Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inş güzel haberlerini alırız yeni hamiş haberlerini bekliyoruz :)
Saolasin canim. Popomun uzerine oturamiyorum bir sey batiyor. Belime de agri vuruyor. Ve sanki kilometrelerce yurumusm gibi bir bacak ağrısı. Ilk defa denedik bu ay. Bakalim sonuc ne olacak.

Bende suan 34 yasindayim. İgne yapildi onun sonucuna gore karar verilecek simdilik ameliyat yok. Benim bir tane de 15 haftalik sonlandirmam var normal dogum yaptirilarak bundan once de kimyasal yasadim. Gormedigim kalmadi yani.. Artik hayirlisi..

Evet 25 günde bir adet olduğum için sanırım farkedildi hemen dualarım sizinle canım bu listeyi hep takip edicem ve herkesin güzel haberlerini göreceğime yürekten inanıyorum..
hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah ve tüm isteyenlere

Allah razı olsun kızlar evet cok sukur ki ciddi bir sey yokmuş umutlar sonraki aylara Rabbim evladıma hayırlı uzun ömürler versin .. Hamile arkadaslarım tebrik ediyirum bizlerede dua edin bir an once müjdeli haberi alalım

Bende suan 34 yasindayim. İgne yapildi onun sonucuna gore karar verilecek simdilik ameliyat yok. Benim bir tane de 15 haftalik sonlandirmam var normal dogum yaptirilarak bundan once de kimyasal yasadim. Gormedigim kalmadi yani.. Artik hayirlisi..
Geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle umarım biran önce sağlığına kavuşur tekrar denemeye başlarsın

Hiç öyle düşünme ben tek günü değerlendirebilmiştim bütün hafta . Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…