın ama tek yapmanız gereken hamile kalmayı kafanızdan atın rahat olun stresten uzak durun..

Bu gün geçti çok şükür üç günlük geldi çünkü dün ama inan kendimi hafiflemiş hissediyorum ve stresim geçti artık gülebiliyorum....bi daha ki bat nezaman senin benim 22 Eylül birlikte bekleriz artık

Benimde kisa surdu azaldi suan normalde 6 gun falan surer benimdr bat 23 eylül hadi hayırlısı :$

Back
X