- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
Test konusunda ise şunu söyleyebilirim. Ağustos ayında ovulasyon testi yapmıştım. Bu tür testlerde hem C hem de T çizgisinin aynı koyulukta olması gerektiği yazıyordu internette. Benim yaptığım testlerin hiçbirinde iki çizgi aynı koyulukta olmadı. Ben de ya yumurtlamam olmadı ya da test bozuk dedim ve moralim bozuldu. Sonra dediğim gibi kimyasal gebelik oldu. Demek ki yumurtlama olmuş... Testler hiç kullanılmasın demiyorum ama doktor bana her şeyi kontrol altına almak isterken psikolojini kontrolden çıkarıyorsun, Allaha güven biraz dedi...
Kan testi bile negatif olabiliyor çoğu zaman. (hamile kaldığınız ayda) Biz iki aydır bebek istiyoruz yıllarca isteyen çaba harcayan insanları çok çok iyi anlıyorum....
canımcım bat geçtikten sonra kanda negatif çıkıp da hamile olan hiç kimse duymadım desem.sanal da yazanlar olabilir ama o çok çok çok düşük bi ihtimal .ama biz çok sabırsız olduğumuz için ilişkinin ertesi günü bata en az 10 gün varken kan tahlili yaptırıp sonradan hamile olunca da aaaaa çıkmadı dr bilemedi falan diyoruz.bebeklerimizi o kadar özlemle bekliyoruz ki elimizde olsa eşimizin idrarı ile yapılan idrar testinde hafif de olsa bi pembelik var diyeceğiz.dr psikoloji konusunda çok haklı.aslında yapmamız gereken öncelikle ALLAHTAN hayırlısını istemek sonra 3-ay normal yolları deneyip olmazsa yumurta takibi olmazsa rahim filmi olmazsa eşimizle beraber tedavi olmazsa da son çare iğneler aşılama tüp bebek vs.
yani uzun lafın kısası bu kadar kendimizi dinlememize gerek yok.köylerde kırsal kesimlerde kadınlar burakın ovulasyon testini ateş ölçmeyi yumurtlamanın y sini bilmiyor.ama maşallah bebekler peşi sıra geliyor:)
hiç can sıkmaya moral bozmaya gerek yok Allahın izniyle bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa diğer aylarda kucaklarımız bebeişlerle dolacak:)