- 15 Temmuz 2011
- 100
- 123
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.541
Kizlar kendime yeni bir terapi buldum. Keceyle ugrasiyorum. Azicik olsun kafamdan bebek dusuncesi uzaklasmis oluyor. Nasil olmus sizce
Kızlaaaaaar sonun idrar koyulaştı ve ben doktora gittim Beta HCG 276 çıktı ve ilginç olan doktor keseyi gördü
Kizlar bana yardim edin midem cok kotu bulaniyor giğuslerim sanki yaniyor gibi ağrilar var ama adetime daha 13 gun var bu kadar erken belirti yasayan varmi
Selam kızlar, yeni taptazecik bir üye olarak karşınızdayım :)
Bir kızım var 3 yaşında. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardır ve hep doğum kontrol hapları kullanmışımdır, evlendikten 1 ay sonra hamile kalmıştım kızıma, hemde haplarla korunmama rağmen, mucize gibiydi. Hamilelikte çok şiddetli kanamalarımda oldu ama sağlıkla aldım kızımı kucağıma.
Geçen sene hazirandan beri korunmayı bırakmama rağmen bir türlü hamile kalamadım, tabi bu arada 2 düşük yaşadım fakat onlarda keseyi bile görememiştim.
Bu ay 2. aşılamayı denedik, eşimde sperm kalitesi düşük ve uzun zamandır hamile kalamadığım için aşılamaya kadar gelmiştik. Hatta doktorum bu ayda tutmazsa benimle vakit kaybetme tüp bebeğe yönlendirecem seni dedi.
SAT 5 eylüldü. ayın 24 ünden beri çok şiddetli bel ağrısı ve mide yanması yaşadığım için, umutsuzca erkenden ayın 28 inde sabah kan tahlili verdim, sırf negatif olduğunu bilip ilaç kullanabilmek için. Bhcg 8.46 çıktı, belki çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm, o kadar odaklanmışım ki negatif çıkacağına. 29 unda saat 17'de tekrar kan testi yaptırdım, bu seferde bhcg 17,36 çıktı. 32 saatte 2 katı yükeldi değer, doktor hemen clexane ve crinone gel verdi,bugün başladım fakat hala içimde bir kuşku sabah tekrar bhcg testi verdim, kollarım mosmor :) bu sefer özel hastanede değil sağlık ocağında verdiğim için akşam 4 e kadar bekleyecez sonucu mecbur...
Size anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki, önerebileceğim gıda takviyeleri, mühendis olmama rağmen bu işlerle kafayı bozdum artık bende doktorlarla tıp dilinde konuşuyorum, onlarında hoşuna gidiyor... inşallah Allah herkese evlat duygusunu tattırsın, ben kızım olmasına rağmen 15 aydır uğaştığım için çok yoruldum, dilerim siz bu kadar uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinizee...
Canimm hayirli olsun cok sevindimKızlaaaaaar sonun idrar koyulaştı ve ben doktora gittim Beta HCG 276 çıktı ve ilginç olan doktor keseyi gördü
mrb cnm aramıza hoşgeldin bence kesin hamilesin :)İnşallah canım benim bat 3 ekim, senin içinde belli olmaz. Ocaktaki düşüğümde adet gününde bhcg 19 çıkmıştı bende, ilk 1 hafta düzgün artmıştı da 6. haftada kese de görünmedi.
Bende de pko varmış mesela ve bu tanıyı ben kendime koyduktan sonra 10 yıllık doktoruma söyledim yok ya olur mu öyle şey dedi 2 ay sonra kan tahlilinde çıktı, bende ovulasyon testlerim hep pozitifti ordan anlamıştım,lh sürekli yüksekti yani.
Neyse şimdi gittiğim doktoruma şubatta başladım, düşükten sonra. Kendisi bana her gün 1 adet Omega3, 1 adet coraspin ve 1 adet royal jelly önerdi. Forever'ın ürünü royal jelly yani arı sütü, yumurtayı klomen kadar etkili bir şekilde sağlıklı büyütüyor, denemenizi tavsiye ederim. Eşime de omega, arı sütü ve forever'ın yine argi+ diye bi ürün önerdi. Bunları biz 3 ay kullandık 3 ay boyunca adetlerim düzenli oldu ve 3. ayın sonunda eşimin değerleri 3 katına çıktı. Ben ilk aşılamada günümü kaçırdığımı düşünüyorum, benim ovulasyonlarım sancılı geçer ve o zaman perşembe akşam 5 te sancım bitmişti ve cuma aşılama yapmıştı.
Bunlar gıda takviyeleri kızlar, benim eşimde mühendis ve sabah 8 akşam bazen 10'a kadar çalışıyor, adamda sperm vardı ama sağlıklı değildi. Bunları doktorlar da kullanıyor, size hçbir zararı yok emin olabilirsiniz, forever bir aloe vera ürünü, avon oriflame gibi temsilcilerinden alabilirsiniz. ama o kadar yaygın değil, yine de araştırın
ben geçen sene aralıktan beri yumurtaları destek amaçlı klomen kullanıyordum, 3-4 ay üst üste kullanınca bıraktırdılar, 3 ay tekrar diane 35 kullandım, çünkü pko lularda klomen sağlıklı yumurtaları geliştirdiği gibi kistleri de arttırıyor. Fakat antibiyotik sebebini bilmiyorum, pko'lulara antibiyotik verildiğini hiç duymadım, pko tanısı ultrasondan muayenede konulabilir ama yine de kan testiyle desteklenmesi gerekirdi bence.ben dün hastaneye gittim reglin 2. günü kan verdim. cok sükür hormonlarım normal cıktı. ama kan sonucumu görmeden önce ultrasonla baktı pco lu olabilirsin ya da yumurtalıkların tembel olabilir dedi doktor ve antibiyotik ve klomen verdi. hormonlar normal olunca pco oluyo mu? yani benim bildigim Lh ın yüksek olması lazım ama benim normaldi. yine de pco lu olabilir miyim
Süper olmuss ellerine sağlıkKizlar kendime yeni bir terapi buldum. Keceyle ugrasiyorum. Azicik olsun kafamdan bebek dusuncesi uzaklasmis oluyor. Nasil olmus sizce
Hic yumurtalanma takibi yapmadim testin nerde satildiğini dahi bilmiyorum ins hamileyim cok istiyorum oğluma kardes getirmeyiCanım regli, yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor. yani ya 21,2 gün önce yumurtlamış olmalısın ki 13 gün sonra reglin olsun veya reglin 13 gün sonra değil erken yumurtlama oldu. yumurtlama takibi yaptın mı?
ben de bu yuzden sasırdım kanda normal olunca zaten dr sonra bişey de söylemedi pco hakkında. belki de klomeni pco olmadıgı için vermiştir öyleyse bilemiyorum. arı sütünü nasıl kullanıyosun?ben geçen sene aralıktan beri yumurtaları destek amaçlı klomen kullanıyordum, 3-4 ay üst üste kullanınca bıraktırdılar, 3 ay tekrar diane 35 kullandım, çünkü pko lularda klomen sağlıklı yumurtaları geliştirdiği gibi kistleri de arttırıyor. Fakat antibiyotik sebebini bilmiyorum, pko'lulara antibiyotik verildiğini hiç duymadım, pko tanısı ultrasondan muayenede konulabilir ama yine de kan testiyle desteklenmesi gerekirdi bence.
Hoşbulduk, 1,5 senedir takipteyim sizleri, ama burda olmak başka bi duyguymuş :)mrb cnm aramıza hoşgeldin bence kesin hamilesin :)
Bak resimdeki ürünü bulursan bu dil altı hapı, şeker gibi hemde portakallı bi tadı var, ben çok severek kullandım, hatta eşim verdiğim ilaçların hiçbirini içmiyordu bi bunu içiyordu, şekerli diye :) günde 1 adet dil altı kullanıyordum bu ürünü.ben de bu yuzden sasırdım kanda normal olunca zaten dr sonra bişey de söylemedi pco hakkında. belki de klomeni pco olmadıgı için vermiştir öyleyse bilemiyorum. arı sütünü nasıl kullanıyosun?
tmm cnm tsk ederim :)Bak resimdeki ürünü bulursan bu dil altı hapı, şeker gibi hemde portakallı bi tadı var, ben çok severek kullandım, hatta eşim verdiğim ilaçların hiçbirini içmiyordu bi bunu içiyordu, şekerli diye :) günde 1 adet dil altı kullanıyordum bu ürünü.
Bu arada belirteyim bunları kullandığım ay 12. günde yumurtam kendiliğinden çatladı, 23 mm di boyutu, ve burdaki doktorum çok şaşırdı bu kadar büyüdüğüne, çünkü vücut bir süre sonra klomene bağışıklık kazanıyor bende artık 16. günü buluyordu yumurtanın gelişmesi klomenle.Bak resimdeki ürünü bulursan bu dil altı hapı, şeker gibi hemde portakallı bi tadı var, ben çok severek kullandım, hatta eşim verdiğim ilaçların hiçbirini içmiyordu bi bunu içiyordu, şekerli diye :) günde 1 adet dil altı kullanıyordum bu ürünü.
Evet 25 günde bir adet olduğum için sanırım farkedildi hemen dualarım sizinle canım bu listeyi hep takip edicem ve herkesin güzel haberlerini göreceğime yürekten inanıyorum..canım süper, Allah bebişine sağlıkla kavuştursun. Tebrik ederimSanırım yumurtlaman reglinden çok kısa süre sonra olmuş ve döllenmiş. söylemiştim sana, içime doğmuştu :)
Ne demek, inşallah bir an önce hamilelik haberini alırız seninde :)tmm cnm tsk ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?