• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim de herkes duydu daha keseyi bile görmedik bayram olduğu için duyuldu malesef çok korkuyorum Allahım yüzümü kara çıkarma diyorum ama sağlıklıysa tutunsun değilse şimdiden bana veda etmesi daha hayırlı diyorum ama çok zordur eminim Allah sabır versin arkadaşım her gün dua ediyorum hem kendime hem de isteyen tüm arkadaşlara ama Sağlıklı Hayırlı evlat versin diye
Canim inşallah sağlıkla duyarsin kalp sesini bizde ilk 3 ay önemli kurtaj da 7 haftalik kalbi durmuş tu bebeğin şimdi ilaç kullanıyorum olmazsa ıgne ye başlayacak

Kan vermede sorun yok ama ben hep pimpiriklendikçe negatif enerji dolduğuna inanırım 1 hafta dayanırmıyım bilmem ama sanırım Cuma'ya kadar regl olmazsam ve dayanabilirsem Cuma kan testi yaptırıcam kimyasal ise o zamana kadar regl olurum herhalde ..

Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Eklentiler

• 20150929_060536.jpg
    20150929_060536.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 62
Back