Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Korkuyorumya şimdi yapmaya hayal kırıklığına uğrarım diye şimdi ne de olsa içimde umut yeşerdi..Eyer yarın regl olmazsam yapıcam bi tane daha

Eki Görüntüle 1646314 Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum
mrb cnm o saatler sonra cıkan çizginin bir manası yok cnm bnmde geöen ay oldu oldu 4saat sonra ikinci çizgisi görünüyordu ama adet oldum.

Ben hep yapıb akşama kadar beklerdim ama hiç bi zaman düşmezdi 2. Çizgi bu defa yaptıktan sora bakıp kenara atdım bugün aklıma geldi ki atmamışım gelib atmak isterkene gördüm çizgiyi şok oldum

Kızlar devamlı takip ediyorum sizi ama her zaman yazamiyorum benimde yumurtlama gününden 6 gün geçti ama kasiklarimda ince ince sızı gibi ağrı giriyor bu normal mi sizce

Ben hep yapıb akşama kadar beklerdim ama hiç bi zaman düşmezdi 2. Çizgi bu defa yaptıktan sora bakıp kenara atdım bugün aklıma geldi ki atmamışım gelib atmak isterkene gördüm çizgiyi şok oldum
Bence olabilirsin oglumda benim de oyle oldu bata iki gun vardı test yaptım negatif cikti çöpe attım gece icime kuşku dustu gece çöpden aldım Bi baktım ikinci cizgi silik bir bicimde var Iki gun sonra tekrar yaptım net bir bicimde vardı ikinci cizgi sonra kan testiyle onaylandı ve uc yasinda oldu bile

Bu mesajını okurken el el ayağım titredi sevinçdrn yüzümde güller açtı inşaAllah öyle olur bende de Umut oldun bana çok teşekkür ederimya..

Merhaba bayanlar ben de araniza katılmak istiyorum pkoluyum son adet tarihim 22 nisan adet olamadim dolayisiyla doktor once tarlusal verdi olmadim sonra progestan verdi olmadim cuma tekrar muayeneye gidecegim bi adet olsam tedaviye basliycam ama artik cok bunaldim umudumu kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…