- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.241
Gayet net görünüyor çizgiler. Tebrikler canım. Darısı sağsalim kucağına almaya. Bizlere de dua et canımİkisini bir gondereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet net görünüyor çizgiler. Tebrikler canım. Darısı sağsalim kucağına almaya. Bizlere de dua et canımİkisini bir gondereyim
Canim benim cok uzuldum allah 2 evladina uzun omur versin insallah tekrar hamile kalirsin bu sefer saglikla gelirŞimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Hamilesin canim tebrik ederim yarin kan ver bence ☺Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Yaa hamilesin iste CNm bariz cizgi var hadi hayırlısı ins hemen kan testi yaptir yaptırabileceğin bir yer varsaCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Canim bende yeniyim bu işlerde. Kıdemli ler cevap verir ama bi kan testi yaptırsan için rahatlar gibi geldi banaArkadaslar merhaba ben sizi takip edip cok nadir yorum yapanlardanim :) size sormak istedigim bisey war yardimci olursaniz cok sewinirim. Benim normalde reglimin carsamba olmasi gerekiyordu ama bugun hala olmadim. Normalde cok duzenli 25 gunde bir oluyorum. Cocuk istiyoruz ama ben bu ay pek ustune dusmedim owulasyon gunlerini falan da takip etmedim hala regl olmadm iki tane idrar testi yaptim ikiside negatif cikti bu durumu yasayipta aranizda hamile kalan war mi
Kimyasalmış kızlar hayırlısı buymuş
Ayy inşallah oyleyimdir.. p.tesi gitcem devlet var bu tek zaten. O da insallah yaparlar..peki ne dicem..randevu almak . Gerek miNe bölüme falan.
baya farketmıs cızgı gayet bellı sen goremıosun farkı takıpteyımmm yarın kan testı yaptırmalısnnnnnCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Cnm daha cok yenidir giremezsin zaten kan degerine baktircan sen sen nerdesin tatlimAyy inşallah oyleyimdir.. p.tesi gitcem devlet var bu tek zaten. O da insallah yaparlar..peki ne dicem..randevu almak . Gerek miNe bölüme falan.
Yok canımya kimseye göstermedimki hamile olmadığım kanaatine geldiyimçin..Ama bu ay umutluyum belim o kadar arıyoki tansiyonum hep düşüyoBu teste bakıp tebrik eden oldu mü peki. Ben bişi göremedim. Benim böyle değil. Dimi. Ay inşallah sen de hamis olursun . Ben de . İnsallah insallah. Öyle üzülme bat a 4 gün kala yapmıştim. Tertemiz çıkınca hiçkirarak ağladım. Eşimin göğsünde . Eğer hamilelik varsa o halime uzulcem boşuna dicem..İnşallah
Benimde deger yükselmemis yrn gidicem dr. Moralim bnm de cok bozuk kimyasalmi dis mi bilmiyorum :.(Şimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Dualarım senınle ark inş bişi olmıcakMerhaba arkadaslar bugun dr a gittim icim rahatlasin diye 5+2 gunluk hamileyim kese ufak cikti sali gunu tekrar gel uzman gorsun dedi nobetci dr eger gerek gorurse karnimdan igne ile dusuk engelleyici vurulabilirmisim bana dua edermisiniz
Arkadaşım Can'ını sıkma verende Allah alanda Allah belkide ilerde bi sıkıntı olucaktı daha çok üzülecektik o yüzden Allah hayırlısını sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşBenimde deger yükselmemis yrn gidicem dr. Moralim bnm de cok bozuk kimyasalmi dis mi bilmiyorum :.(
İçini ferah tut herşey güzel olucak haber ver mutlakaKızlar hastane bahçesinde bekliyoruz eşimle. Kan verdim. Almadılar ettiler ama verdim.. 1 saate çıkar dediler. İlk defa veriyorm . İnşallah pozitif çıkar
Hani yarın gidicektin duramadin dimi :)) bende olsam duramazdimKızlar hastane bahçesinde bekliyoruz eşimle. Kan verdim. Almadılar ettiler ama verdim.. 1 saate çıkar dediler. İlk defa veriyorm . İnşallah pozitif çıkar