• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar hormon testleri icin yine doktora gittim bugun. Doktor karindan ultrasonla bakmak istedi. 35mm bir tane kist var dedi:110: 2 aydir adetim cok kisa suruyor. Normalde 4gun yogun 2 gun hafif gelirdi. 2 aydir 2 gun normal geliyor 3.gun az az sonra bitiyor. Vucudum sapitti iyiden korunurken hic yasamazdim boyle seyler.
Simdi size birsey sormak istiyorum. Bu kist vucudumdayken hamile kalma olasiligim var mi. Dr. ilac filanda vermedi. Nasil vucudumdan gidecek bu kist. Vucudum bunu atmadan hamile kalamam mi. Yardimci olun lutfen :KK61:

kızlar ben yine salya sümük bi kadın oldum ya :(
sizinle dertleşmeden bi türlü rahatlayamıyorum:(
eltimde benden 1 hafta önce hamile kalmıştı... o kalp atışlarını görmüş bebeğini görmüş ben bi kötü oldum :(

Kizlar hormon testleri icin yine doktora gittim bugun. Doktor karindan ultrasonla bakmak istedi. 35mm bir tane kist var dedi:110: 2 aydir adetim cok kisa suruyor. Normalde 4gun yogun 2 gun hafif gelirdi. 2 aydir 2 gun normal geliyor 3.gun az az sonra bitiyor. Vucudum sapitti iyiden korunurken hic yasamazdim boyle seyler.
Simdi size birsey sormak istiyorum. Bu kist vucudumdayken hamile kalma olasiligim var mi. Dr. ilac filanda vermedi. Nasil vucudumdan gidecek bu kist. Vucudum bunu atmadan hamile kalamam mi. Yardimci olun lutfen :KK61:
Canim benim eltimde2 tanne kist vardi ama o kistler gitmeden hamile kalmisdi ben 2 yil bundan once spral koydurmak icin ultrasiyon olmusdum bendede kist olduqunu soylemisdiler simdi heberim yok gitmismi yoksa hala kaliyormu bu ay hamile kalmazsam bitkisel tedavi uygulayacam

kızlar ben yine salya sümük bi kadın oldum ya :KK43:
sizinle dertleşmeden bi türlü rahatlayamıyorum:KK43:
eltimde benden 1 hafta önce hamile kalmıştı... o kalp atışlarını görmüş bebeğini görmüş ben bi kötü oldum :KK43:
Canım doktora gittin mi? Biliyorum elinde değil ama kendini üzmemeye çalış. Eğer içinde şüphe varsa başka doktora git. Bebişin sağlıklı ise inşallah sesini duyarsın.

@yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
C clashik - 21 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
efsane4 efsane4 - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül

huhuuu kızlar nerelerdesiniz? bebişler sizinle mi? ya da yeni batlar mı var? bilgi verirseniz seviniriz.
Canımm benim regl bikac aydr duzenliydi.Bu ay geçti bugün yine test yaptim negatif..Yine mı bi düzensizlik oldu bilmiyorm,bekliyorum bakalım.umitlenmistim halbuki :KK1:

@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
C clashik - 21 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül

huhuuu kızlar nerelerdesiniz? bebişler sizinle mi? ya da yeni batlar mı var? bilgi verirseniz seviniriz.
Canim uzun zamandir giremedim malesef bebisim benle degil yeni bat 24 ekim calismalara devam bakalim :)

Canım doktora gittin mi? Biliyorum elinde değil ama kendini üzmemeye çalış. Eğer içinde şüphe varsa başka doktora git. Bebişin sağlıklı ise inşallah sesini duyarsın.
Canim aldım başka bi doktora da randevu çarşamba günü Gitcem bakalım inşallah görürüm minigimi

Öncelikle geçmiş oldun canım. Kestin tipi önemli ama anlaşılan seninki zararsız ki doktorun ilaç vermemiş. Ikincisi de yeri önemli. Yani bebeğin tutunmasını ve büyümesini engellemeyecek bir yerdeyde sorun yok. Bende de var ve bir müdahaleye gerek yok dedi doktorum.

Mrb cnm ne kisti oldugunu soylemedi mi onu atastirman lazim. Fazla buyuk degil onunla da kalabilirsin bazi cesitlerinde. Bugunden sogan suyu icmeye basla gecmis olsun cnm

kızlar ben yine salya sümük bi kadın oldum ya :KK43:
sizinle dertleşmeden bi türlü rahatlayamıyorum:KK43:
eltimde benden 1 hafta önce hamile kalmıştı... o kalp atışlarını görmüş bebeğini görmüş ben bi kötü oldum :KK43:
Olmaz bebiş annesini gülerken ve mutluyken hissetmeli. Herkesin hamileliği bir birinden farklı tatlım, burada aynı günlerde kan testi yaptıranlarda bile farklı sonuçlar görüyoruz. Bazı bebekler önden gelişip 37. Haftada doğuyor. Daha böyle bir sürü örnek var. Sakın kendini kimselerle kıyaslama. Sen sensin ve sana özel :) anlaştık mı?

Tesekkur ederim canim. Gececek elbette. Hayirlisi olsun bebisin sag salim kucagina al insallah canim. Bizim daha zamanimiz var demekki..
Canim cok gecmis olsun bende kimyasal yasadim sonra ogluma hamile kaldim 4 yasinda umudunu kaybetme insallah en kisa zamanda gelevek bebegin

Ayyy çok sevindim canım sen bana umut oluyorsun inşallah bende senin gibi hayırlı haberle gelirim
Sagol canimm senden guzel haber bekliyorum oglumun kalp atisini 8. Haftada gorduk biz bunda 6+3 her gebelik farkli uzulme sakin

Maşallah cnm allah kucagına almayı nasip ets
allah kucagına almayı nasip etsin cnm
Aminn teskkur ederimmm

Masallah cnm ya darısı hepimize inş :)
Amin insallah ennn kisa zamanda rabbim.isteywn herkese versin
Kızlar bugun bat. Test yaptım ve pozitif cıktı :KK200:
Sanırım ben hamileyim:anneadayı:
Tebrik ederim saglikla gelsinn

@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
C clashik - 21 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül

Bat 12 ekim canim gecen ay sinirimden girmedim artik :) bakalim bu ay olur ins ismimi yazdigin icin de tesekkur ederim

Back