- Konu Sahibi Homely_angel
yumurtlamaya gore bazen adetle aynı doneme de denk gelebılıyormuşyerleşme kanaması BAT tan en az 1 hafta önce yaşanır diyorlar. doğru mu ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlamaya gore bazen adetle aynı doneme de denk gelebılıyormuşyerleşme kanaması BAT tan en az 1 hafta önce yaşanır diyorlar. doğru mu ki?
tıpta kesin diye bir şey neredeyse.offf zaman geçmiyor gibi geliyor bana sizin için de öyle mi?bak şimdi 1 haftalığına tatile çıkmış olsak nasıl geçti anlamadım derdik:)yumurtlamaya gore bazen adetle aynı doneme de denk gelebılıyormuş
ben daha yumurtlama donemımdeyım heralde tabii yumurtlarsam bu hafta onemlıydı 29 yumurtlama gorunuyor takvıme gore ama cok fazla calısma olmadı. o yuzden bu aydan pek umudum kalmadı benım .tıpta kesin diye bir şey neredeyse.offf zaman geçmiyor gibi geliyor bana sizin için de öyle mi?bak şimdi 1 haftalığına tatile çıkmış olsak nasıl geçti anlamadım derdik:)
artık herkeste aynı şey.hayal kırıklığı yaşamaktan o kadar korkuyoruz ki ben de bu ay 4 gözle bekliyorum kesin hamiş haberini alıcaz diyemiyoruz.ben daha yumurtlama donemımdeyım heralde tabii yumurtlarsam bu hafta onemlıydı 29 yumurtlama gorunuyor takvıme gore ama cok fazla calısma olmadı. o yuzden bu aydan pek umudum kalmadı benım .
inşallah bekleyısın boş cıkmaz da hayırlı haberlerini alırsın.artık herkeste aynı şey.hayal kırıklığı yaşamaktan o kadar korkuyoruz ki ben de bu ay 4 gözle bekliyorum kesin hamiş haberini alıcaz diyemiyoruz.
verdiğin tarihlere göre yumurtlama zamanını kaçırmışsınız 16-18-20 kesin ilişki olmalıydı. ama belli de olmuyor tabii ki canım.Ben de bekleyenlerdenim.3 aydır deniyoruz.bat 1 eylül.4agustosta adet olmştum.(9-15-16-25 agustos ilişki yaşadık)7-8 gün önce kadar kasık agrılarım çok vardı batmalar oluyodu ve akıntım vardı ama geçti son 3-4 gündür yok akıntım.şuan sanki adet olcakmışım gibi bi his var..bir de bu sabah hafif pembemsi bişey geldi.bunun anlamı ne olabilir nolur fikir verin kızlar..geçen ay da kahverengi lekelenme ve pembemsi sıvı gelmişti snra adet oldum.yerleşme kanaması diye birşey duydm ihtimal olabilirmi
Bende öyle doğrudüzgün spor yapamadığım için, bebek değil göbek yaptım nurtopu gibi yağ dokum olacak
Benim de kahve leke geldi yine sabah, daha 31agustosta en erken adet olmam gerekiyordu yine olmadı sanırım, stresten yine basaramadım moralim diplerde, yarın öbür gün gelir adetim...
başka bi yere de yazdım hem yumurtlamalr kaçtı olmaz diyorum ama geç döllenme ya da adete 2-3 kala hamile kalanları duyunca kesin yok diyemiyorum.sayılı gün çabuk geçermiş ya sayıyorum o zaman 3 gün kaldı.inşallah bekleyısın boş cıkmaz da hayırlı haberlerini alırsın.
tamam canım morali bozsakta bozmasakta sonuç değişmeyecek haklısın...oyüzden bekleyeceğiz bakalım...Hiç belli olmaz canım belki de yerleşmeye çalışıyordur moral bozmak yasak.
canım test yaptın mı var mı güzel bi haber senden:)Gunaydiiiin.Ay listede ismimi gorunce heyecan yaptim guya agustos sonu olmasin eylul sonu olsun diyodum:)) Allahim hayirli zamanda ver.
bana da cvp yazar mısınız lütfennnkızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum. 13 aylık evliyim. doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim korundu. şimdi bebek düşünüyoruz. son adetim 13 ağustosta başladı. genelde 31 günde bir oluo bazende 33 günde bir. yumurtlama tarihleri falan var araştırdığım kadarıyla ben hesapladım ama emin olamadım. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. dün çalışmalara başladık o kadar heycanlıyım ki kalbim küt küt atıo gece 2 buçuğa kadar uyuyamadımm. allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese.
şimdi misal ben dün hamile kalmışsam eğer önümüzdeki ay yani 31 günlük hesaba göre eylülün 12 sinde adet görmemem gerekiyor değil mi.
liste birinci sayfada hatta başı da sen çekiyorsun sanırım:)Kızlar listeyi göremiyorum artık ben nerde yayinliyorsunuz artık önce yazistik ikiz alandaydiya :) bu arada hala bende kırmızı yok
kan yaptırmayı düşünmüyor musun?normalde düzenin nasıldır her ay aynı tarihte olur musun?Kızlar listeyi göremiyorum artık ben nerde yayinliyorsunuz artık önce yazistik ikiz alandaydiya :) bu arada hala bende kırmızı yok
Aynı durumdayım canım hatta bu gün evden çıkamadım çocuk bezi koydum ama yok yine çıkıyor dışına bir anda dökülüyor, düşük yaparken Hatırlıyorum böyle uzun süre olmuştu ama şimdilerde azaldı inşaallah rahim temizleniyordur... Ben ona bağlıyorum...
Başı ben çekiyorumda bebis yok kırmızı yokliste birinci sayfada hatta başı da sen çekiyorsun sanırım:)
Canim hosgeldin öncelikle inşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın ama bizim birbirimizi telkin ettiğimiz en önemli konu stres yapmamak şimdiden gece uykularini kaçırma yumurtlama gününü hesaplamak ve kaydetmek için program indirebilirsin telefonuna çok kolay oluyor ayrıca akıntıdan ve kasık ağrısından da anlaşılabilir yumurtanın Çatladığı sonrasında bir iki gün içinde ilişki yaşanması gerekir doktor tavsiyesi 2 günde bir düzenli ilişkidir adetine yakın belirtiler yaşayabilirsin ama bu psikolojik de olabilir en garanti adet gecikince kan testi ile gebelik öğrenilirbana da cvp yazar mısınız lütfennn
vay vay vay atarlar giderler.tatlım sen daha BAT ım bu mu diye soruyorsun? kendimden bahsetmiyorum ama burdaki çoğu kimse bat ın sat ın yumurtanın döllenmenin kitabını yazar. tamam bi sıkıntın olursa yardımcı olurlar/oluruz ama atarla giderle bu işler olmazforuma girip okuyan birbirinin halini hatrını sorup dışardan geleni görmezden gelen arkadaşlar çok sağolun yaaa. çok yardımcısınız.
Genelde 1 veya 2 gün önce olurum ya idrar testinde çıkmayinca cesaret kalmadı kan testine sonuç negatif olunca berbat oluyorum her ne kadar kendimi hazırladım sansamdakan yaptırmayı düşünmüyor musun?normalde düzenin nasıldır her ay aynı tarihte olur musun?