- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
kızlar bu ay yumurtlamaya dair hiç bir belirti olmadığından ovu. testi yapayım diyorum. ne dersiniz?
Bende bu ay takibi doktoruma yaptırıcam 9. Gün gel dedi sizin nasıl oluyor kaç gün gidilmesi gerekiyor nasıl yapılıyor hiç bilgim yok biraz anlatabilir misiniz?
geçen ay ben de tüm hormon testlerini yaptırmıştım. hatta yumurtlama tarihinde gidip yumurtayı da görmüştük ama anlayamadım. neyse bakalım kısmet :)
elınde varsa dene en azından kafandan atmıs olursun.ben elımdekılerı tukketım.ovulasyon hesaplayıcılara gore 29 agustos gorunuyor tam da evlılık yıldonumumuzun oldugu gunkızlar bu ay yumurtlamaya dair hiç bir belirti olmadığından ovu. testi yapayım diyorum. ne dersiniz?
Yumurtlama belirtileri tam olarak neler oluyo kendimi hic oyle takip etmedim fertil donemi biliyorum ama :s
tabi ki, hoş geldinBat 26 eylül beni de ekler misiniz?
ok, ben bu akşam eve gidince yapıyım bakalım ne çıkıcak. çünkü bugün 12.günelınde varsa dene en azından kafandan atmıs olursun.ben elımdekılerı tukketım.ovulasyon hesaplayıcılara gore 29 agustos gorunuyor tam da evlılık yıldonumumuzun oldugu gunbu ara sol tarafıma arda agrı gırıyor acaba yumurta mı buyuyor bılemedım
Bende bundan şüpheleniyorum. Sanki geçen ay benim yumurtam oluşmadı sanki. Bütün ovulasyon testlerim negatif çıktı.Kızlar selam, nasılsınız? bugün güzel haberler verecek yok mu aramızda? bu ay ben de yumurtlama olmayacak sanırım, hiçbir belirti yok. acaba bazı aylar yumurta oluşmuyordu da biz mi bilmiyorduk diye düşünmeye başladım. Fikri olan var mı?
Yumurta 12-24 saat yaşar canımKızlar selam,
Şuanda çok fazla beyaz akıntım ve sağ kasığımda ağrım var. Yumurta çatlaması olabilir mi?
Olursa eğer, bu akşam ilişkiye girsem eşimle yararı olur mu? Günü kaçırmış mı oluyorum yoksa
Tatlım dün test yapmıştım çıkmadı bişey dört gün önceden belli olan testlerden
Yap tatlım ya testler bize çalışıyor zaten :)kızlar bu ay yumurtlamaya dair hiç bir belirti olmadığından ovu. testi yapayım diyorum. ne dersiniz?
aynenYok canım Değilim evdeki testler tükendi adet sonrasınakalmadı bile düşün,.. Ama dün Yaptım en son negatifti artık test falan yapmak istemiyorum zaten adet Olacağım kesin onu çok belirgin anlayabiliyorum... Bidaha bu kadar kaptırmıcam kendimi en azından adetim gecikmeden test yapmıcam
düzensizlikler rahimin hazırlandığının belirtisi olabilirmiş.Mrb kızlar kırmızıyım bugün malesef 3 gün erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?