- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.701
Sende ne oldu gecmisi okuyamadim insallah allah gonlune gore verirCanımmm çok sevindim senin adına bende seninle ayni durumdayım bana dua et olur mu
Can'ım hayırlı olsunBuda 2. TestEki Görüntüle 1646270
Sağol canım çok tuhaf oldumCan'ım hayırlı olsun
Darısı sana ve tüm isteyenlere canım. Dua edicemHayırlı olsun Canım
Ben 7+5 te gittim doktora bebeği ve kalp atışını göremedik kesem de olması gerekenden küçük çıkti doktor 1 hafta bekleyelim yoksa kürtajlâ almamız gerekecek dedi canımSende ne oldu gecmisi okuyamadim insallah allah gonlune gore verir
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklaBuda 2. TestEki Görüntüle 1646270
Hayırlı olsun CNm hamilesin cizgi gayet net :) saglikla kucağın alırsın ins :) kızlaar bende dun dayanmadım gece adete 5 gun kala ovulasyon testi yaptımDarısı sana ve tüm isteyenlere canım. Dua edicem
Sağol canım senin annelik tecrübelerinden faydala nir im inşallahHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla
Kucağına almayı nasip etsin
İnşallah gelişir büyür sorun çıkmaz.Ben 7+5 te gittim doktora bebeği ve kalp atışını göremedik kesem de olması gerekenden küçük çıkti doktor 1 hafta bekleyelim yoksa kürtajlâ almamız gerekecek dedi canım
Sağol canım hadi sıra sana insallahHayırlı olsun CNm hamilesin cizgi gayet net :) saglikla kucağın alırsın ins :) kızlaar bende dun dayanmadım gece adete 5 gun kala ovulasyon testi yaptımIkinci cizgi de cikti Araştırmıştım gebelik olunca da hgc den once onda cift cizgi çıkabiliyormus Az kaldı çarşambaya kadar olmazsam hemen hgc yapicam
İnşallah canım bakalım hakkımız da hayırlısı olsun çok sevindim ama umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin :)Sağol canım senin annelik tecrübelerinden faydala nir im inşallah
Sağol canım hepimiz öyle geçiririz rahat rahat inşallah. Hakikaten çok ugurlu bi yer burası sürekli hamile haberleri alıyoruzİnşallah canım bakalım hakkımız da hayırlısı olsun çok sevindim ama umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin :)
İnşallah güzel haberini alırız canım öncesinde yapma bence sabret olsada çıkması zor çünkü erken testte bile Bat a 4 gün kala %50 lerde 3 gün kala %80 lerde tespit edebilir yazıyorduMasalah CNm ya darısı bana benimde bir oglum var 3 yasinda olacak bir hafta sonra onun dogum gununde hamile oldugumu öğrensem dünyalar benim olurtam bir yıldır bekliyoruz 2. Yas yılında karar verdik kardes yapmaya hala kısmet olmadı hm yumurtlamanin üzerinden 12 gun gecti benim daha erken yaa bayramın 2. Gunü yumurtladım ben 7 gun bitti bakalım çarşamba12 gun olacak o gune kadar test yapmayacagim inşallah yani kendimi tutabilirsem
Cok tesekkur ederimmm inşallah...İnşallah gelişir büyür sorun çıkmaz.
Evet ya cok dikkatle bakildiqinda gorunuyor ikini kizci ama emin kan analizi verEki Görüntüle 1646314 Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum
Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün inşallah !!Buda 2. TestEki Görüntüle 1646270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?