• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim çok düzensiz olduğu için bayram tatiline denk gelebilir diye korktum bu seferlik klomenle öne çekiyoruz. Adetin 2. Günü gittim yumurtalara baktı 5 gün klomen kullanıcam pazartesi gidicem tekrar bakacak ne kadar büyüdüğüne. Ona göre tarih söyleyecek beraber olun diye
Beni adetken çağırmadı hiç sadece 9. Gün gel dedi bir de eşimden sperm testi istedi mesela hormon testi de yapılıyorMuş adetken onu da yaptırmadı sana hormon testi yapıldı mi?

Kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı ben suan şehir dışındayim ve adetim tam döndüğüm gün yumurtlama başlıyor doktor da sperm testi istedi galiba ilişkiye girmemek gerekiyormuş bilgisi olan var mı kaç gün ilişki yasak?

Beni adetken çağırmadı hiç sadece 9. Gün gel dedi bir de eşimden sperm testi istedi mesela hormon testi de yapılıyorMuş adetken onu da yaptırmadı sana hormon testi yapıldı mi?

Zaten klomen kullanacaksan adetliyken bakıyorlar. Normal takip yapacaksa yumurtlama gününe yakın çağırıyor. Benim 4 ay önce kimyasal gebelik olmuştu o yüzden sorun olduğunu düşünmüyorum hamile kalabiliyorsun demek oluyor dedi. Belki bir kaç tutmazsa o zaman ister bilemiyorum canım

Kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı ben suan şehir dışındayim ve adetim tam döndüğüm gün yumurtlama başlıyor doktor da sperm testi istedi galiba ilişkiye girmemek gerekiyormuş bilgisi olan var mı kaç gün ilişki yasak?
3 veya 4 gunluk perhız sonrası sperm testını öneriyorlar.

Zaten klomen kullanacaksan adetliyken bakıyorlar. Normal takip yapacaksa yumurtlama gününe yakın çağırıyor. Benim 4 ay önce kimyasal gebelik olmuştu o yüzden sorun olduğunu düşünmüyorum hamile kalabiliyorsun demek oluyor dedi. Belki bir kaç tutmazsa o zaman ister bilemiyorum canım
Anladım canın çok saol sen kaç aydır deniyorsun benin artık 7. Ay oldu ama yolun başındayız gibi geliyor daha erken başlasaydık testlere daha iyiydi belki de artık bebişimi çok istiyorum psikolojimi etkiliyor

Anladım canın çok saol sen kaç aydır deniyorsun benin artık 7. Ay oldu ama yolun başındayız gibi geliyor daha erken başlasaydık testlere daha iyiydi belki de artık bebişimi çok istiyorum psikolojimi etkiliyor

Ne demek canım :) ben aslında 3 aydır deniyorum sayılır. Son iki aydır evde ovulasyon testleriyle takip yapıyorum yumurtlama günümü de buluyorum ama olmuyor 2 seferdir. Ben de acaba yanlış mı çıkıyor diye doktora bıraktım takibi. Beklemek zormuş ya böyle. Bir de ümitleniyor insan benim de psikolojim dengesizleşti. Her ay ya hamileysem ya tutunuyorsa bebiş diye spora bile gitmiyorum :) ben daha kolay olur sanıyordum bu bebek olayını

düzensizlikler rahimin hazırlandığının belirtisi olabilirmiş.
inşallah öyledir adetim normalde arada bir bir hafta arayla geliyor stresten fln ama o yumurtlamaya bağlı adet değilmiş meğer. Bu gelen sadece 3 gün erken geldi yumurtlamayla geldi çünkü. O yüzden inşallah dediğin doğru çıkar cnm

Galiba benim makina bozuldu :confused::KK70: ne test pozitif çıkıyor ne de kırmızı geliyor :KK70:kendimle dalga geçiyorum artık :KK31:pes

Benim kirmizilar olayi yine abartti parca parca biseyler dustu yine 2 sefer ard arda offf
Aynı durumdayım canım hatta bu gün evden çıkamadım çocuk bezi koydum ama yok yine çıkıyor dışına bir anda dökülüyor, düşük yaparken Hatırlıyorum böyle uzun süre olmuştu ama şimdilerde azaldı inşaallah rahim temizleniyordur... Ben ona bağlıyorum...

Back