- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.501
Masallah canim cok guzel bi duygu olcagi icin sabirsizlanmamak elde degildir baksana bize ortada birsey yokken bile panik halindeyiz :)) amin canim dualarin icin.Ben iyiyim canım beklemedeyim 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz inşallah onu bekliyorum sabırsizlikla çok teşekkür ederim dua güzel şey ben de uyaninca hepimiz adına ediyorum her gün bu grup çok güzel inş herkes hamiş olucak bebiş fot. Paylaşıcaz ilerde
2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturmakta zorlaniyorum. Sizce neden olabilir canlar
Insallah canim yaa. Keske olsa. Pazartesi sabah yapmistim test ve negatifti.bugun yada yarin olmam lazim.bugun hep beyaz akimtim var.yarin da olmazsam cuma sabah yaparim.bu arada doktor randevumda bosa gecti tahlilleri yaptiramayacagim. Insallah bebis vardir da onlara da gerek kalmazcanım benimde ilk hamileliğimde olmuştu öyle yarın sabah test yap.
İnşllh hamilesindir.
Olmadin demek hala :) bende olmadim canim yarin benimde gunum olmazsam test yapcam adet belirtim yok benimde beyaz akintim var bazen sffafInsallah canim yaa. Keske olsa. Pazartesi sabah yapmistim test ve negatifti.bugun yada yarin olmam lazim.bugun hep beyaz akimtim var.yarin da olmazsam cuma sabah yaparim.bu arada doktor randevumda bosa gecti tahlilleri yaptiramayacagim. Insallah bebis vardir da onlara da gerek kalmaz
Aynen canim.bazen sut gibi bembeyaz oluyor bazen seffafla karisik.anlamadim ne is. Adet oncesi bu kadar akintim oluyormuydu hatirlamiyorum da.dikkat etmedim daha once belki de. Hayirlisi hakkimizda. Benim arada sag kasigima sanci giriyor 10-15saniye geciyor. Bide 2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturamiyorum bile ustuneOlmadin demek hala :) bende olmadim canim yarin benimde gunum olmazsam test yapcam adet belirtim yok benimde beyaz akintim var bazen sffaf
Benimde akinti ayni vebim ntmalde adetime 2 gun kala koyu akinti olurdu ama suan yok aynen hayirlisi benimde sag kasigimda agri batma var canim ya cok heyecanli merakla yarini bekliyorum insallah hamisizdir :)Aynen canim.bazen sut gibi bembeyaz oluyor bazen seffafla karisik.anlamadim ne is. Adet oncesi bu kadar akintim oluyormuydu hatirlamiyorum da.dikkat etmedim daha once belki de. Hayirlisi hakkimizda. Benim arada sag kasigima sanci giriyor 10-15saniye geciyor. Bide 2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturamiyorum bile ustune
Test yapmadin mi sen henuz. Yarin yapacaksin misin. Ya bende cok yapmak istiyorum ama yine negatiften korkuyorum.zor tutuyorum kendimi ama karar aldim cumaya kadar gelmezse o zaman yapcamBenimde akinti ayni vebim ntmalde adetime 2 gun kala koyu akinti olurdu ama suan yok aynen hayirlisi benimde sag kasigimda agri batma var canim ya cok heyecanli merakla yarini bekliyorum insallah hamisizdir :)
2 gun once negatif yarin ypcam ypamazssm bnde cumaTest yapmadin mi sen henuz. Yarin yapacaksin misin. Ya bende cok yapmak istiyorum ama yine negatiften korkuyorum.zor tutuyorum kendimi ama karar aldim cumaya kadar gelmezse o zaman yapcam
Ay hadi insallah senden guzel haber alirsam bende yapacagim. Totem yaptim bak simdi2 gun once negatif yarin ypcam ypamazssm bnde cuma
Insallah canim ya hayirlisiAy hadi insallah senden guzel haber alirsam bende yapacagim. Totem yaptim bak simdi
Amin canim saol hayirli olsn bebisin allah sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsinCanım Rabbim dua mi kabul etti hamileyim inşallah Allahım sizinde duanizi kabul etsin isteyen herkesin hayırlı zamanda kucaginiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebişine kavuşursun. Kaç aydır deniyordunuz ve özel bir şey yaptınız mı?Canım Rabbim dua mi kabul etti hamileyim inşallah Allahım sizinde duanizi kabul etsin isteyen herkesin hayırlı zamanda kucaginiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsunnnn cnm sağlıkla kucağına al inş darısı bizlereee :)Canım Rabbim dua mi kabul etti hamileyim inşallah Allahım sizinde duanizi kabul etsin isteyen herkesin hayırlı zamanda kucaginiza almayı nasip etsin
Gunaydin iyim canim sen nasilsin yoksa k k germi dondunGünaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?