- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.481
2 gundur kuyruk sokumum cok agriyor. Oturmakta zorlaniyorum. Sizce neden olabilir canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim testin resmini cek at bakalim ins hamilesinSabah test yaptim negatif cikti. Ama ufacik bi cizgi vardi ozel caba ile gorebiliyordum :)) gormek istedigim icin olabilir.
Uzerinden 3 4 saat gecti simdi 2 cizgi gorunuyor ilginç. Ilk defa yapiyorum
tşk ederim canım çok saol birde bunu deneyelim bakalım sonra keşke demeyelim :)Olur ama en az 3-4 saat birsey icmeden yap canim.. sivi alimi etkiliyor cunku
Canim testin resmini cek at bakalim ins hamilesin
Canim bence hamilesin ikinci cizci gorunuyor bir daha test al denepembe arka plan testi ilk yaptığım an ki hali
sarı olan üzerinden zaman geçtikten sonra.
Normalde daha belirgin. Var mı birşeyler
ikisinde de görüyorum canım testi akşama yarına tekrarla başka markalarla bncepembe arka plan testi ilk yaptığım an ki hali
sarı olan üzerinden zaman geçtikten sonra.
Normalde daha belirgin. Var mı birşeyler
yalnız şöyle birşeyde var. Bu olayımız olalı bugun 4.gün ve adetime 5 gün kaldı. Ben baya bi acele ettim test konusunda meraktan. Bu kadar kısa sürede olabilir mi ki?Canim bence hamilesin ikinci cizci gorunuyor bir daha test al dene
Sol yumurtada ağrım oldu dün gün boyu. Ama bugun regl ağrısına benzer tuhaf bişeyler oluyor. O yüzden hevesim kaçmıştı.Yorumun için tşk canım mutlu oldum :)Test 2 tane almıştım birini kullandım diğeri duruyor. Başka markada alırım birde onda denerim .ikisinde de görüyorum canım testi akşama yarına tekrarla başka markalarla bnce
Kesinlikle faydasini gorursun :) insallah iyi haberlerini aliriz canim :)tşk ederim canım çok saol birde bunu deneyelim bakalım sonra keşke demeyelim :)
inşallah canım saolKesinlikle faydasini gorursun :) insallah iyi haberlerini aliriz canim :)
Ayyy çok heycanli bir hamiş belirtisi daha geliyor tek taraflı ağrı ve ara ara adet ağrısı oluyor canım ve sende çizgi de görünüyor daha erkenmis aslında ama olabilir sen tekrarla her gün koyulaşırsa kan verirsin hadi hayırlısıSol yumurtada ağrım oldu dün gün boyu. Ama bugun regl ağrısına benzer tuhaf bişeyler oluyor. O yüzden hevesim kaçmıştı.Yorumun için tşk canım mutlu oldum :)Test 2 tane almıştım birini kullandım diğeri duruyor. Başka markada alırım birde onda denerim .
Canim sana doktor ne verdi ilaç benim kanamam ya da lekelenmem yok ama düşük tehlikem var progestan fitil verdi inşallah yeterlidirKızlarr Lekelenmem bitmişti 1 haftadır bugün yine var açık kahverengi moralim bozuldu okulda çok yoruluyorum :-(
Aynısını kullanıyorum canım bende yeterlidir bence doktor zaten dedi ki bu ilaç tutunacaksa tutunmasina yardım eder zaten tutunacagı yoksa tutunmaz benim 1 haftadır geçmişti 3 gündür de ilacim bitmişti bugün tekrar kullanmaya başladım leke görünce... Daha bi şey anlamadım hamileliğim den böyle olduğu için çok üzülüyorum yarın kalp atışı için gitcez bana dua edin lütfen çok stresliyımCanim sana doktor ne verdi ilaç benim kanamam ya da lekelenmem yok ama düşük tehlikem var progestan fitil verdi inşallah yeterlidir
Insallah canim ya gelismeler olunca yazarimAyyy çok heycanli bir hamiş belirtisi daha geliyor tek taraflı ağrı ve ara ara adet ağrısı oluyor canım ve sende çizgi de görünüyor daha erkenmis aslında ama olabilir sen tekrarla her gün koyulaşırsa kan verirsin hadi hayırlısı
Canim bak benim de septumum var bir görsen inernetteki Hikayeleri son aylarda rahim ağzını falan dikiyorlar erken doğmasın diye ama nasıl hamile kalmak için moral gerekliyse hamileyken de öyle ben üzülmeye başlayınca hemen kendime diyorum mercimegim hissediyor şuan toparlan! o yüzden Allaha dua et sadece sana bağışlasın bebişini ne olmaz denen bebekler oluyor hemde sağlıklı şekilde int. Araştırma kimseyi dinleme moralini bozma sadeceAynısını kullanıyorum canım bende yeterlidir bence doktor zaten dedi ki bu ilaç tutunacaksa tutunmasina yardım eder zaten tutunacagı yoksa tutunmaz benim 1 haftadır geçmişti 3 gündür de ilacim bitmişti bugün tekrar kullanmaya başladım leke görünce... Daha bi şey anlamadım hamileliğim den böyle olduğu için çok üzülüyorum yarın kalp atışı için gitcez bana dua edin lütfen çok stresliyım
Ben iyiyim canım beklemedeyim 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz inşallah onu bekliyorum sabırsizlikla çok teşekkür ederim dua güzel şey ben de uyaninca hepimiz adına ediyorum her gün bu grup çok güzel inş herkes hamiş olucak bebiş fot. Paylaşıcaz ilerdeInsallah canim ya gelismeler olunca yazarim
Sen nasil oldun canim nasil gidiyor gebelik. Dusuk tehlikesi var demissin. Ben dua ederim senin icin. Insallah bi aksilik olmadan atlatirsin
İşte işin kötü tarafı sürekli kafama takıyorum araştırıyorum artık o kadar bunaldım ki psikolojik olarak rahatsız takıntılı gibi hissediyorum yarın bebeğimin kalp atışını bi duysam doktorum da bi güzel şeyler söylese hayat bana bayram olacak o zaman rahatlarim inşallah araştırmam kafama takmamCanim bak benim de septumum var bir görsen inernetteki Hikayeleri son aylarda rahim ağzını falan dikiyorlar erken doğmasın diye ama nasıl hamile kalmak için moral gerekliyse hamileyken de öyle ben üzülmeye başlayınca hemen kendime diyorum mercimegim hissediyor şuan toparlan! o yüzden Allaha dua et sadece sana bağışlasın bebişini ne olmaz denen bebekler oluyor hemde sağlıklı şekilde int. Araştırma kimseyi dinleme moralini bozma sadece