- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.661
canım muhtemelen düşük yapmışsın 0 lanmasını bekliyo doktor çünkü gebe olsaydın düzenli bir artış olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm eylülde gelmese de ekimde kasımda gelsin bi an önce bebişler inş yaagelişme var kırmızılar geldi yine
canım ben de düşük yaptığıma inanıyorum sorun olan kısım neden 10 gün geçmesine rağmen değerin sıfırlanmaması bir de tekrar hamile gibi belirtilerim başlamış olması kafamı karıştırdı düşük yaşayan arkadaşlar var ise onlardan bilgi almak istiyorumcanım muhtemelen düşük yapmışsın 0 lanmasını bekliyo doktor çünkü gebe olsaydın düzenli bir artış olurdu
Yani soyle CNm karnım yumurtlama günümden beri felaket sis diger aylardan farklı bir tek bu var dun goguslerim şişmeye basladi adet belirtisi o ztn sınır oluyorum kasıklarımda ağrılar var ama bir kez hamile kalmış olmama rağmen Adet mı gebelik belirti mı çözemiyorum birde ben bu ay rahim filmi çekildim ondan da olabiir Bu durumlar birde film çekildiği ay adet gecikmesi olabiliyormuş kesin hamile sanırım kendimi gecikirse hayırlısı olsun CNm hakkımızda .. Ne zmndir iştiyrsun sen ilk bebek mı ?Daha erken canım ya. Ben dün akşam öylesine bi yapayım dedim negatifi göreceğimi bile bile... belirtin var mı? Bende hiçbir belirti yok.
Valla oyle bende hafta ici yogunum düşünmeye pek fırsat olmuyor ama hafta sonu hele de bat yakınsa basliyor acabalarYaz tatilinde ben takmış bir haldeydim. Şimdi okul başladı yorgunluktan pek düşünmüyorum. Ben bu ay vücudumu hiç dinlemeyeceğim, ağrı olursa belirti diye düşünmeyeceğim dedim. Ve hiçbir belirti yok :)
Psikolojimiz beynimize öyle komutlar veriyor ki nerdeyse hamileyiz diye deolaşacağız :) :) haziran ortasından sonra başladık çalışmalara. Daha martta evlendik ve ilk bebiş olacak Allah nasip ederse inşallah. Allahım isteyen herkese versin bize de... senin ne güzel bir evladın var, ALlah bağışlasın ve Allah acısını göstermesin.Yani soyle CNm karnım yumurtlama günümden beri felaket sis diger aylardan farklı bir tek bu var dun goguslerim şişmeye basladi adet belirtisi o ztn sınır oluyorum kasıklarımda ağrılar var ama bir kez hamile kalmış olmama rağmen Adet mı gebelik belirti mı çözemiyorum birde ben bu ay rahim filmi çekildim ondan da olabiir Bu durumlar birde film çekildiği ay adet gecikmesi olabiliyormuş kesin hamile sanırım kendimi gecikirse hayırlısı olsun CNm hakkımızda .. Ne zmndir iştiyrsun sen ilk bebek mı ?
Benim bu ay hiç olumlu olacağına inancım yok. Bu durum iyi mi kötü mü bilemiyorum. Ben de adet yaklaşınca acaba diyorum.Valla oyle bende hafta ici yogunum düşünmeye pek fırsat olmuyor ama hafta sonu hele de bat yakınsa basliyor acabalar
Bugunu saymazsak 2 gun kaldi canim varmi yokmu anlamadimAdete kaç gün var cnm ?
başka bi konuya bakarken country i gördüm o da adet olmuş ne yazık ki@mystr missaslim de yeni bat 25 ekim yazmış gözünden kaçmış herhelde:)
2-3 gun gecti ve yapmiyorsun anaaam benim 5 gun kaldı bata zor duruyorumBenim 2 3 gün geçti ama yapmiycam test. Insallah başka arkadaşlardan alırız güzel haberler