- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.521
Noldu canim neden kotusun
hayrola bitanem ne oldu
Arada girip bakıyorum bitanem çok yazamasamda kanamam hala devam ediyor çocuk konusunda kararsızım zaten bilmiyorumGunaydin iyim canim sen nasilsin yoksa k k germi dondun
GunaydiiinnnnnInsallah canim ya hayirlisi
Canım Rabbim dua mi kabul etti hamileyim inşallah Allahım sizinde duanizi kabul etsin isteyen herkesin hayırlı zamanda kucaginiza almayı nasip etsin
Günaydın kızlar nasılsınız
Can'ım benım ben herzaman yanınızdayım inş güzel Haberler alıcaz hepinizdeniyidir tatlım, sen nasılsın? gitme bi yerlere ya özleniyorsun. deneyimli bir anne olarak sana ihtiyacımız var.
4 gun kaldi canimCanım bata kaç gün var
Sakın erkenden gidip kan falan verme bıtanem ben gecen ay yaptım o hatayı malesef kimyasal ilesonıçlandı Rabbım kalbıne göre versin bekle batın geçmesini4 gun kaldi canim
Saol canim benim amin butun isteyenlerinden insallah iyi haberlerini aliriz. Cok erken oldugu icin su 4 gunun gecmesini beklicem . Belirgin bi gecikme olursa o zaman hastane. Kimyasal ne oluyorSakın erkenden gidip kan falan verme bıtanem ben gecen ay yaptım o hatayı malesef kimyasal ilesonıçlandı Rabbım kalbıne göre versin bekle batın geçmesini
Canim cok hos olmus ellerine saglikKizlar kendime yeni bir terapi buldum. Keceyle ugrasiyorum. Azicik olsun kafamdan bebek dusuncesi uzaklasmis oluyor. Nasil olmus sizce
Kesinlikle öyle yap kimyasal kanda ve idrar testinde çıkıyor ama kan git git düşüyor ve kanama başlıyor Bebek tam döllenmedigi için kanama oluyor onunla düşüyor bende 4 gün kala yapmıştım kan 10.59 çıktı sonra bi gün kala bata 45.66 çıktı bor hafta sonda kanamam başladı kan verdım 54.22 di sonra kimyasal dedı doktor ve kanamam başladı çoğu kadın anlamazmış ama biz dayanamayıp test yaptığımız için maalesef üzücü oluyor hayırlısı olsun Hakkı'nda InsSaol canim benim amin butun isteyenlerinden insallah iyi haberlerini aliriz. Cok erken oldugu icin su 4 gunun gecmesini beklicem . Belirgin bi gecikme olursa o zaman hastane. Kimyasal ne oluyor
Anladim canim oda kotu : ( insallah bi daha yasamazsin bitanem hayirlisi olsun hakkimizda.Kesinlikle öyle yap kimyasal kanda ve idrar testinde çıkıyor ama kan git git düşüyor ve kanama başlıyor Bebek tam döllenmedigi için kanama oluyor onunla düşüyor bende 4 gün kala yapmıştım kan 10.59 çıktı sonra bi gün kala bata 45.66 çıktı bor hafta sonda kanamam başladı kan verdım 54.22 di sonra kimyasal dedı doktor ve kanamam başladı çoğu kadın anlamazmış ama biz dayanamayıp test yaptığımız için maalesef üzücü oluyor hayırlısı olsun Hakkı'nda Ins
Benimde midem cok kotu dunden beri. Hicbisey yiyemiyorum hastamiyim nedir anlamadim gitti. Acliktan ölcem sanki bi yandanda hicbiseyi midem almiyor.Kizlar bana yardim edin midem cok kotu bulaniyor giğuslerim sanki yaniyor gibi ağrilar var ama adetime daha 13 gun var bu kadar erken belirti yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?