Merhaba arkadaslar zor bir surec gecirdim sali gunu devlete gittim detayli muayene olmak icin kesem 1.18 mm ama bebek yoktu beta 20 bin kusurlerdeydi dr bana persembe gunu gel bir daha bakalim ama hazirlikli gel bebek yoksa kurtaj olacaksin kan sulandirici igneleride kullanma dedi dunya basima yikildi hemen vakit kaybetmeden genetik ve kanda pihtilasma testleri icin 16 tup kan verdim eve geldim ama cok kotuydum sonra arastirmaya basladim 23binde bebegini yeni goren arkadasim vardi sonra kk dan baska kadinlarin yasadiklarini okudum ve 1 hafta daha beklemek istedim persembe geldi catti cok dua ettim kk den arkadaslarim cok destek oldu sagolsunlar o gunde kan verdim dr eger kan degerin 2 katina cikarsa 35 bin falan olursa gorunebilir dedi saat 14.30 da sonucum cikti vee 33803 cikti hemen muayeneye aldi beni 10 dk detayli inceleme sonucunda yolc sac minnacik olsada goruldu catalda aglamaya basladim ve kesem sali 11 mm imis dr yanlis demis bana persembe 15 mm olmus 1 hafta sonra tekrar muayeneye cagirdi beni ☺☺uzun oldu hakkinizi helal edin bu arada bulanti ve kusmalar basladi 6+2 olduk ☺☺☺