- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.421
Herşeyin hayırlısı üzme kendini bana bak 1.5 yıl oldu.Ben de kırmızı kartı aldım simdiekime kaldı umutlar hayırlısı olsun yeni bat 29 ekim
Tebriklerrrr :))) hikayeni bizimle paylaşır misin. Ne zamandır istiyordun nasıl oldu, belirtin olmuş muydu. Benim çok kafam karıştı çünkü :)
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallah. Canım 1 senedir istiyordum ama eşimi anca ikna edebildim 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay hamile kaldım. Ovilasyon günlerimi takip ederek hamile kaldım yumurtlama gününden 2 gün önce başladık çalışmalara ve gün aşırı birliktelik oldu . ve sonunda hamileyim. Belirtilere gelince aynı regl ağrıları gibiydi göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı vs.bende farklı olan durum ise karnın alt tarafına giren kramplar oldu birde göğüs ucunda ki halkaları büyüme ve kızarıklık ağız kuruluğu vücutta artan ateş durumu şu an bile sanki elimden ve yüzümden ateş fışkırıyor. Birde 1 aydır folik asit kullanıyorum faydası varmıdır bilemem.canımm tebrik ederimm darısı bize inş
Tebrik ederim canım benim de silik bir çizgi var bugün yaptığım test en azından bat geçsin 3 gün falan diye bekliyorum sen gittin mi değerin kaç ?Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
soğan kürünü 3 gün yaptım sonra devam edemedim. eşime de ne yaptıysam keci boynuzunun ne kendisini ne de pekmezini içiremiyorum nefret ediyoHerşeyin hayırlısı üzme kendini bana bak 1.5 yıl oldu.
ilk hamileliğim tam 9 ay sonra oldu onu da kaybettim.üzülme daha çok erken olur inşlh.
soğan kürü yapmışmıydın.
birde eşine mutlaka keçi boynuzu kürü uygula canım.
Seninle ayni gidiyoruz benim de 29 ekimBen de kırmızı kartı aldım simdiekime kaldı umutlar hayırlısı olsun yeni bat 29 ekim
inanır mısın tüm yazdıkların bende de vardı psikolojik olarak belirti yapmak da çağ atladım sanırımArkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallah. Canım 1 senedir istiyordum ama eşimi anca ikna edebildim 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay hamile kaldım. Ovilasyon günlerimi takip ederek hamile kaldım yumurtlama gününden 2 gün önce başladık çalışmalara ve gün aşırı birliktelik oldu . ve sonunda hamileyim. Belirtilere gelince aynı regl ağrıları gibiydi göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı vs.bende farklı olan durum ise karnın alt tarafına giren kramplar oldu birde göğüs ucunda ki halkaları büyüme ve kızarıklık ağız kuruluğu vücutta artan ateş durumu şu an bile sanki elimden ve yüzümden ateş fışkırıyor. Birde 1 aydır folik asit kullanıyorum faydası varmıdır bilemem.
Ay ağzın bal yesin. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bebeklerine kavuşsun. 2 aydır deniyoruz. Yumurtlama takibi bu ay yapmıcam. Bakalım sonumuz hayır olsun.Canim benim görümcem adeti erken geldi diğer ay hamile kalmıştı öyle diyorlar genelde 1 ay adet erken gelince diğer ay hamile kalma şansı yüksek oluyormuş hadi inşallah ekim ayı sana ugurlu bebekli gelir
Umarım gelmezler o tarihte ikimizin de 9 ay boyunca artık bu son olsun inşSeninle ayni gidiyoruz benim de 29 ekim
Tebrik ederim canım benim de silik bir çizgi var bugün yaptığım test en azından bat geçsin 3 gün falan diye bekliyorum sen gittin mi değerin kaç ?
Aminn canım teşekkür ederim. Kan için birkaç gün daha bekliyeceğim . yaptırdığım zaman tabiyki paylaşırız burada.inanır mısın tüm yazdıkların bende de vardı psikolojik olarak belirti yapmak da çağ atladım sanırımAllah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin cnm kanda da baktır buraya haberlerini yazarsın cnm
Amin inş. ben de gg'den sipariş vericem ovulasyon testi birazdan. cok da bilmiyrm yapmayı ama buraya yazar ögrenirim artık :)Ay ağzın bal yesin. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bebeklerine kavuşsun. 2 aydır deniyoruz. Yumurtlama takibi bu ay yapmıcam. Bakalım sonumuz hayır olsun.
Ovülasyon testi çok mantıklı oluyor en azından yumurtlamayı yakalıdım mı kaçtı şüphesini gideriyor bence dijital olanı varmış sanırım burda kullanımı daha kolay olduğunu söylemişlerdi bende bu ay normal test kullandım ve tuttu inşallah ..geçen 2 ayda düzensizlikten dolayı günleri tutturamamıştım..Amin inş. ben de gg'den sipariş vericem ovulasyon testi birazdan. cok da bilmiyrm yapmayı ama buraya yazar ögrenirim artık :)
bizde de işe yarar inş. kısaca nasıl kullandıgını anlatır mısın? 10.gün mü baslanıyo, koyulasınca yumurta yakında catlayacak demek mı demek felan bilemiyorm tam. dijital olanına da bi bakıcam önerin için tskler. bi de ben yakalamıstım yumurtlama zamanımı akıntıdan anlamıstım ama yine de ise yaramadıOvülasyon testi çok mantıklı oluyor en azından yumurtlamayı yakalıdım mı kaçtı şüphesini gideriyor bence dijital olanı varmış sanırım burda kullanımı daha kolay olduğunu söylemişlerdi bende bu ay normal test kullandım ve tuttu inşallah ..geçen 2 ayda düzensizlikten dolayı günleri tutturamamıştım..
İnş faydasını görürsün. Bu ay hiç bir şey yapmadan geçiricem. Bakalım :)Amin inş. ben de gg'den sipariş vericem ovulasyon testi birazdan. cok da bilmiyrm yapmayı ama buraya yazar ögrenirim artık :)
Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Tebrik ederim canım benim de silik bir çizgi var bugün yaptığım test en azından bat geçsin 3 gün falan diye bekliyorum sen gittin mi değerin kaç ?
hazır olmanı dört gözle bekliyoruz :) bu testlere göre güzel haber yakın :)
bizde de işe yarar inş. kısaca nasıl kullandıgını anlatır mısın? 10.gün mü baslanıyo, koyulasınca yumurta yakında catlayacak demek mı demek felan bilemiyorm tam. dijital olanına da bi bakıcam önerin için tskler. bi de ben yakalamıstım yumurtlama zamanımı akıntıdan anlamıstım ama yine de ise yaramadınasip işte..
Benimde 19 Ekim amabir de bizim bat lar gelir mi acep taaa 18 ekim:)
ekimde hepimiz hamiş haberi verelim inşallah. Ekim ayına yazdım sizleri de
Gözünüz aydın sağlıcakla geçsin hamileliğin inşallah, bizlerede nasip olur.Kızlar hamileyim çok şükür. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallah. Canım 1 senedir istiyordum ama eşimi anca ikna edebildim 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay hamile kaldım. Ovilasyon günlerimi takip ederek hamile kaldım yumurtlama gününden 2 gün önce başladık çalışmalara ve gün aşırı birliktelik oldu . ve sonunda hamileyim. Belirtilere gelince aynı regl ağrıları gibiydi göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı vs.bende farklı olan durum ise karnın alt tarafına giren kramplar oldu birde göğüs ucunda ki halkaları büyüme ve kızarıklık ağız kuruluğu vücutta artan ateş durumu şu an bile sanki elimden ve yüzümden ateş fışkırıyor. Birde 1 aydır folik asit kullanıyorum faydası varmıdır bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?