• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben iyiyim canım beklemedeyim 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz inşallah onu bekliyorum sabırsizlikla çok teşekkür ederim dua güzel şey ben de uyaninca hepimiz adına ediyorum her gün bu grup çok güzel inş herkes hamiş olucak bebiş fot. Paylaşıcaz ilerde:KK46:
Masallah canim cok guzel bi duygu olcagi icin sabirsizlanmamak elde degildir baksana bize ortada birsey yokken bile panik halindeyiz :)) amin canim dualarin icin.
Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin, ben ilk denemede bu kadar sabirsizken onca zaman bekleyenlere Allah benden once versin sevinsin herkes

canım benimde ilk hamileliğimde olmuştu öyle yarın sabah test yap.
İnşllh hamilesindir.
Insallah canim yaa. Keske olsa. Pazartesi sabah yapmistim test ve negatifti.bugun yada yarin olmam lazim.bugun hep beyaz akimtim var.yarin da olmazsam cuma sabah yaparim.bu arada doktor randevumda bosa gecti tahlilleri yaptiramayacagim. Insallah bebis vardir da onlara da gerek kalmaz :KK68:

Insallah canim yaa. Keske olsa. Pazartesi sabah yapmistim test ve negatifti.bugun yada yarin olmam lazim.bugun hep beyaz akimtim var.yarin da olmazsam cuma sabah yaparim.bu arada doktor randevumda bosa gecti tahlilleri yaptiramayacagim. Insallah bebis vardir da onlara da gerek kalmaz :KK68:
Olmadin demek hala :) bende olmadim canim yarin benimde gunum olmazsam test yapcam adet belirtim yok benimde beyaz akintim var bazen sffaf

Olmadin demek hala :) bende olmadim canim yarin benimde gunum olmazsam test yapcam adet belirtim yok benimde beyaz akintim var bazen sffaf
Aynen canim.bazen sut gibi bembeyaz oluyor bazen seffafla karisik.anlamadim ne is. Adet oncesi bu kadar akintim oluyormuydu hatirlamiyorum da.dikkat etmedim daha once belki de. Hayirlisi hakkimizda. Benim arada sag kasigima sanci giriyor 10-15saniye geciyor. Bide 2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturamiyorum bile ustune :110:

Aynen canim.bazen sut gibi bembeyaz oluyor bazen seffafla karisik.anlamadim ne is. Adet oncesi bu kadar akintim oluyormuydu hatirlamiyorum da.dikkat etmedim daha once belki de. Hayirlisi hakkimizda. Benim arada sag kasigima sanci giriyor 10-15saniye geciyor. Bide 2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturamiyorum bile ustune :110:
Benimde akinti ayni vebim ntmalde adetime 2 gun kala koyu akinti olurdu ama suan yok aynen hayirlisi benimde sag kasigimda agri batma var canim ya cok heyecanli merakla yarini bekliyorum insallah hamisizdir :)

Benimde akinti ayni vebim ntmalde adetime 2 gun kala koyu akinti olurdu ama suan yok aynen hayirlisi benimde sag kasigimda agri batma var canim ya cok heyecanli merakla yarini bekliyorum insallah hamisizdir :)
Test yapmadin mi sen henuz. Yarin yapacaksin misin. Ya bende cok yapmak istiyorum ama yine negatiften korkuyorum.zor tutuyorum kendimi ama karar aldim cumaya kadar gelmezse o zaman yapcam :KK51:

Canım Rabbim dua mi kabul etti hamileyim inşallah Allahım sizinde duanizi kabul etsin isteyen herkesin hayırlı zamanda kucaginiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebişine kavuşursun. Kaç aydır deniyordunuz ve özel bir şey yaptınız mı?

Kızlar benimde adet olmama 3 gün var ama hiçbir belirtim yok. Normalde simdi göğüslerimin ağrıması gerekirdi ama yok

Hayırlı olsunn :)
Bende 2 gün var bat a. Ama dayanamayacagim. Negatifi goreceğimi bile bile yarin sabah test yapicam sanırım. Dualarınızı bekliyorum ... negatif görsem de çok uzulmiim insaAllah :)

Back