- 5 Eylül 2015
- 223
- 222
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.401
Benim hamilelik belirtilerine çok benziyor inşallah öyledir
Benim lekelenme olduysa akşama kadar muhakkak olurdum ama hamile olduğumda devamı gelmemisti ne zaman test yapacaksinİnşllahhhh Öyledir
Normal test yaptim canim. Miratech markaSen erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testi mi yaptın canım
Beklemedeyim adet olmazsam test taparım inşllah acele edip üzülmek istemiyorumBenim
Benim lekelenme olduysa akşama kadar muhakkak olurdum ama hamile olduğumda devamı gelmemisti ne zaman test yapacaksin
Canm erken yapıp morelini bozma bekle batın gecsin öyle yaparsın bence. Erkenden cok nadir cıkıyo cunkubende bugün simir testi sonucunu gösterdim temiz dedi doktor. test aldım bugün yarın yapsam çıkar mı acaba 30 u bat??
Tmm cnm haberleşelimGelişme olursa haber ver canım :)
Canm erken yapıp morelini bozma bekle batın gecsin öyle yapardın bence. Erkenden cok nadir cıkıyo cunku
benim ilk 3 ay önemli kurtaj da 7 haftalik kalbi durdu Rabbim bidaha göstermesi zormuş şimdi ilaç kullanıyorum gerekirse ıgne ye başlayalım dedi dr um
Canim inşallah sağlıkla duyarsin kalp sesini bizde ilk 3 ay önemli kurtaj da 7 haftalik kalbi durmuş tu bebeğin şimdi ilaç kullanıyorum olmazsa ıgne ye başlayacakBenim de herkes duydu daha keseyi bile görmedik bayram olduğu için duyuldu malesef çok korkuyorum Allahım yüzümü kara çıkarma diyorum ama sağlıklıysa tutunsun değilse şimdiden bana veda etmesi daha hayırlı diyorum ama çok zordur eminim Allah sabır versin arkadaşım her gün dua ediyorum hem kendime hem de isteyen tüm arkadaşlara ama Sağlıklı Hayırlı evlat versin diye
Umudunu yitirme cnm morelini yüksek tut bu sefer olur inş hayırlısıyladoğru diyorsun.perşembe yaparım olmazsam en azından o tek çizgiyi görmemiş olurum
Benim an itibariyle kırmızılar göründüTmm cnm haberleşelim
Hayırlısı olsun cnm en azından rahatladın ekime inş olur. Bende hala bişe yokBenim an itibariyle kırmızılar göründü
Kan vermede sorun yok ama ben hep pimpiriklendikçe negatif enerji dolduğuna inanırım 1 hafta dayanırmıyım bilmem ama sanırım Cuma'ya kadar regl olmazsam ve dayanabilirsem Cuma kan testi yaptırıcam kimyasal ise o zamana kadar regl olurum herhalde ..
Canim insallah hayirli haberlerini aliriz . Kanda baktir mutlakaHayırlısı olsun cnm en azından rahatladın ekime inş olur. Bende hala bişe yok
Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
canımm tebrik ederimm darısı bize inşKızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
inşllh ya.Umudunu yitirme cnm morelini yüksek tut bu sefer olur inş hayırlısıyla
Ben de kırmızı kartı aldım simdiCanim insallah hayirli haberlerini aliriz . Kanda baktir mutlaka
senden alırız hayırlı haberleri inş cnm benim diğer aya kaldı umutlarinşllh ya.
sende var mı gelen giden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?