- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.681
Ya benim de sanki bu ay oyle oldu bir adet biter bitmez birde ovulasyon testinde cift cizgi çıkmadan bir gun once neden acaba bende mı iki kere yumurtladım ?Kızlar sizd bu yumurtlama akintisi var ya seffaf uzayan akinti ayda 1 kremi geliyo benim 2 3 kere geliyoda gecen ayda doktor 2 kere yumurtlamssn dedi dikkatimi cekti
Benimd adt biter btmez oldu hatta kasık agrım falanda oldu birde bugun oldu ztn bugn takvme gore yumurtlama gunum.Ya benim de sanki bu ay oyle oldu bir adet biter bitmez birde ovulasyon testinde cift cizgi çıkmadan bir gun once neden acaba bende mı iki kere yumurtladım ?
Canım 15 Eylül yumurtlama 27 Eylül de öğrendiğim tarih 12gun sonra yani BAT tan 2 önce ama erken gebelik testinde gördüm normal olan çok belirsizdi. En belirgin belirti yumurtlamadan 1 hafta sonra benzer uzayan yoğun akıntı geldi onun dışında bişey yok 1 kızım var ikinci olacak inşallah 3. Ayda olduruhumAsya CNm yumurtlamadan kac gun sonra öğrendin gebeliği ? Belirtiler neydi ne. Zmndir iştiyrsunuz ?
Masalah CNm ya darısı bana benimde bir oglum var 3 yasinda olacak bir hafta sonra onun dogum gununde hamile oldugumu öğrensem dünyalar benim olurCanım 15 Eylül yumurtlama 27 Eylül de öğrendiğim tarih 12gun sonra yani BAT tan 2 önce ama erken gebelik testinde gördüm normal olan çok belirsizdi. En belirgin belirti yumurtlamadan 1 hafta sonra benzer uzayan yoğun akıntı geldi onun dışında bişey yok 1 kızım var ikinci olacak inşallah 3. Ayda oldu
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize,
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize, merak ediyoruz sizleri. yoksa bizi terk mi ettiniz?
Kizlaaarrrrr hamişim bennnnn :)))))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) hamisim ben..Listemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah
Kızlar sizlerden de bir haber almayı bekliyoruz :) yaptınız mı testleri???
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@melev - 12 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
birbuyuktemmuzaski - 21 Eylül
Bitanem hayırlı olsun hamilesin sağlıkla gelsin yavrunDayanamadım eşimin ısrarına. Test sonucu bu hiç bişey anlamadım. Yardım edin kızlarEki Görüntüle 1646234
Sağol canım da testte silik çizgi ile ilgili hiç bilgi yok. Ben emin olamadım hamile olup olmadiğimdan. Napsam bi test daha mı yapsamBitanem hayırlı olsun hamilesin sağlıkla gelsin yavrun
Bende kimyasal geçiriyorum ve aynı senın durumundayım ilk test 4 gün kala regle 10.59 bata 1 gün kala 45.66 çıktı gecen hafta cumartesi kanamam oldu dok muayne etti kese yok kan istedi 54.22 çıktı dün doktora gittim ultrasonla baktı gayet güzel dedi ama kan değeri 85.66 çıktı kafayı yicem yarın aynı yerde kan verıcem labaratuar farklı olduğu için böyle olabilir dedi senın ne kadar sürede sıfırlandı ark benım kanamamın 8.gunu hala devam ediyor korkuyorumbende daha önce kimyasal gebelik geçridim o zaman dengesiz artıyordu ilk ogrendiğimde 81 di sonra 64 e düştü sonra 69 oldu sora 91 oldu en son sıfırlandı kanamam bitene kadar
Benim iki oğlum var aynı senın gibiydi Can'ım batında gecmis okuduğum kadarıyla bence kan ver için rahat etsinSağol canım da testte silik çizgi ile ilgili hiç bilgi yok. Ben emin olamadım hamile olup olmadiğimdan. Napsam bi test daha mı yapsam
Dayanamadım bi test daha aldırdım onun da sonucunu göreyim de öyle kan vereyim diyorumBenim iki oğlum var aynı senın gibiydi Can'ım batında gecmis okuduğum kadarıyla bence kan ver için rahat etsin
Tamam Cnm yap ekle testiniDayanamadım bi test daha aldırdım onun da sonucunu göreyim de öyle kan vereyim diyorum
Stres yapma canım lekelenme bitene kadar sıfırlanacktırBende kimyasal geçiriyorum ve aynı senın durumundayım ilk test 4 gün kala regle 10.59 bata 1 gün kala 45.66 çıktı gecen hafta cumartesi kanamam oldu dok muayne etti kese yok kan istedi 54.22 çıktı dün doktora gittim ultrasonla baktı gayet güzel dedi ama kan değeri 85.66 çıktı kafayı yicem yarın aynı yerde kan verıcem labaratuar farklı olduğu için böyle olabilir dedi senın ne kadar sürede sıfırlandı ark benım kanamamın 8.gunu hala devam ediyor korkuyorum
Canımmm çok sevindim senin adına bende seninle ayni durumdayım bana dua et olur muMerhaba arkadaslar zor bir surec gecirdim sali gunu devlete gittim detayli muayene olmak icin kesem 1.18 mm ama bebek yoktu beta 20 bin kusurlerdeydi dr bana persembe gunu gel bir daha bakalim ama hazirlikli gel bebek yoksa kurtaj olacaksin kan sulandirici igneleride kullanma dedi dunya basima yikildi hemen vakit kaybetmeden genetik ve kanda pihtilasma testleri icin 16 tup kan verdim eve geldim ama cok kotuydum sonra arastirmaya basladim 23binde bebegini yeni goren arkadasim vardi sonra kk dan baska kadinlarin yasadiklarini okudum ve 1 hafta daha beklemek istedim persembe geldi catti cok dua ettim kk den arkadaslarim cok destek oldu sagolsunlar o gunde kan verdim dr eger kan degerin 2 katina cikarsa 35 bin falan olursa gorunebilir dedi saat 14.30 da sonucum cikti vee 33803 cikti hemen muayeneye aldi beni 10 dk detayli inceleme sonucunda yolc sac minnacik olsada goruldu catalda aglamaya basladim ve kesem sali 11 mm imis dr yanlis demis bana persembe 15 mm olmus 1 hafta sonra tekrar muayeneye cagirdi beni ☺☺uzun oldu hakkinizi helal edin bu arada bulanti ve kusmalar basladi 6+2 olduk ☺☺☺
Sen umut oldun bana inş dediğin gibi olur dünden beri ağlamaktan içim çıktı inş yarın düşmüş olur senin durumunuda okudum inş bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana güzel haberler verirsinStres yapma canım lekelenme bitene kadar sıfırlanacktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?