• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inş güzel haberlerini alırız yeni hamiş haberlerini bekliyoruz :)
Saolasin canim. Popomun uzerine oturamiyorum bir sey batiyor. Belime de agri vuruyor. Ve sanki kilometrelerce yurumusm gibi bir bacak ağrısı. Ilk defa denedik bu ay. Bakalim sonuc ne olacak.

ameliyat mı olacaksın şimdi cnm ? Bnm yengem ıkı dış gebelikten sonra çok sağlıklı ve cok yakışıklı iki erkek bebek doğurmuştu. Ama onun yaşı hepey vardı 34 yaşında evlenmişti . O yüzden olmuştu sanırım
Bende suan 34 yasindayim. İgne yapildi onun sonucuna gore karar verilecek simdilik ameliyat yok. Benim bir tane de 15 haftalik sonlandirmam var normal dogum yaptirilarak bundan once de kimyasal yasadim. Gormedigim kalmadi yani.. Artik hayirlisi..

Allah razı olsun kızlar evet cok sukur ki ciddi bir sey yokmuş umutlar sonraki aylara Rabbim evladıma hayırlı uzun ömürler versin .. Hamile arkadaslarım tebrik ediyirum bizlerede dua edin bir an once müjdeli haberi alalım :KK36:

Bende suan 34 yasindayim. İgne yapildi onun sonucuna gore karar verilecek simdilik ameliyat yok. Benim bir tane de 15 haftalik sonlandirmam var normal dogum yaptirilarak bundan once de kimyasal yasadim. Gormedigim kalmadi yani.. Artik hayirlisi..
Geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle:( umarım biran önce sağlığına kavuşur tekrar denemeye başlarsın

Kızlar güncel listemiz yayında... yeni hamişlerimiz var ve onları listeye eklerken nasıl mutlu oluyorum anlatamam:rolleyes: Bir gün hepimizi eklemek için dua ederek yayınlıyorum her seferinde. Üzücü haberler için de hayırlısını diliyorum.

Bu arada biraz da benim bu ay ki gidişattan bahsediyim size. yum gününü galiba yakaladım. Ama sadece onun öncesinde ve o gün olmak üzere sadece iki günü değerlendirebildik. bir de yum dan 3 gün sonra acaip mide-bağırsak krampları ve ishal:oops: krizi yaşadım. bu yüzden bu aydan pek umudum olmamalı galiba:KK43: Ama yine de kısmet diyorum ve en olumlusunu düşünmeye çalışıyorum. 10 gün daha sabredeceğiz bakalım.
Hiç öyle düşünme ben tek günü değerlendirebilmiştim bütün hafta . Hayırlısı olsun inşallah

Back