Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar sizd bu yumurtlama akintisi var ya seffaf uzayan akinti ayda 1 kremi geliyo benim 2 3 kere geliyoda gecen ayda doktor 2 kere yumurtlamssn dedi dikkatimi cekti
Ya benim de sanki bu ay oyle oldu bir adet biter bitmez birde ovulasyon testinde cift cizgi çıkmadan bir gun once neden acaba bende mı iki kere yumurtladım ?

Ya benim de sanki bu ay oyle oldu bir adet biter bitmez birde ovulasyon testinde cift cizgi çıkmadan bir gun once neden acaba bende mı iki kere yumurtladım ?
Benimd adt biter btmez oldu hatta kasık agrım falanda oldu birde bugun oldu ztn bugn takvme gore yumurtlama gunum.

ruhumAsya CNm yumurtlamadan kac gun sonra öğrendin gebeliği ? Belirtiler neydi ne. Zmndir iştiyrsunuz ?
Canım 15 Eylül yumurtlama 27 Eylül de öğrendiğim tarih 12gun sonra yani BAT tan 2 önce ama erken gebelik testinde gördüm normal olan çok belirsizdi. En belirgin belirti yumurtlamadan 1 hafta sonra benzer uzayan yoğun akıntı geldi onun dışında bişey yok 1 kızım var ikinci olacak inşallah 3. Ayda oldu

Masalah CNm ya darısı bana benimde bir oglum var 3 yasinda olacak bir hafta sonra onun dogum gununde hamile oldugumu öğrensem dünyalar benim olur tam bir yıldır bekliyoruz 2. Yas yılında karar verdik kardes yapmaya hala kısmet olmadı hm yumurtlamanin üzerinden 12 gun gecti benim daha erken yaa bayramın 2. Gunü yumurtladım ben 7 gun bitti bakalım çarşamba12 gun olacak o gune kadar test yapmayacagim inşallah yani kendimi tutabilirsem

Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) hamisim ben..

bende daha önce kimyasal gebelik geçridim o zaman dengesiz artıyordu ilk ogrendiğimde 81 di sonra 64 e düştü sonra 69 oldu sora 91 oldu en son sıfırlandı kanamam bitene kadar
Bende kimyasal geçiriyorum ve aynı senın durumundayım ilk test 4 gün kala regle 10.59 bata 1 gün kala 45.66 çıktı gecen hafta cumartesi kanamam oldu dok muayne etti kese yok kan istedi 54.22 çıktı dün doktora gittim ultrasonla baktı gayet güzel dedi ama kan değeri 85.66 çıktı kafayı yicem yarın aynı yerde kan verıcem labaratuar farklı olduğu için böyle olabilir dedi senın ne kadar sürede sıfırlandı ark benım kanamamın 8.gunu hala devam ediyor korkuyorum

Merhaba arkadaslar zor bir surec gecirdim sali gunu devlete gittim detayli muayene olmak icin kesem 1.18 mm ama bebek yoktu beta 20 bin kusurlerdeydi dr bana persembe gunu gel bir daha bakalim ama hazirlikli gel bebek yoksa kurtaj olacaksin kan sulandirici igneleride kullanma dedi dunya basima yikildi hemen vakit kaybetmeden genetik ve kanda pihtilasma testleri icin 16 tup kan verdim eve geldim ama cok kotuydum sonra arastirmaya basladim 23binde bebegini yeni goren arkadasim vardi sonra kk dan baska kadinlarin yasadiklarini okudum ve 1 hafta daha beklemek istedim persembe geldi catti cok dua ettim kk den arkadaslarim cok destek oldu sagolsunlar o gunde kan verdim dr eger kan degerin 2 katina cikarsa 35 bin falan olursa gorunebilir dedi saat 14.30 da sonucum cikti vee 33803 cikti hemen muayeneye aldi beni 10 dk detayli inceleme sonucunda yolc sac minnacik olsada goruldu catalda aglamaya basladim ve kesem sali 11 mm imis dr yanlis demis bana persembe 15 mm olmus 1 hafta sonra tekrar muayeneye cagirdi beni ☺☺uzun oldu hakkinizi helal edin bu arada bulanti ve kusmalar basladi 6+2 olduk ☺☺☺

Stres yapma canım lekelenme bitene kadar sıfırlanacktır

Canımmm çok sevindim senin adına bende seninle ayni durumdayım bana dua et olur mu

Stres yapma canım lekelenme bitene kadar sıfırlanacktır
Sen umut oldun bana inş dediğin gibi olur dünden beri ağlamaktan içim çıktı inş yarın düşmüş olur senin durumunuda okudum inş bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…