• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

resmi gördüm ben var sanki çizgi ama şunu demek istioyrum ben adet geçtikten 1 hafta beklemek bence en mantıklısı, zor oluyo ama normal ucuz gebelik testleriyle koyulaşana kadar her gün test yapabilirsin bence her gün bir önceki günden daha koyulaşıyorsa sıkıntı yok, 1 haftanın sonunda gidip test yaptırmak daha mantıklı, benim bu kan aldırma korkum var damarlarımı bulamıyolar delik deşik oluyorum.

Kan vermede sorun yok ama ben hep pimpiriklendikçe negatif enerji dolduğuna inanırım 1 hafta dayanırmıyım bilmem ama sanırım Cuma'ya kadar regl olmazsam ve dayanabilirsem Cuma kan testi yaptırıcam kimyasal ise o zamana kadar regl olurum herhalde ..

@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
A anneysenmutlusun - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
ZehreNur ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül

kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize, merak ediyoruz sizleri. yoksa bizi terk mi ettiniz? :KK57:

Selamlar olsun herkese. Hiç terk eder miyiz. Ben buradayım.
Öncelikle yeni hamişleri gönülden tebrik ederim. Darısı bizim başımıza, beklenen adet günümden 6 gün önce adet oldum. 9 aydır çok düzenli bir şekilde, 30 günde bir adet oluyordum. Bu ay nedensen 6 gün erken geldi. İlk nokta gibi siyah renkte kum gibi kan geldi. Bu kadar erken olunca ve kum gibi siyah leke gelince hamile olabileceğimi dşündüm. 2. gün de aynı şekilde kum taneleri gibi siyah leke oldu. 2.günün akşam saatleri pembeye dönüşünce adet olduğumu kabul ettim :( Bat: 18 Ekim
Listeye beni de ekler misin.

Kızlar 25 günde bir adet oluyorum 4 gün once bitti yani yeni adtme 18 gün var dün 2 damla pembe leke gelmştı sabh bugunde 2 damla pembe leke gelms birde sarı akıntı ndn olur acaba

Öncelikle yeni hamişleri gönülden tebrik ederim. Darısı bizim başımıza, beklenen adet günümden 6 gün önce adet oldum. 9 aydır çok düzenli bir şekilde, 30 günde bir adet oluyordum. Bu ay nedensen 6 gün erken geldi. İlk nokta gibi siyah renkte kum gibi kan geldi. Bu kadar erken olunca ve kum gibi siyah leke gelince hamile olabileceğimi dşündüm. 2. gün de aynı şekilde kum taneleri gibi siyah leke oldu. 2.günün akşam saatleri pembeye dönüşünce adet olduğumu kabul ettim :KK43: Bat: 18 Ekim
Canim benim görümcem adeti erken geldi diğer ay hamile kalmıştı öyle diyorlar genelde 1 ay adet erken gelince diğer ay hamile kalma şansı yüksek oluyormuş hadi inşallah ekim ayı sana ugurlu bebekli gelir :-)

ben regl oldum :KK43: umutlar ekim ayına insaallah

Öncelikle yeni hamişleri gönülden tebrik ederim. Darısı bizim başımıza, beklenen adet günümden 6 gün önce adet oldum. 9 aydır çok düzenli bir şekilde, 30 günde bir adet oluyordum. Bu ay nedensen 6 gün erken geldi. İlk nokta gibi siyah renkte kum gibi kan geldi. Bu kadar erken olunca ve kum gibi siyah leke gelince hamile olabileceğimi dşündüm. 2. gün de aynı şekilde kum taneleri gibi siyah leke oldu. 2.günün akşam saatleri pembeye dönüşünce adet olduğumu kabul ettim :KK43: Bat: 18 Ekim

ekimde hepimiz hamiş haberi verelim inşallah. Ekim ayına yazdım sizleri de ;)

Kızlar 25 günde bir adet oluyorum 4 gün once bitti yani yeni adtme 18 gün var dün 2 damla pembe leke gelmştı sabh bugunde 2 damla pembe leke gelms birde sarı akıntı ndn olur acaba

bu konuda hiç bir fikrim yok canım, yardımcı olamıyorum. ama devam ederse doktoruna görünmende fayda var.

Canlar bende sokturucu alicam doktor yazicak simdi insallah bi dahaki aya olur rabbim izin verirse
Ben de hala adet olamadım kistten dolayı.Bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor ilaç yazarken dedim acaba kist kaybolmuş mudur o da bakalım dedi.Baktı kist duruyo kan testini tekrarlayalım bir şey görüyorum dedı .Ama ben on gun once test yaptırmıstım.Bir şey yoktu.Şimdi korkuyorum acaba o gördüğü ne inşallah kötü bir şey çıkmaz korkudan elım ayagım tıtrıyo.

Ben de hala adet olamadım kistten dolayı.Bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor ilaç yazarken dedim acaba kist kaybolmuş mudur o da bakalım dedi.Baktı kist duruyo kan testini tekrarlayalım bir şey görüyorum dedı .Ama ben on gun once test yaptırmıstım.Bir şey yoktu.Şimdi korkuyorum acaba o gördüğü ne inşallah kötü bir şey çıkmaz korkudan elım ayagım tıtrıyo.

hemen kötüye yorma, gün gün bile vücut değişim yaşıyor ve doktorlar işi şansa bırakamayacağı için testleri görmek ister. Sonuçları ne zaman alacaksın?

Back