Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben çok ama çok heyecanlıyım benim bata 2 gün kaldı dün test yaptım bişey çıkmadı testi atmamıştım şimdi baktım silik çizgi çıkmış anlamadım bişey ama hamile olursam o kadar mutlu olcamki

Darısı sana ve tüm isteyenlere canım. Dua edicem
Hayırlı olsun CNm hamilesin cizgi gayet net :) saglikla kucağın alırsın ins :) kızlaar bende dun dayanmadım gece adete 5 gun kala ovulasyon testi yaptım Ikinci cizgi de cikti Araştırmıştım gebelik olunca da hgc den once onda cift cizgi çıkabiliyormus Az kaldı çarşambaya kadar olmazsam hemen hgc yapicam

Sağol canım hadi sıra sana insallah

İnşallah güzel haberini alırız canım öncesinde yapma bence sabret olsada çıkması zor çünkü erken testte bile Bat a 4 gün kala %50 lerde 3 gün kala %80 lerde tespit edebilir yazıyordu

Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…