• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Şimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir :KK61:
Canim benim cok uzuldum allah 2 evladina uzun omur versin insallah tekrar hamile kalirsin bu sefer saglikla gelir

Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Hamilesin canim tebrik ederim yarin kan ver bence ☺

Arkadaslar merhaba ben sizi takip edip cok nadir yorum yapanlardanim :) size sormak istedigim bisey war yardimci olursaniz cok sewinirim. Benim normalde reglimin carsamba olmasi gerekiyordu ama bugun hala olmadim. Normalde cok duzenli 25 gunde bir oluyorum. Cocuk istiyoruz ama ben bu ay pek ustune dusmedim owulasyon gunlerini falan da takip etmedim hala regl olmadm iki tane idrar testi yaptim ikiside negatif cikti bu durumu yasayipta aranizda hamile kalan war mi

Arkadaslar merhaba ben sizi takip edip cok nadir yorum yapanlardanim :) size sormak istedigim bisey war yardimci olursaniz cok sewinirim. Benim normalde reglimin carsamba olmasi gerekiyordu ama bugun hala olmadim. Normalde cok duzenli 25 gunde bir oluyorum. Cocuk istiyoruz ama ben bu ay pek ustune dusmedim owulasyon gunlerini falan da takip etmedim hala regl olmadm iki tane idrar testi yaptim ikiside negatif cikti bu durumu yasayipta aranizda hamile kalan war mi
Canim bende yeniyim bu işlerde. Kıdemli ler cevap verir ama bi kan testi yaptırsan için rahatlar gibi geldi bana

vorones vorones cnm hamilesin belli yine bulundugun yerde dewlet varsa git hemen bi beta hcg bajtir en azindan degerini bilelim
ardaemre ardaemre cnm insallah bebegin seninle kalir uzulme dua et bolca
Ayy inşallah oyleyimdir.. p.tesi gitcem devlet var bu tek zaten. O da insallah yaparlar..peki ne dicem..randevu almak . Gerek miNe bölüme falan.

Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
baya farketmıs cızgı gayet bellı sen goremıosun farkı takıpteyımmm yarın kan testı yaptırmalısnnnnn

Bu teste bakıp tebrik eden oldu mü peki. Ben bişi göremedim. Benim böyle değil. Dimi. Ay inşallah sen de hamis olursun . Ben de . İnsallah insallah. Öyle üzülme bat a 4 gün kala yapmıştim. Tertemiz çıkınca hiçkirarak ağladım. Eşimin göğsünde . Eğer hamilelik varsa o halime uzulcem boşuna dicem..İnşallah
Yok canımya kimseye göstermedimki hamile olmadığım kanaatine geldiyimçin..Ama bu ay umutluyum belim o kadar arıyoki tansiyonum hep düşüyo :KK36:

Ben maalesef eylül annesı olamadım dun adet oldum.halbukı cok umutluydum.duzensız bır adetım var ama bana ınat bu sefer gunu gunune geldı.kendımı ıyı hıssetmıyorum((((

Merhaba arkadaslar bugun dr a gittim icim rahatlasin diye 5+2 gunluk hamileyim kese ufak cikti sali gunu tekrar gel uzman gorsun dedi nobetci dr eger gerek gorurse karnimdan igne ile dusuk engelleyici vurulabilirmisim :KK17: bana dua edermisiniz

Eklentiler

• 20150927_152840.jpg
    20150927_152840.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 168
Kızlar hastane bahçesinde bekliyoruz eşimle. Kan verdim. Almadılar ettiler ama verdim.. 1 saate çıkar dediler. İlk defa veriyorm . İnşallah pozitif çıkar :( :( :( :(

Back