Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bende bu ay takibi doktoruma yaptırıcam 9. Gün gel dedi sizin nasıl oluyor kaç gün gidilmesi gerekiyor nasıl yapılıyor hiç bilgim yok biraz anlatabilir misiniz?

Benim çok düzensiz olduğu için bayram tatiline denk gelebilir diye korktum bu seferlik klomenle öne çekiyoruz. Adetin 2. Günü gittim yumurtalara baktı 5 gün klomen kullanıcam pazartesi gidicem tekrar bakacak ne kadar büyüdüğüne. Ona göre tarih söyleyecek beraber olun diye

kızlar bu ay yumurtlamaya dair hiç bir belirti olmadığından ovu. testi yapayım diyorum. ne dersiniz?
elınde varsa dene en azından kafandan atmıs olursun.ben elımdekılerı tukketım.ovulasyon hesaplayıcılara gore 29 agustos gorunuyor tam da evlılık yıldonumumuzun oldugu gun bu ara sol tarafıma arda agrı gırıyor acaba yumurta mı buyuyor bılemedım

Yumurtlama belirtileri tam olarak neler oluyo kendimi hic oyle takip etmedim fertil donemi biliyorum ama :s

En çok karşılaşılan belirti beyaz beya renksiz akıntı canım. ama bende normlade göğüslerde ağrı da oluyordu. bir de ateş ölçme yöntemi ile takip edenler var. çünkü yumurtlama anında vücut sıcaklığın yükseliyormuş.

ok, ben bu akşam eve gidince yapıyım bakalım ne çıkıcak. çünkü bugün 12.gün

Kızlar selam,
Şuanda çok fazla beyaz akıntım ve sağ kasığımda ağrım var. Yumurta çatlaması olabilir mi?
Olursa eğer, bu akşam ilişkiye girsem eşimle yararı olur mu? Günü kaçırmış mı oluyorum yoksa

Bende bundan şüpheleniyorum. Sanki geçen ay benim yumurtam oluşmadı sanki. Bütün ovulasyon testlerim negatif çıktı.

Yumurta 12-24 saat yaşar canım

Benimde bata 5 gun var 2 gun once 0,23 cikti. Gecen ayda kimyasal gebelik yaşadım bu ay olsun diye dua ediyorum kimyasal gebelikten sonra daha rahat oluyor dediler ama çıkmayınca üzüldüm gecen ay erken öğrenmiştim cnku. Ama gec Döllenme falan olabilir mi acaba çıkar mi dua ediyorum surekli

Herkese merhaba ben gruba yeni katıldım hepiniz gibi bende artık çocuk isteyenlerdenim 3 yilldir evliyiz ilk defa bu ay çalışmalara başladık umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız bat 7 eylül o tarihe kadarsa gergin bekleyis

Evde bir ovülasyon 4 hamilelik testi bekliyor bakalım :) bu sefer malum haftayı kaçırdığım için umudum yok yapmayım dedim ama bir dahaki dönemde yapıcam ovülasyon testlerini !! neyseki 3 Eylül olmazsa Eylül sonuna sarkıyor bir ayda 2 BAT Eylül'e denk geldi umutlar bitmezz.. :)

aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…