- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.361
Yumurtlamadan kaç gün sonra regl olunuyor normalde. Bi yerde 14gün sonra diye okumuştum ama yanlıs mı
doğru canım, yumurtlamadan sonraki 14. gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan kaç gün sonra regl olunuyor normalde. Bi yerde 14gün sonra diye okumuştum ama yanlıs mı
Tmm cnm tsk ederim <3doğru canım, yumurtlamadan sonraki 14. gün.
Cnm benım bat belli değil şuan kanamam var düşük olduğu için çocuk olayınıda istemiyorum artık Rabbım size nasip etsin inş Homely_angel
Çıkart Can'ım sagolhayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin. o zaman listeden çıkartıyım mı seni
Canim cok sagol bugun gittim minnakim azcik buyumus 3 dusugum oldugu icin dr tedbir amacli ķan sulandirici igne verdi 9.haftaya kadar izlenicek kanda verdim suanda bende durum iyi bulantilarim basladi bas donmesi allahin izniyle kucagima alicam insallah ☺
Dayanamayip ovulasyon testi yaptim onda da negatifBenim de öyle ya hamiş değilsek bile gelse de rahatlasak bari. Hamişsek de testlerde cıksa ya :)
Belki idrarda cıkmıyodur cnm bizimki. umudumuzu yitirmeyelim bekleyelim bi kaç gün daha yine olmassak kan veririzDayanamayip ovulasyon testi yaptim onda da negatif
resmi gördüm ben var sanki çizgi ama şunu demek istioyrum ben adet geçtikten 1 hafta beklemek bence en mantıklısı, zor oluyo ama normal ucuz gebelik testleriyle koyulaşana kadar her gün test yapabilirsin bence her gün bir önceki günden daha koyulaşıyorsa sıkıntı yok, 1 haftanın sonunda gidip test yaptırmak daha mantıklı, benim bu kan aldırma korkum var damarlarımı bulamıyolar delik deşik oluyorum.
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
A anneysenmutlusun - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize, merak ediyoruz sizleri. yoksa bizi terk mi ettiniz?
Canim benim görümcem adeti erken geldi diğer ay hamile kalmıştı öyle diyorlar genelde 1 ay adet erken gelince diğer ay hamile kalma şansı yüksek oluyormuş hadi inşallah ekim ayı sana ugurlu bebekli gelirSelamlar olsun herkese. Hiç terk eder miyiz. Ben buradayım.
Öncelikle yeni hamişleri gönülden tebrik ederim. Darısı bizim başımıza, beklenen adet günümden 6 gün önce adet oldum. 9 aydır çok düzenli bir şekilde, 30 günde bir adet oluyordum. Bu ay nedensen 6 gün erken geldi. İlk nokta gibi siyah renkte kum gibi kan geldi. Bu kadar erken olunca ve kum gibi siyah leke gelince hamile olabileceğimi dşündüm. 2. gün de aynı şekilde kum taneleri gibi siyah leke oldu. 2.günün akşam saatleri pembeye dönüşünce adet olduğumu kabul ettim Bat: 18 Ekim
Listeye beni de ekler misin.
ben regl oldum umutlar ekim ayına insaallah
Selamlar olsun herkese. Hiç terk eder miyiz. Ben buradayım.
Öncelikle yeni hamişleri gönülden tebrik ederim. Darısı bizim başımıza, beklenen adet günümden 6 gün önce adet oldum. 9 aydır çok düzenli bir şekilde, 30 günde bir adet oluyordum. Bu ay nedensen 6 gün erken geldi. İlk nokta gibi siyah renkte kum gibi kan geldi. Bu kadar erken olunca ve kum gibi siyah leke gelince hamile olabileceğimi dşündüm. 2. gün de aynı şekilde kum taneleri gibi siyah leke oldu. 2.günün akşam saatleri pembeye dönüşünce adet olduğumu kabul ettim Bat: 18 Ekim
Listeye beni de ekler misin.
Kızlar 25 günde bir adet oluyorum 4 gün once bitti yani yeni adtme 18 gün var dün 2 damla pembe leke gelmştı sabh bugunde 2 damla pembe leke gelms birde sarı akıntı ndn olur acaba
Ben de hala adet olamadım kistten dolayı.Bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor ilaç yazarken dedim acaba kist kaybolmuş mudur o da bakalım dedi.Baktı kist duruyo kan testini tekrarlayalım bir şey görüyorum dedı .Ama ben on gun once test yaptırmıstım.Bir şey yoktu.Şimdi korkuyorum acaba o gördüğü ne inşallah kötü bir şey çıkmaz korkudan elım ayagım tıtrıyo.Canlar bende sokturucu alicam doktor yazicak simdi insallah bi dahaki aya olur rabbim izin verirse
Canlar bende sokturucu alicam doktor yazicak simdi insallah bi dahaki aya olur rabbim izin verirse
Ben de hala adet olamadım kistten dolayı.Bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor ilaç yazarken dedim acaba kist kaybolmuş mudur o da bakalım dedi.Baktı kist duruyo kan testini tekrarlayalım bir şey görüyorum dedı .Ama ben on gun once test yaptırmıstım.Bir şey yoktu.Şimdi korkuyorum acaba o gördüğü ne inşallah kötü bir şey çıkmaz korkudan elım ayagım tıtrıyo.
Yarın sabah çıkar heralde.Bu aksam yetısırse de bır saat sonra belki düşer nete.hemen kötüye yorma, gün gün bile vücut değişim yaşıyor ve doktorlar işi şansa bırakamayacağı için testleri görmek ister. Sonuçları ne zaman alacaksın?