• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar hamiş oldu bizi unuttu demeyin takip ediyorum yazdıklarınızı size bir fikir ya da tavsiye vermek istiyorum tsh çok önemli bişey ciddiye alın nolur baktırmayan baktırsin 2.5 üzerinde olan doktor bulsun 7 ay sonunda tsh en düşük olduğu ay hamile kaldım gebeliğe engel ayrıca siz hamiş olduktan sonra 5-8. Haftalar arası tahlil yapılıyor ve tsh bakılıyor gebelikte 2 katına çıkıyor tedaviye başlayana kadar geç kalınabilir düşüğe ve bebekte zeka geriliğine neden olabiliyor aman Allah korusun lütfen ama lütfen dikkat edin bir sürü hamiş arkadaş panik halinde

Neyyyy yeğenleri sizinle mı yatıyor :KK57:
Evet biri 4, biri 6 yaşında, bu önemli gğnleri boş geçiriyoruz bu sebeple:(
Ya niye sizinle yatıyorlar ki. Yatılı misafirim uzun kalanını hiç sevmem:KK12:bizde sadece 2 günü değerlendirebildik koskoca ay ama Rabbim nasip etti çatlamayı yakalarsanız olur insallah
Offf ben dee:(( kursuma(kpss) gidemedim bu hafra, değerlwndirenedik de:( Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza alın. Bizim sadece 11. Gün gece oldu, o günden beri de misafirm var ve haftaya gidiyorlar.. Yani bu ay da olmadı:(
:KK61:Arkadaşlar ben çok kötüyümya:cry::KK61:Yine gördüm kırmızıları...Olmadı bu defa da:KK43:
Canım üzülme, bak topik uğurlu, sırayla geliyor hamile haberleri, darısı başımıza inşallahh..
Ediyor cuma değer yükselmisti birazdan gene kan verıcem korkuyorum
Canımm son durumun nedir??
kızlar herkese merhabaaa...
2 gecedir bebegimi rüyamda görüyorum güzel bir şekilde...
çok heycanlıyım ama aynı zamanda ümitliyim perşembe gün ki randevum için..
çarşamba günü dogum günüm perşembe randevum var doktorumla umarım bana hediye gibi gelir bebeğim kalp atışlarını duyabilirimm..
üzülmüyorum ama çok merak ediyorum bu yüzden kendimi hiç bir şeye veremiyorum ders çalışamıyorum..
sizinle paylaşmak istedimmm duygularımı
Canım paylaş tabi iyi yaptın, Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, sen içini ferah tut canım. Bizim dualarımız seninle..
Homely_angel Homely_angel canım ben dış gebelik geçiriyorum maalesef. müsait olduğunda güncellersin.
Canımmm çokk geçmiş olsun:(

Evet biri 4, biri 6 yaşında, bu önemli gğnleri boş geçiriyoruz bu sebeple:KK43:

Offf ben dee:KK43:( kursuma(kpss) gidemedim bu hafra, değerlwndirenedik de:KK43: Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza alın. Bizim sadece 11. Gün gece oldu, o günden beri de misafirm var ve haftaya gidiyorlar.. Yani bu ay da olmadı:KK43:

Canım üzülme, bak topik uğurlu, sırayla geliyor hamile haberleri, darısı başımıza inşallahh..

Canım paylaş tabi iyi yaptın, Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, sen içini ferah tut canım. Bizim dualarımız seninle..

Canımmm çokk geçmiş olsun:KK43:
Maalesef bugün değer 95 çıktı yükselmis gene ve dok muhtemelen dışgebelik dedi yarın sabah gidicem çok Can'ım sıkkın :KK43:

Evet biri 4, biri 6 yaşında, bu önemli gğnleri boş geçiriyoruz bu sebeple:KK43:

Offf ben dee:KK43:( kursuma(kpss) gidemedim bu hafra, değerlwndirenedik de:KK43: Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza alın. Bizim sadece 11. Gün gece oldu, o günden beri de misafirm var ve haftaya gidiyorlar.. Yani bu ay da olmadı:KK43:

Canımmm çokk geçmiş olsun:KK43:
Canim cok tesekkur ederim zaten sizin sayenizde rahatlıyorum ilaç gibi geliyorsunuz

Canim stres yapma umarım korkulacak bi durum yoktur bi git görün bakalım neymiş durum inşallah doktor içini rahatlatacak şeyler söyler
Bu doktorlarıda anlamadım ark ben cuma karından baktı ultrasondagayet iyi dedı Ogün kan 86 çıktı bugün 95 çıktı ama kanamam var bılmıyorum beynım uyuştu resmen ama sanırım çocuk olayını kapadım artık

Maalesef bugün değer 95 çıktı yükselmis gene ve dok muhtemelen dışgebelik dedi yarın sabah gidicem çok Can'ım sıkkın :KK43:
Ya çok bilgim yok ama dış gebelik de değer çok artmıyor mu??? Hakkında hayırlısı olsun canım benim, sana da bol bol dua edeceğim, ama dur bakalım öyle düşünme, hemen rafa kaldırmam yok tamam mı, biz burdayız dertleşicez hep
Canim cok tesekkur ederim zaten sizin sayenizde rahatlıyorum ilaç gibi geliyorsunuz
Canım hepimiz destek olmaya çalışıyoruz birbirimiZe, sen iyi ol tamam mı;) tekrar diyorum hakkında hayırlısı olsun

Bu doktorlarıda anlamadım ark ben cuma karından baktı ultrasondagayet iyi dedı Ogün kan 86 çıktı bugün 95 çıktı ama kanamam var bılmıyorum beynım uyuştu resmen ama sanırım çocuk olayını kapadım artık
Öyle düşünme Canımmm bende geçen doktora gittikten sonra ağladım dedim conv kaybedersem 1 sene daha beklıcem şimdi de diyorum ki Allâh korusun aksi bi durum olsa hemen yine yaparım biz bebeklerimiz den vazgeçemeyiz şu an sıkıntılı bi süreçten geçiyorsun inşallah en kisa zamanda atlatacaksin içini ferah tutmaya çalış

Ya çok bilgim yok ama dış gebelik de değer çok artmıyor mu??? Hakkında hayırlısı olsun canım benim, sana da bol bol dua edeceğim, ama dur bakalım öyle düşünme, hemen rafa kaldırmam yok tamam mı, biz burdayız dertleşicez hep

Canım hepimiz destek olmaya çalışıyoruz birbirimiZe, sen iyi ol tamam mı:KK66: tekrar diyorum hakkında hayırlısı olsun
Olcam inşallah canım hepimiz iyi olalım inşallah rabbim herkese gönlünde ne varsa versin hayırlısıyla

J

sogani yaptim canim iyicr bozuldu döngüm
Hadi ya inşallah bulunur bi çözüm olur Allah tan. Benim de bi arkadaşım pko luydu doktoru bebeğin olması için biraz uğraşmak gerek tedavin uzun sürer demişdi. Ertesi ay adet oldu bir kere 2. Yi olmadı hamile olduğunu öğrendi. Şimdi hamile

Hayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdim :KK61: Gittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum :( yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma :KK61:Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye :KK61:

Hayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdim :KK61: Gittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum :KK43: yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma :KK61:Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye :KK61:
Canim cok geçmis olsun mesajini okurken cok kotu oldum kalp kirizi gecirdin diye cok kordum ama mesajinin sonunu okudumda icim rahatladi insallah onumuzdeki ay kocun icin doktora gidib mujdeli haberi bize verirsin

Hayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdim :KK61: Gittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum :KK43: yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma :KK61:Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye :KK61:
Canim senin sağlığın yerinde yaa gerisi olur inşallah çok şükür dünyalar tatlısı bi oğluşun var rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah en kisa zamanda 2. Bir minigin olur ama önce sağlık

Cnm cok gecmiş olsun ben de kalp krizi sandm önce msjın sonunu görünce içim rahatladı. inş kısa bi süre sonra kardes gelir oğlusuna cnm :)

Back