- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim inşallah bütün liste hamile olur
elinize ve beyninize sağlık:)herkes hamiş olursa nüfus patlaması olur![]()
eklendin bile, hoş geldin, uğur getirsin inş.Ben de listeye eklenmek istiyorumbat 16 eylül...
Bende varımmm benide listeye ekler misiniz ?
selam ben de aranıza katılmak istiyorum :):) kızıma nasılsa 5-6 ay kadar sürer diyerek denemeye başladığım ilk ayda hamile kalmıştım !!.... şimdi ikinciyi istiyorum korunmayı 4-5 aydır bıraksakta ilk defa geçen ay gün hesapladım olmadı , bu ayda yumurtalama günlerini kaçırdık , kısmet yine de bekliyorumm BAT 3 eylül !!!! artık tıp bu konuda o kadar iyi ki tüm listenin elbet bir gün olacak kesin olacak(ben öyle inanıyorum) ama hangi ay ??? birlikte beklemek çok zevkli :):)
Evet tatlım teşekkürlerönceki mailinde bugün yazmıştın, ekledim bile. tarih doğru di mi?
hoş geldinhepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
![]()
Canım ben adet oldum ama gelecek adet zamanım eylül için 23 eylülhoş geldinhepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
![]()
çok sevindim canım ya kısmet isteyen herkese inşallahKizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti
ucundan azicik hamileyim beeeeeeen
doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
![]()
Canım yeniyim bnde forumda kırmızıları gördüm ne demek :)Kırmzlrı gördümbenide ekleyn bat 21