- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Bende bundan şüpheleniyorum. Sanki geçen ay benim yumurtam oluşmadı sanki. Bütün ovulasyon testlerim negatif çıktı.
Kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı ben suan şehir dışındayim ve adetim tam döndüğüm gün yumurtlama başlıyor doktor da sperm testi istedi galiba ilişkiye girmemek gerekiyormuş bilgisi olan var mı kaç gün ilişki yasak?
akıntı takibi de yapın benceanlaşılan bazı aylar yumurta oluşumu yok. dün akşam ovu testi yaptım. silik çıktı. acaba yumurtlama geçti mi hiç olmadı mı? hiç olmadıysa yine de LH silik çıkartıy mıydı? ayyy sorular sorular, sonunda zır deliye bağlıycaz
Ne demek canım :) ben aslında 3 aydır deniyorum sayılır. Son iki aydır evde ovulasyon testleriyle takip yapıyorum yumurtlama günümü de buluyorum ama olmuyor 2 seferdir. Ben de acaba yanlış mı çıkıyor diye doktora bıraktım takibi. Beklemek zormuş ya böyle. Bir de ümitleniyor insan benim de psikolojim dengesizleşti. Her ay ya hamileysem ya tutunuyorsa bebiş diye spora bile gitmiyorum :) ben daha kolay olur sanıyordum bu bebek olayını
akıntı takibi de yapın bence
valla aslında o kadar değişiyor ki en iyisi adet bitiminden başlayıp bir dolu bir boş gitmek yapabilene tabi :) bana zor geliyorşeffaf akıntı da yok canım, sadece sarımsı kokusuz bir akıntı var. acaba diyorum regli bittikten hemen sonra mı yumurtladım
valla aslında o kadar değişiyor ki en iyisi adet bitiminden başlayıp bir dolu bir boş gitmek yapabilene tabi :) bana zor geliyor
Bende öyle doğrudüzgün spor yapamadığım için, bebek değil göbek yaptımben de öyle valla her ay ya varsa diye diye dobişko oldum
Benim de kahve leke geldi yine sabah, daha 31agustosta en erken adet olmam gerekiyorduhaklısın ama o da görev haline dönüşüyor. öyle de yapmayın diyor doktorlar. akışına bırakmak en iyisi. yumurta yoksa bebiş olasılığı da yok. bu ay ben grevdeyim galiba
sen hamile kalacaksın canım içime doğuyorKızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
Allah büyük.... Moral bozmak yok :)
sen hamile kalacaksın canım içime doğuyor
inşallah canım totem totemCanım, İnşallaaahhhh yaa.. Bunu duymak bile çok güzelRabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin..
Sen hamilemisin yoksa totemmi :) karıştırıyorummmmmm :)
inşallah canım totem totem
Kızlar akıntı gerçekten çok belli ediyo yumurtalama günü olduğunu. Bir kaç gündür ovü. testi yapmaktan vazgeçmiştim silik çıkıyodu hep. Dün adetimin 16. günüydü (25 günde bir adet oluyorum...) akıntım ve sağ kasığımda bayaa ağrı oldu bütün gün boyunca. Akşam eve gider gitmez ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm, hiç bukadar koyulaşmamıştı. Dünü değerlendirdik. Bugünüde değerlendireceğim. Gerisini yine akışına bırakacağım.
Allah büyük.... Moral bozmak yok :)
tam gününü yakalamışsın ne güzel canım ben de bebek düşünmeden önce bu ne akıntı noluyor yuh artık filan diyordum meğer yumurtlamaymış yeni öğreniyorum bunları o günleri arıyorum şimdi .
valla bana da cok zor gelıyor normalde dun gece olması lazımdı.kocama soylemıyorum yumurtlama haftası oldugunu gorev gıbı olmasın dıye.ne o yanastı ne ben en son pazartesı oldu o gunden berı boş.normalde 29 u gıbı gorunuyor yumurtlama ama .bu ay bu tembellıkle kacırdım bence.o yuzden eylul ayından da pek ümitli değilimvalla aslında o kadar değişiyor ki en iyisi adet bitiminden başlayıp bir dolu bir boş gitmek yapabilene tabi :) bana zor geliyor
yerleşme kanaması BAT tan en az 1 hafta önce yaşanır diyorlar. doğru mu ki?Ben de bekleyenlerdenim.3 aydır deniyoruz.bat 1 eylül.4agustosta adet olmştum.(9-15-16-25 agustos ilişki yaşadık)7-8 gün önce kadar kasık agrılarım çok vardı batmalar oluyodu ve akıntım vardı ama geçti son 3-4 gündür yok akıntım.şuan sanki adet olcakmışım gibi bi his var..bir de bu sabah hafif pembemsi bişey geldi.bunun anlamı ne olabilir nolur fikir verin kızlar..geçen ay da kahverengi lekelenme ve pembemsi sıvı gelmişti snra adet oldum.yerleşme kanaması diye birşey duydm ihtimal olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?