• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben çok ama çok heyecanlıyım benim bata 2 gün kaldı dün test yaptım bişey çıkmadı testi atmamıştım şimdi baktım silik çizgi çıkmış anlamadım bişey ama hamile olursam o kadar mutlu olcamki:eek::KK1:

Darısı sana ve tüm isteyenlere canım. Dua edicem
Hayırlı olsun CNm hamilesin cizgi gayet net :) saglikla kucağın alırsın ins :) kızlaar bende dun dayanmadım gece adete 5 gun kala ovulasyon testi yaptım :KK53: Ikinci cizgi de cikti Araştırmıştım gebelik olunca da hgc den once onda cift cizgi çıkabiliyormus o_O Az kaldı çarşambaya kadar olmazsam hemen hgc yapicam

Hayırlı olsun CNm hamilesin cizgi gayet net :) saglikla kucağın alırsın ins :) kızlaar bende dun dayanmadım gece adete 5 gun kala ovulasyon testi yaptım :KK53: Ikinci cizgi de cikti Araştırmıştım gebelik olunca da hgc den once onda cift cizgi çıkabiliyormus o_O Az kaldı çarşambaya kadar olmazsam hemen hgc yapicam
Sağol canım hadi sıra sana insallah

Masalah CNm ya darısı bana benimde bir oglum var 3 yasinda olacak bir hafta sonra onun dogum gununde hamile oldugumu öğrensem dünyalar benim olur :KK68:tam bir yıldır bekliyoruz 2. Yas yılında karar verdik kardes yapmaya hala kısmet olmadı :( hm yumurtlamanin üzerinden 12 gun gecti benim daha erken yaa bayramın 2. Gunü yumurtladım ben 7 gun bitti bakalım çarşamba12 gun olacak o gune kadar test yapmayacagim inşallah yani kendimi tutabilirsemo_O
İnşallah güzel haberini alırız canım öncesinde yapma bence sabret olsada çıkması zor çünkü erken testte bile Bat a 4 gün kala %50 lerde 3 gün kala %80 lerde tespit edebilir yazıyordu

image.jpg
Burda birinci varya o benim keçen ay yaptığımdı hamile diğildim altdaki ise dün yaptığımdı ve testi atmamıştım bugün baktım çift çizgiyi görüyorum

Back