• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ardaemre ardaemre ruziyye ruziyye dun aksam bi bas donmesi yasadim kabus gibiydi. Pesinden mide bulantisi ve malum durum. Bunyem zayif agir geldi korktum neden oldugunuda kestiremiyorum. Bu sabah yine test yaptim yine silik yok gibi cizgi. Yiyecek seciyorum tiksindim hala karnim ac :confused:

Kizlar kendime yeni bir terapi buldum. Keceyle ugrasiyorum. Azicik olsun kafamdan bebek dusuncesi uzaklasmis oluyor. Nasil olmus sizce :KK36:

Eklentiler

• 20150811_231411.jpg
    20150811_231411.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 44
Sakın erkenden gidip kan falan verme bıtanem ben gecen ay yaptım o hatayı malesef kimyasal ilesonıçlandı Rabbım kalbıne göre versin bekle batın geçmesini
Saol canim benim amin butun isteyenlerinden insallah iyi haberlerini aliriz. Cok erken oldugu icin su 4 gunun gecmesini beklicem . Belirgin bi gecikme olursa o zaman hastane. Kimyasal ne oluyoro_O

Saol canim benim amin butun isteyenlerinden insallah iyi haberlerini aliriz. Cok erken oldugu icin su 4 gunun gecmesini beklicem . Belirgin bi gecikme olursa o zaman hastane. Kimyasal ne oluyoro_O
Kesinlikle öyle yap kimyasal kanda ve idrar testinde çıkıyor ama kan git git düşüyor ve kanama başlıyor Bebek tam döllenmedigi için kanama oluyor onunla düşüyor bende 4 gün kala yapmıştım kan 10.59 çıktı sonra bi gün kala bata 45.66 çıktı bor hafta sonda kanamam başladı kan verdım 54.22 di sonra kimyasal dedı doktor ve kanamam başladı çoğu kadın anlamazmış ama biz dayanamayıp test yaptığımız için maalesef üzücü oluyor hayırlısı olsun Hakkı'nda Ins

Kesinlikle öyle yap kimyasal kanda ve idrar testinde çıkıyor ama kan git git düşüyor ve kanama başlıyor Bebek tam döllenmedigi için kanama oluyor onunla düşüyor bende 4 gün kala yapmıştım kan 10.59 çıktı sonra bi gün kala bata 45.66 çıktı bor hafta sonda kanamam başladı kan verdım 54.22 di sonra kimyasal dedı doktor ve kanamam başladı çoğu kadın anlamazmış ama biz dayanamayıp test yaptığımız için maalesef üzücü oluyor hayırlısı olsun Hakkı'nda Ins
Anladim canim oda kotu : ( insallah bi daha yasamazsin bitanem hayirlisi olsun hakkimizda. :KK74: Bende daha test yapmicam gecsinde bi bakalim oyle umutlanayim

Kizlar bana yardim edin midem cok kotu bulaniyor giğuslerim sanki yaniyor gibi ağrilar var ama adetime daha 13 gun var bu kadar erken belirti yasayan varmi

Kizlar bana yardim edin midem cok kotu bulaniyor giğuslerim sanki yaniyor gibi ağrilar var ama adetime daha 13 gun var bu kadar erken belirti yasayan varmi
Benimde midem cok kotu dunden beri. Hicbisey yiyemiyorum hastamiyim nedir anlamadim gitti. Acliktan ölcem sanki bi yandanda hicbiseyi midem almiyor.

Back