- 22 Şubat 2015
- 466
- 132
- 23
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.781
Yarin yptrmayi dusunuyorm ama brzda krkuymCanim 3 gun geciyo 1inde olmam gerekiyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin yptrmayi dusunuyorm ama brzda krkuymCanim 3 gun geciyo 1inde olmam gerekiyodu
Haydi hayırlısı canım benim ınsallaj güzel haber verirsinYarin yptrmayi dusunuyorm ama brzda krkuym
Insallah canim bide dis gebelik korkusu var teste de cikmadi ya ilki cikmisti adet gunumde bakalm smdi ne olckHaydi hayırlısı canım benim ınsallaj güzel haber verirsin
Bir bardak Kekik çayı iç canım Kekik i bol olsun o rahatlatır yada nane çayıBenim çok zor geçiyo kuzlar yardım edin lütfen çok ağrım var..ilaç ta içmek istemiyorum..Ne yapa bilirim???yardım lütfen
canım kırmızılar gelmeyene kadar ümidini yitirme hiç belli olmazBenimde adet sancilarim basladi bosa hayal kurmusum
Insallah canim. Bebegin icin hangi gun gidiceksin canim bu hafta kontrolun vardicanım kırmızılar gelmeyene kadar ümidini yitirme hiç belli olmaz
canım stres yapma oluyo öyle sancılar ara ara çok sıkıntılı hissediyorsan bi dr a görün tabiYardim edin kızlar bana karnimin en aşağı kısmında ağrı var kasıkla rma ve belime vuruyor sanki birazdan kanama olacakmış gibi zaman zaman artıyor azalıyor normal mi bu yoksa düşük habercisi mi
sogani yaptim canim iyicr bozuldu döngümBaşka bitkisel doğal şeyler kullandın mı. Civanperçemi, hayıt tohumu yada soğan suyu falan...
normalde kendi doktoruma perşembe günü gidecektim az önce çarşamba sabahı içinde görümcemin doktoruna randevu aldım o devlet hastanesinde devlet hastanelerine karşı pek iyimser değilim ama belki de müjdeli haberi orda alırım inşallahInsallah canim. Bebegin icin hangi gun gidiceksin canim bu hafta kontrolun vardi
Insallah canim bu hafta beklentini karsilamasini umuyorum. Bende bu hafta devlet has. Gittim doktorun yardimcisina sinir oldum. Dr.umdan cok memnunum ama yanindaki kisi cok gereksizdi. Catala cikmami istedi doktor benle birlikte iceri geldi kadin. Ben bi onceki muayenemde pantolonumu cikarmamistim dr yinede bakabilmisti o gun yalnizdi. Moralimi bozmamisti. Ama bu sefer kadin hem beni gerdi hepsini cikarayim diye usulsuzce konustu. hemde hicbi ise yaramadigi gibi her yerimi gordu doktorun yani sira. Dikildi gitmedi. Cok gerilmistim yine sinirlendim hatirladikca.normalde kendi doktoruma perşembe günü gidecektim az önce çarşamba sabahı içinde görümcemin doktoruna randevu aldım o devlet hastanesinde devlet hastanelerine karşı pek iyimser değilim ama belki de müjdeli haberi orda alırım inşallah
İnsanlar gerçekten çok saygısız yani ona orda durmanin bir faydası mantığı olmadığı gibi hastayıda böyle geriyorInsallah canim bu hafta beklentini karsilamasini umuyorum. Bende bu hafta devlet has. Gittim doktorun yardimcisina sinir oldum. Dr.umdan cok memnunum ama yanindaki kisi cok gereksizdi. Catala cikmami istedi doktor benle birlikte iceri geldi kadin. Ben bi onceki muayenemde pantolonumu cikarmamistim dr yinede bakabilmisti o gun yalnizdi. Moralimi bozmamisti. Ama bu sefer kadin hem beni gerdi hepsini cikarayim diye usulsuzce konustu. hemde hicbi ise yaramadigi gibi her yerimi gordu doktorun yani sira. Dikildi gitmedi. Cok gerilmistim yine sinirlendim hatirladikca.
Aynen canim ya fazlasiyla gereksizdi dr um erkek ve bu benim k.doguma 2 kez gidisimdi dr umdan hic utanmiyorum cok iyi bi dr. Ama o kadindan acayip utandim cunku biri bana yardimci olurken biri merakli bakislara ve cahillige sahipti.İnsanlar gerçekten çok saygısız yani ona orda durmanin bir faydası mantığı olmadığı gibi hastayıda böyle geriyor
Sen ne için gitmistin canım doktora ben kaçırdım
İşte bende bu yüzden sevmiyorum devlet hastanesini çok cahilce davranıyor doktor bile öyle davranabiliyor devlete geliyorsun diye sana 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor sanki durumu olan gelemez devlete gibi bi hava veriyorlar bi de çok kaba ve saygısızlarAynen canim ya fazlasiyla gereksizdi dr um erkek ve bu benim k.doguma 2 kez gidisimdi dr umdan hic utanmiyorum cok iyi bi dr. Ama o kadindan acayip utandim cunku biri bana yardimci olurken biri merakli bakislara ve cahillige sahipti.
Ben gecen ay enfeksiyon nedeniyle fitil ve ilac kullandim birde smear testimin sonucu icin gitmistim canim. Ultrasonu kullanmadi dr. Ona uzuldum. Normal bakti kan testi istedi bende ozele gidip yaptirdim sonucumu alip eve geldim
Aynen canim en onemlisi dogum yapilacak gun. Tanidiklarimdan dinledigim kadariyla o gune takildim sahsen. Hani muayenedeki aksiliklere eyvallahta dogum zamani karsimiza guler yuzlu insanlar ciksin insallah. Motivasyon icin gercekten cok iyi yoksa ben yapcagim varsa da yapamam strestenİşte bende bu yüzden sevmiyorum devlet hastanesini çok cahilce davranıyor doktor bile öyle davranabiliyor devlete geliyorsun diye sana 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor sanki durumu olan gelemez devlete gibi bi hava veriyorlar bi de çok kaba ve saygısızlar
Aynen inşallah canımm... Ama ben su sıkıntılı evreleri geçemeden o konuyu düşünemiyorum :-( hayırlısıyla bi bebeğimin kalp atışını duysam hayal kurmaya kaldığım yerden devam etcem inşallah :)Aynen canim en onemlisi dogum yapilacak gun. Tanidiklarimdan dinledigim kadariyla o gune takildim sahsen. Hani muayenedeki aksiliklere eyvallahta dogum zamani karsimiza guler yuzlu insanlar ciksin insallah. Motivasyon icin gercekten cok iyi yoksa ben yapcagim varsa da yapamam stresten
Merak etme bitanem Allah in izniyle.minik sesini duyarsin.Aynen inşallah canımm... Ama ben su sıkıntılı evreleri geçemeden o konuyu düşünemiyorum :-( hayırlısıyla bi bebeğimin kalp atışını duysam hayal kurmaya kaldığım yerden devam etcem inşallah :)