- 15 Temmuz 2011
- 100
- 123
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.721
Bugün de yapsaydın keşke hadi inşallah !!Eki Görüntüle 1646314 Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum
Ikinci cizgi cok silik görünüyor bata ne kadar var ? Bir daha yap bence yarın sabah eger tam çıkarsa kan verirsin cnmCok tesekkur ederimmm inşallah...
Bi test daha yap canım için rahatlasinEki Görüntüle 1646314 Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum
Amin canım herkesin bebisi sağlıkla büyüsün insallahTebrik ediyorum sağlıkla büyüsün inşallah !!
Regl geçti mi senin canım yoksa dayanamayıp erken mi yaptınKorkuyorumya şimdi yapmaya hayal kırıklığına uğrarım diye şimdi ne de olsa içimde umut yeşerdi..Eyer yarın regl olmazsam yapıcam bi tane daha
mrb cnm o saatler sonra cıkan çizginin bir manası yok cnm bnmde geöen ay oldu oldu 4saat sonra ikinci çizgisi görünüyordu ama adet oldum.Eki Görüntüle 1646314 Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum
Bugunu saymazsak 2 gun kaldi canim varmi yokmu anlamadim[/QUOTE
Kesen kac mm cikti canim resim atsana banaBen 7+5 te gittim doktora bebeği ve kalp atışını göremedik kesem de olması gerekenden küçük çıkti doktor 1 hafta bekleyelim yoksa kürtajlâ almamız gerekecek dedi canım
Ben 2 gun geciyo bisey ogrenemedm bekliym oyleBenim bat yarın ..Öyle heyecanlıyımki
Tatlım Test yapmadınmı?Ben 2 gun geciyo bisey ogrenemedm bekliym oyle
Bence olabilirsin oglumda benim de oyle oldu bata iki gun vardı test yaptım negatif cikti çöpe attım gece icime kuşku dustu gece çöpden aldım Bi baktım ikinci cizgi silik bir bicimde varBen hep yapıb akşama kadar beklerdim ama hiç bi zaman düşmezdi 2. Çizgi bu defa yaptıktan sora bakıp kenara atdım bugün aklıma geldi ki atmamışım gelib atmak isterkene gördüm çizgiyi şok oldum
Tebrikler canımmmm:) sağlıkla gelsin bebişin.Dayanamadım eşimin ısrarına. Test sonucu bu hiç bişey anlamadım. Yardım edin kızlarEki Görüntüle 1646234
Bu mesajını okurken el el ayağım titredi sevinçdrn yüzümde güller açtı inşaAllah öyle olur bende de Umut oldun bana çok teşekkür ederimya..Bence olabilirsin oglumda benim de oyle oldu bata iki gun vardı test yaptım negatif cikti çöpe attım gece icime kuşku dustu gece çöpden aldım Bi baktım ikinci cizgi silik bir bicimde varIki gun sonra tekrar yaptım net bir bicimde vardı ikinci cizgi sonra kan testiyle onaylandı ve uc yasinda oldu bile
Amin canım benim darısı sana ve diğer kızlara insallahTebrikler canımmmm:) sağlıkla gelsin bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?