• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnş faydasını görürsün. Bu ay hiç bir şey yapmadan geçiricem. Bakalım :)
Geçen gün doktora gittim. annem de geldi amma pinpiriklisin dedi bana. Deneyeli kaç ay oldu dedi doktor Ben de 2 ay dedim. Kontrollerimi yaptı, herşey yolunda gayet sağlıklı yumurtalıkların vs. dedi. Ama annem çok söylendi. Daha bismillah doktora gidiyosun hemen dedi. :KK22:
2.ayımda ben de gittim ve aynı tepkiyi hem annemden hem doktordan aldım seni çok ii anlıyorum :)) Dr muayene bile etmedi beni. Sen masallah hersey yolunda old öğrenmişsin cok sükür. Simdi 4.aydayım yarın hormon testi için tekrar gidicem ben de en azından içim rahatlar ya cok asırı sancılı geciyo benim regl. Hatta işten izin alıp eve geldim :(

Canım benim 25 günde bir oluyor ortalama o yüzden adetin 9. gününde başladım teste 9 ve 10.gün silik çizgi çıktı 11. gün biraz koyulaştı 12. gün nerdeyse aynı oldu ve o gün ilişki oldu. Başka olmadı zaten . başka testim olsaydı 1 gün daha yapacaktım yine koyu mu silik mi diye ama yapamadım. yani C ve T bölgesi ne kadar birbirine yakın koyulukta olursa yumurtlama o kadar yakın diye anlıyorum.. inşallah tez zamanda güzel haberlerin gelir canım
Tskler cnm bi de böyle deniim ;)

2.ayımda ben de gittim ve aynı tepkiyi hem annemden hem doktordan aldım seni çok ii anlıyorum :)) Dr muayene bile etmedi beni. Sen masallah hersey yolunda old öğrenmişsin cok sükür. Simdi 4.aydayım yarın hormon testi için tekrar gidicem ben de en azından içim rahatlar ya cok asırı sancılı geciyo benim regl. Hatta işten izin alıp eve geldim :KK43:
İnsanın içinin rahatlaması çok önemli. Bence de git en azından bir problem olmadığını anlarsın ya da varsa bir an evvel hallolması için ilaç kullanırsın. Ben adet olurken hiç birşey hissetmiyorum. Ben de adet esnasında sadece miğde bulantısı oluyo. sürekli miğdem bulanıyo. İnş. daha hafif bir şekilde atlatırsın.

Kızlar slm bende gg den ovulasyon testi sipariş etmiştim bu hafta doğrudan dönemdeyim ama 13.gun biraz koyu 15.gun daha silik çıktı sizce bi sorun mu var

Eklentiler

• IMG_20150929_135651.jpg
    IMG_20150929_135651.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 43
13.gün birlikte olduk ama 14.gün denk getiremedik canım sence yakalamismiyizdir

Canım spermler 3 gün yaşayabildiğine göre neden olmasın .. Bak unutmuşum biraz önceki arkadaşa yanlış yazdım galiba biz de en koyu günü kaçırdık 1 gün öncesi yani sende 13. güne denk gelen gün olmuştu evet ve şimdilik testlerde tuttu gibi görünüyor...

Canım spermler 3 gün yaşayabildiğine göre neden olmasın .. Bak unutmuşum biraz önceki arkadaşa yanlış yazdım galiba biz de en koyu günü kaçırdık 1 gün öncesi yani sende 13. güne denk gelen gün olmuştu evet ve şimdilik testlerde tuttu gibi görünüyor...
Ayy inşallah ya doktor bana yumurtlama olmuyor olabilir demişti bende ondan korkuyorum açıkçası programda yumurtlama günü 18.gün olarak gözüküyor iyice kafam karıştı

Ayy inşallah ya doktor bana yumurtlama olmuyor olabilir demişti bende ondan korkuyorum açıkçası programda yumurtlama günü 18.gün olarak gözüküyor iyice kafam karıştı

canım düzensizlik olmuştur belki umarım regl olmazsın ama bu durumda olursan 4-5 gün erken olman gerekiyor. inşallah olmaz güzel haberler gelir..

merhaba hanımlar ben de şimdi bu yumurtlama testinden sparis verdim. birkaç güne kadar gelecek, şimdi bunu nasıl yapıyoruz, normal gebelik testi gibi idrarla mı yapıyoruz. testte çift çizgi koyulaştığı zaman yumurtlamış mı oluyoruz. ben hiç kullanmadım bilemiyorum. bu konuda bana da yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba hanımlar ben de şimdi bu yumurtlama testinden sparis verdim. birkaç güne kadar gelecek, şimdi bunu nasıl yapıyoruz, normal gebelik testi gibi idrarla mı yapıyoruz. testte çift çizgi koyulaştığı zaman yumurtlamış mı oluyoruz. ben hiç kullanmadım bilemiyorum. bu konuda bana da yardımcı olabilirmisiniz?
Canım gg den sipariş verdiysen hemen ertesi gün geliyor evet idrarla yapıyorsun ve C deki gibi aynı renk olunca yumurtlama oluyor bildiğim kadarıyla

Selam Kızlar maalesef test negatif çıktı.Ama regl da olmadım.Bikaçgün bekleyıp kan vereceğim bakalım.

Back