Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yaa hayırlı olsun :) me mutlu size.belirtiler oldu mu adet günü oncesi
Adet öncesi adet sancılarının aynısı oldu, yerlesme kanamasi (lekelenmesi) da oldu bende adettn 2 gün önce hatta adet oluyorum zannetmistim. Benim asıl şüphelendiğim idrara fazlaca sıkışmam oldu Herkeste farkli seyredebiliyo belirtiler

Peki bildiğiniz bir sağlık sorunu var mi yani demem o ki biraz başka şeylerle meşgul olsan çok düşünmesen cevre mi çok baski yPiyor yoksa
Sadece fsh biraz yuksek cikti. Esimde hicbir problem yok. Kayinvalidemler biraz baskici aslinda soylemedik 7 aydir istedigimizi o da yapin artik diyor. Bende olmadan ogrensinler istemiyorum

Sanki biraz karnım ağrıdı bugün hafif adet sıkıntıları başladı gibi 5gun var bakalım ne olcak

Anladım peki fsh ne demek
Vallahi nette arastirip anladigima gore bu fsh hormonu yukseldikce gebelik sansin azaliyor. Menapozun yaklastikca yukseliyormus. Ama kk da bircok kisi benim degerimden cok daha yuksek degerlerle hamile kaldigini soylemis. Rabbim ol dedikten sonra ne FSH a bakar ne prolaktine.yeterki rabbim ol desin

]İnşaAllah bu ay hepimiz hamile kalırızKırmızıları görmeyizdir inşaAllah..10 gün kaldı benim adetime..inşaAllah hamile çıkarım bu ay

insallah canim benimde adetime 18 gun kaldi bana daha cok var ins sen hamilesindir

Kizlar hala adet olmadim 13 eyluldu bat hamilede degilim biran once olup yeniden baslamak istiyorum ama olmadim hala cok sinirliyim

Aynı şey benim de başıma geldi seni çok iyi anlıyorumya ben..Adet günümden 8 gün geçince gördüm kırmızıları..O sekiz gün boyunca test yapmaktan negatifi görüb ağlamaktan yorulmuştum..Çokkk kötü bir duygu

Bat 25 eylül dedim . Bugün gelen yok. İnşaallah gelmez.

Beyazmelek16 sende varmı bir belirti falan
Ya tamamen psikolojik sanirim. Bugun yolculukta biraz midem bulandi. 4-5 gundur karnim feci sis ve arada cok kisa sureli kasiklarima sanci giriyor. Periyoda gore 1 ekim ama tahmini yumurtlamaya gore 30 eylul. Bakalim ne olacak gorecegiz

_kermit_ slm var mı bir belirti yada değişiklik
Cnm psikolojik sanırım cunku belirti cok ama bi kaç gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti yani artk bu aydan umudum yok. Bi an önce regl gelsin bitsin de tekrar calısmalara baslıcam diyorum diğer ay için :) Sen ne yaptın cnm sen de var mı değişiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…