• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben de kırmızı kartı aldım simdi :cry: ekime kaldı umutlar hayırlısı olsun:KK42: yeni bat 29 ekim
Herşeyin hayırlısı üzme kendini bana bak 1.5 yıl oldu.
ilk hamileliğim tam 9 ay sonra oldu onu da kaybettim.üzülme daha çok erken olur inşlh.
soğan kürü yapmışmıydın.
birde eşine mutlaka keçi boynuzu kürü uygula canım.

Tebriklerrrr :))) hikayeni bizimle paylaşır misin. Ne zamandır istiyordun nasıl oldu, belirtin olmuş muydu. Benim çok kafam karıştı çünkü :)
canımm tebrik ederimm darısı bize inş :nazar::KK46:
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallah. Canım 1 senedir istiyordum ama eşimi anca ikna edebildim 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay hamile kaldım. Ovilasyon günlerimi takip ederek hamile kaldım yumurtlama gününden 2 gün önce başladık çalışmalara ve gün aşırı birliktelik oldu . ve sonunda hamileyim. Belirtilere gelince aynı regl ağrıları gibiydi göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı vs.bende farklı olan durum ise karnın alt tarafına giren kramplar oldu birde göğüs ucunda ki halkaları büyüme ve kızarıklık ağız kuruluğu vücutta artan ateş durumu şu an bile sanki elimden ve yüzümden ateş fışkırıyor. Birde 1 aydır folik asit kullanıyorum faydası varmıdır bilemem.

Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Tebrik ederim canım benim de silik bir çizgi var bugün yaptığım test en azından bat geçsin 3 gün falan diye bekliyorum sen gittin mi değerin kaç ?

Eklentiler

• WP_20150929_002.jpg
    WP_20150929_002.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 57
  • WP_20150929_003.jpg
    WP_20150929_003.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 62
Herşeyin hayırlısı üzme kendini bana bak 1.5 yıl oldu.
ilk hamileliğim tam 9 ay sonra oldu onu da kaybettim.üzülme daha çok erken olur inşlh.
soğan kürü yapmışmıydın.
birde eşine mutlaka keçi boynuzu kürü uygula canım.
soğan kürünü 3 gün yaptım sonra devam edemedim. eşime de ne yaptıysam keci boynuzunun ne kendisini ne de pekmezini içiremiyorum nefret ediyo :( demek ki daha vakti gelmemiş Rabbim herseyin hayırlısını versin cnm inş senin haberinle sevinirim:KK15:

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallah. Canım 1 senedir istiyordum ama eşimi anca ikna edebildim 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay hamile kaldım. Ovilasyon günlerimi takip ederek hamile kaldım yumurtlama gününden 2 gün önce başladık çalışmalara ve gün aşırı birliktelik oldu . ve sonunda hamileyim. Belirtilere gelince aynı regl ağrıları gibiydi göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı vs.bende farklı olan durum ise karnın alt tarafına giren kramplar oldu birde göğüs ucunda ki halkaları büyüme ve kızarıklık ağız kuruluğu vücutta artan ateş durumu şu an bile sanki elimden ve yüzümden ateş fışkırıyor. Birde 1 aydır folik asit kullanıyorum faydası varmıdır bilemem.
inanır mısın tüm yazdıkların bende de vardı psikolojik olarak belirti yapmak da çağ atladım sanırım :D Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin cnm kanda da baktır buraya haberlerini yazarsın cnm

Canim benim görümcem adeti erken geldi diğer ay hamile kalmıştı öyle diyorlar genelde 1 ay adet erken gelince diğer ay hamile kalma şansı yüksek oluyormuş hadi inşallah ekim ayı sana ugurlu bebekli gelir :-)
Ay ağzın bal yesin. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bebeklerine kavuşsun. 2 aydır deniyoruz. Yumurtlama takibi bu ay yapmıcam. Bakalım sonumuz hayır olsun. :anneadayı:

Tebrik ederim canım benim de silik bir çizgi var bugün yaptığım test en azından bat geçsin 3 gün falan diye bekliyorum sen gittin mi değerin kaç ?

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün benim bat ın 3.günü kan tahlili yaptırmadım daha en azından 10.gün geçsin öyle yaptırmayı düşünüyorum . Idrar da pozitif çıktı şu an Dr. Arayışı içindeyım.

inanır mısın tüm yazdıkların bende de vardı psikolojik olarak belirti yapmak da çağ atladım sanırım :KK70: Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin cnm kanda da baktır buraya haberlerini yazarsın cnm
Aminn canım teşekkür ederim. Kan için birkaç gün daha bekliyeceğim . yaptırdığım zaman tabiyki paylaşırız burada.

Ay ağzın bal yesin. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bebeklerine kavuşsun. 2 aydır deniyoruz. Yumurtlama takibi bu ay yapmıcam. Bakalım sonumuz hayır olsun. :anneadayı:
Amin inş. ben de gg'den sipariş vericem ovulasyon testi birazdan. cok da bilmiyrm yapmayı ama buraya yazar ögrenirim artık :)

Amin inş. ben de gg'den sipariş vericem ovulasyon testi birazdan. cok da bilmiyrm yapmayı ama buraya yazar ögrenirim artık :)
Ovülasyon testi çok mantıklı oluyor en azından yumurtlamayı yakalıdım mı kaçtı şüphesini gideriyor bence dijital olanı varmış sanırım burda kullanımı daha kolay olduğunu söylemişlerdi bende bu ay normal test kullandım ve tuttu inşallah ..geçen 2 ayda düzensizlikten dolayı günleri tutturamamıştım..

Ovülasyon testi çok mantıklı oluyor en azından yumurtlamayı yakalıdım mı kaçtı şüphesini gideriyor bence dijital olanı varmış sanırım burda kullanımı daha kolay olduğunu söylemişlerdi bende bu ay normal test kullandım ve tuttu inşallah ..geçen 2 ayda düzensizlikten dolayı günleri tutturamamıştım..
bizde de işe yarar inş. kısaca nasıl kullandıgını anlatır mısın? 10.gün mü baslanıyo, koyulasınca yumurta yakında catlayacak demek mı demek felan bilemiyorm tam. dijital olanına da bi bakıcam önerin için tskler. bi de ben yakalamıstım yumurtlama zamanımı akıntıdan anlamıstım ama yine de ise yaramadı :( nasip işte..

İnş faydasını görürsün. Bu ay hiç bir şey yapmadan geçiricem. Bakalım :)
Geçen gün doktora gittim. annem de geldi amma pinpiriklisin dedi bana. Deneyeli kaç ay oldu dedi doktor Ben de 2 ay dedim. Kontrollerimi yaptı, herşey yolunda gayet sağlıklı yumurtalıkların vs. dedi. Ama annem çok söylendi. Daha bismillah doktora gidiyosun hemen dedi. :KK22:

bizde de işe yarar inş. kısaca nasıl kullandıgını anlatır mısın? 10.gün mü baslanıyo, koyulasınca yumurta yakında catlayacak demek mı demek felan bilemiyorm tam. dijital olanına da bi bakıcam önerin için tskler. bi de ben yakalamıstım yumurtlama zamanımı akıntıdan anlamıstım ama yine de ise yaramadı :KK43: nasip işte..

Canım benim 25 günde bir oluyor ortalama o yüzden adetin 9. gününde başladım teste 9 ve 10.gün silik çizgi çıktı 11. gün biraz koyulaştı 12. gün nerdeyse aynı oldu ve o gün ilişki oldu. Başka olmadı zaten . başka testim olsaydı 1 gün daha yapacaktım yine koyu mu silik mi diye ama yapamadım. yani C ve T bölgesi ne kadar birbirine yakın koyulukta olursa yumurtlama o kadar yakın diye anlıyorum.. inşallah tez zamanda güzel haberlerin gelir canım

Gayet ayrıntılı yazmissin canım çok tesekkur ederim. Kucağına al sağlıkla inş.
Bende de çoğu belirti var anlattıklarından. Ama kaptirmayacağım kendimi bu sefer. Zaten bat a 3,4 gün kaldı şükür. İnsaAllah kırmızıları görmem senin gibi müjde veririm bende. 10,11 aydır hezimete uğruyorum hep. Bende folik asit uzun zamandır kullanıyorum. Bu ay ilk kez klomen de kullandım. Ve rahim dönüklüğü varmış bende onun için bi ebe kadına gittim 3 gün. Onu geçirdim. Simdi de hayırlısı bekliyorum . Dualariniza çok ihtiyacım var. Hepimizin hakkında hayırlısı insaAllah

Ay ne güzel canım hayırlı olsun sanaa da. Su silik çizgiye bile nasıl hasretim anlatamam :)

Back