• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım muhtemelen düşük yapmışsın 0 lanmasını bekliyo doktor çünkü gebe olsaydın düzenli bir artış olurdu
canım ben de düşük yaptığıma inanıyorum sorun olan kısım neden 10 gün geçmesine rağmen değerin sıfırlanmaması bir de tekrar hamile gibi belirtilerim başlamış olması kafamı karıştırdı düşük yaşayan arkadaşlar var ise onlardan bilgi almak istiyorum

bende daha önce kimyasal gebelik geçridim o zaman dengesiz artıyordu ilk ogrendiğimde 81 di sonra 64 e düştü sonra 69 oldu sora 91 oldu en son sıfırlandı kanamam bitene kadar

Daha erken canım ya. Ben dün akşam öylesine bi yapayım dedim negatifi göreceğimi bile bile... belirtin var mı? Bende hiçbir belirti yok.
Yani soyle CNm karnım yumurtlama günümden beri felaket sis diger aylardan farklı bir tek bu var dun goguslerim şişmeye basladi adet belirtisi o ztn sınır oluyorum kasıklarımda ağrılar var ama bir kez hamile kalmış olmama rağmen Adet mı gebelik belirti mı çözemiyorum :( birde ben bu ay rahim filmi çekildim ondan da olabiir Bu durumlar birde film çekildiği ay adet gecikmesi olabiliyormuş kesin hamile sanırım kendimi gecikirse :( hayırlısı olsun CNm hakkımızda .. Ne zmndir iştiyrsun sen ilk bebek mı ?

Yaz tatilinde ben takmış bir haldeydim. Şimdi okul başladı yorgunluktan pek düşünmüyorum. Ben bu ay vücudumu hiç dinlemeyeceğim, ağrı olursa belirti diye düşünmeyeceğim dedim. Ve hiçbir belirti yok :)
Valla oyle bende hafta ici yogunum düşünmeye pek fırsat olmuyor ama hafta sonu hele de bat yakınsa basliyor acabalar :(

Yani soyle CNm karnım yumurtlama günümden beri felaket sis diger aylardan farklı bir tek bu var dun goguslerim şişmeye basladi adet belirtisi o ztn sınır oluyorum kasıklarımda ağrılar var ama bir kez hamile kalmış olmama rağmen Adet mı gebelik belirti mı çözemiyorum :KK43: birde ben bu ay rahim filmi çekildim ondan da olabiir Bu durumlar birde film çekildiği ay adet gecikmesi olabiliyormuş kesin hamile sanırım kendimi gecikirse :KK43: hayırlısı olsun CNm hakkımızda .. Ne zmndir iştiyrsun sen ilk bebek mı ?
Psikolojimiz beynimize öyle komutlar veriyor ki nerdeyse hamileyiz diye deolaşacağız :) :) haziran ortasından sonra başladık çalışmalara. Daha martta evlendik ve ilk bebiş olacak Allah nasip ederse inşallah. Allahım isteyen herkese versin bize de... senin ne güzel bir evladın var, ALlah bağışlasın ve Allah acısını göstermesin.

Ya kizlar dayanamadim geldim yine :KK48: ya benim adetim direk kanama olarak gelirdi. Simdi byaz akintinin icinde pembelik seklinde. Kafam cok karisiyor :110: olacaksa da olsun artik ya. Sinir geldi yeminle

Mrb arkadaslar.bende yaklasik 9 aydir bebek istiyorum.ilk ay kimyasal gebelik gecirdim.6.ayimizda esimde varikosel tespit edildi.ameliyatini oldu pazartesi gunu ilk kontrolunu olacak.ameliyat ise yaramis mi yaramamis mi gorecegiz.ovulasyon testlerinden de kullandim ama bu ay yumurta takibi yaptirmak istiyorum.varmj aranizda yaptiran?? Uzun oldu kusura bakmayin yoruldum beklemekten :110:

@mystr missaslim de yeni bat 25 ekim yazmış gözünden kaçmış herhelde:)

Kızlar sizd bu yumurtlama akintisi var ya seffaf uzayan akinti ayda 1 kremi geliyo benim 2 3 kere geliyoda gecen ayda doktor 2 kere yumurtlamssn dedi dikkatimi cekti

Back