- 15 Temmuz 2011
- 100
- 123
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.821
Geçmiş olsun canım ya çok şükür bişey çıkmamış o anları yaşatmasın Allah bir daha insanın aklına en kötüsü gelir hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim. Gececek elbette. Hayirlisi olsun bebisin sag salim kucagina al insallah canim. Bizim daha zamanimiz var demekki..charmant canım rabbim herseyin hayirlisini versin hepimize... Cok yıpratıcı üzücü ama en kisa zamanda atlatırsin inşallah...
Gecmis olsun cnm allah yardimcin olsun kendine dikkat etBu doktorlarıda anlamadım ark ben cuma karından baktı ultrasondagayet iyi dedı Ogün kan 86 çıktı bugün 95 çıktı ama kanamam var bılmıyorum beynım uyuştu resmen ama sanırım çocuk olayını kapadım artık
Cok yakinda saglikli hamileligin olacak insallah cnmTesekkur ederim canim. Gececek elbette. Hayirlisi olsun bebisin sag salim kucagina al insallah canim. Bizim daha zamanimiz var demekki..
Ayyy çok sevindim canım sen bana umut oluyorsun inşallah bende senin gibi hayırlı haberle gelirimGunaydin gebelik kesem ufak diye aglarken bugun kalp atisini gorduk allah herkese nasip etsinnn hersey yolunda
Canımm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Sürekli kaygılı durumda olduğun için hafif bir anksiyete problemi yaşamış olabilirsin, ufak bir panik atak gibi.. Dikkat et kendine canımHayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdim Gittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye
Kızlarr hamilerii tebrik ederim:) ben artık benim hamile kalmamam gerekiyo diye düşünüyorum. 12,14,16 ve bugünü değerlendiremedik yine! Hem misafirim var hem de çocukları(yani eşimin yeğenleri) eşim ve benimle yatıyolar!! Şaka gibi değil mi?? Tamm bdv lik durumdayım anlayacağınız!!
Arkadaşlar ben çok kötüyümyaYine gördüm kırmızıları...Olmadı bu defa da
allah kucagına almayı nasip etsin cnmGunaydin gebelik kesem ufak diye aglarken bugun kalp atisini gorduk allah herkese nasip etsinnn hersey yolunda
kızlar herkese merhabaaa...
2 gecedir bebegimi rüyamda görüyorum güzel bir şekilde...
çok heycanlıyım ama aynı zamanda ümitliyim perşembe gün ki randevum için..
çarşamba günü dogum günüm perşembe randevum var doktorumla umarım bana hediye gibi gelir bebeğim kalp atışlarını duyabilirimm..
üzülmüyorum ama çok merak ediyorum bu yüzden kendimi hiç bir şeye veremiyorum ders çalışamıyorum..
sizinle paylaşmak istedimmm duygularımı
Homely_angel canım ben dış gebelik geçiriyorum maalesef. müsait olduğunda güncellersin.
Benim çok zor geçiyo kuzlar yardım edin lütfen çok ağrım var..ilaç ta içmek istemiyorum..Ne yapa bilirim???yardım lütfen
ameliyat mı olacaksın şimdi cnm ? Bnm yengem ıkı dış gebelikten sonra çok sağlıklı ve cok yakışıklı iki erkek bebek doğurmuştu. Ama onun yaşı hepey vardı 34 yaşında evlenmişti . O yüzden olmuştu sanırımTesekkur ederim canim. Gececek elbette. Hayirlisi olsun bebisin sag salim kucagina al insallah canim. Bizim daha zamanimiz var demekki..
Hayırlı geceler kızlar saat 04:00 biz hastaneden geliyoruz gece 01.00 civarı kalbim ve göğsüm sıkışmaya basladi aniden nefes alamadım bayginlik geçirtecek kadar korkunç ağrılar yasadım hemen kayınvalidemleri aradık acile gittik ama evden nasıl ciktim bilmiyorm kalp krizi geçiriyorum zannettim Bi ara kelime i şehadet getirdim Gittik acil egg çektiler kan tahlilleri bir suru tabi bu arada röntgen icin gebelik sordular. Emin degiliz dedik bhgc de bakıldı malesef adetime uc gun kala gebe olmadığımı bu vesileyle öğrenmiş oldum yani o an neyim var anlaşılsın diye film cekilebilecegim icin sevindim gebe olmadığıma Ciger filmi ciger tomografisi cekildi hic bir sey görünmedi Dr agir kas spazmi geçirmiş oldugunu soyledi ... Umutlar diger Aya kaldı Rabbim SAGLIK versin gerisi bos sadece evladımı düşündüm bana bisey olursa ne yapar diye
Masallah cnm ya darısı hepimize inş :)Gunaydin gebelik kesem ufak diye aglarken bugun kalp atisini gorduk allah herkese nasip etsinnn hersey yolunda
Amin canım benim inşallah en kisa zamanda sende bu güzel duyguyu tadarsın sağlıklı bir şekildecanım en güzel en unutulmaz doğum gün hediyeni, meleğinin kalp sesleriyle ve sağlıklı haberiyle alırsın inşallah.