• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Olmaz bebiş annesini gülerken ve mutluyken hissetmeli. Herkesin hamileliği bir birinden farklı tatlım, burada aynı günlerde kan testi yaptıranlarda bile farklı sonuçlar görüyoruz. Bazı bebekler önden gelişip 37. Haftada doğuyor. Daha böyle bir sürü örnek var. Sakın kendini kimselerle kıyaslama. Sen sensin ve sana özel :) anlaştık mı?
Anlaştık Canımmm ben Size ne diyeyim bilmiyorum canım oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana çok iyi geliyorsunuz tek Size açabiliyorum içimdekilerı iyi kı varsınız hepiniz dualarımdasiniz

Miniğim tebrik ederim canım sağ salim al kucağına kuzunu.
Ben bugun dr a gittim kizlar
ultrason da görmedi bişey. Döllenme den sonra büyümemış olabilir görmemiz lazımdı almamiz gerekebilir dedi ne kötü bir his:mad:
Kan ver bi bakalim duruma dedi kan sonucu dr çıkmadan yetişti çok şükür hormon 1000 in üzerinde hamilesin dedi ama geç döllenme olmuş ondan görünmüyor mus
Hormon takibi yapılıp gebeliğin normal gidip gitmediği incelenecek
Ne zormuş bu işler kan sonucu çıkana kadar dünya başıma yıkıldı resmen

Yok canım çarşamba devlet hastanesinde bi doktor var ona gitcem
Perşembe de kendi doktorumâ gitcem inşallah
Hadi bakalım umarım güZel haber getirirsin bize de, ama moraliniz iyi tut ki bebişin içinde mutlu olsun annesiii
Miniğim tebrik ederim canım sağ salim al kucağına kuzunu.
Ben bugun dr a gittim kizlar
ultrason da görmedi bişey. Döllenme den sonra büyümemış olabilir görmemiz lazımdı almamiz gerekebilir dedi ne kötü bir his:mad:
Kan ver bi bakalim duruma dedi kan sonucu dr çıkmadan yetişti çok şükür hormon 1000 in üzerinde hamilesin dedi ama geç döllenme olmuş ondan görünmüyor mus
Hormon takibi yapılıp gebeliğin normal gidip gitmediği incelenecek
Ne zormuş bu işler kan sonucu çıkana kadar dünya başıma yıkıldı resmen
Canımm okurken ilk baş beni de korkuttun, neyse güzel haber verdin ;) ee annesi naz yapıyor sana alış alış:))

Hadi bakalım umarım güZel haber getirirsin bize de, ama moraliniz iyi tut ki bebişin içinde mutlu olsun annesiii

Canımm okurken ilk baş beni de korkuttun, neyse güzel haber verdin :KK66: ee annesi naz yapıyor sana alış alış:))
İnşallah canım benimmmm çok teşekkür ederiz desteğin için teyzesi :)

Hayır yaptirmadim çok ümitli değilim artık.Biraz daha bekleyip kan testi yaptraym diyorum

idrar testleri pozitifi de negatif çıkartabiliyor, o yüzden çok ümitsiz olma. ama baya geçmiş günün, hazır olduğunda kan testi yaptır ki hem için rahatlar hem belki müjde vardır da haberin yoktur ;)

Bat 12 ekim canim gecen ay sinirimden girmedim artik :) bakalim bu ay olur ins ismimi yazdigin icin de tesekkur ederim

Rica ederim canım, sinir stres yapmamaya çalışıyoruz. bak listemiz ne güzel oldu, maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: moral bozmadan devam ediyoruz ve inanıyoruz ki bir gün seni bir gün beni sonunda hepimizi hamiş yazıcam oraya ;)

Canım ya çok sağolun VAlla sizler de olmasanız depresyonlarda olurdum ben:KK61:

Teşekkürler canım çok şükür bugün anca geçti adet sancım ama ben düşük yaptığıma inanıyorum çünki çok sancım oldu parça parça kan geliyor

Depresyon yok, moral bozmak yok, pozitif olmak var... hatta yoga filan mı yapsak :KK58:
benim de ağrım sızım pek olmazdı ama son aylarda özellikle bir ay senin gibi oldum. işe bile gidemedim. rahim kendini hazırlıyor da olabilir demişlerdi. artık hazırdır umarım :D

Depresyon yok, moral bozmak yok, pozitif olmak var... hatta yoga filan mı yapsak :KK58:
benim de ağrım sızım pek olmazdı ama son aylarda özellikle bir ay senin gibi oldum. işe bile gidemedim. rahim kendini hazırlıyor da olabilir demişlerdi. artık hazırdır umarım :KK70:
Ya canım hazırlasın artık 5 ay oldu ya ben her ayı umtlanıp da umudumun kırmızılara dönüşünü göreli:110:Bizim de ismimiz hamişlere yazılı versin Rabbim nolur:KK9::KK36:Burdaki yeni hamileleri tebrik ediyorum inşaAllah sağsalim alırsınız kucağınıza bebeklerinizi :KK71:

Back