Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım değerlendirmeye başla

En koyu gordugunden 6 ila 12 saat icinde catlama yasaniyor diye biliyorum canim. Is isten gecmedi yani hemen calismaya baslayin

Canim hamile kalma ihtimalin çok yüksek degerlendirmelisiniz

Canım değerlendirmeye başla

En koyu gordugunden 6 ila 12 saat icinde catlama yasaniyor diye biliyorum canim. Is isten gecmedi yani hemen calismaya baslayin

Catlama yaklastikca koyulasiyor. Catlama gerceklestikten sonra siliklesmeye basliyor canim. Hemen degerlendirin

Bugün ve yrn kesin calisin. Bizde ovulasyon takibi yaptik bu ay, en koyu ve bir once ve sonraki günler iliski oldu 3 gün arka arkaya sonuc hamisim
ayy canların sagolun hemen değerlendirelim ins Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün

ayy canların sagolun hemen değerlendirelim ins Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
Bende bu ay ovu testi kullandim ilk defa. 14.gun en koyuyu gordum ama yinede test cizgisi kadar koyu degildi. O gun degerlendirdik. 15.gun yine koyuydu. O gunude degerlendirdik. Belki sonra olur diye ertesi gunude adetime 5 gun var bakalm ne kadar etkili olacak

Ben hiç yumurtlama testi yapmadım ama okuduğum kadariyla zaten yumurtlama sonrası birkaç gün daha birlikte olabilirsiniz yumurtalar sperm gibi hemen ölmüyor

Ben hiç yumurtlama testi yapmadım ama okuduğum kadariyla zaten yumurtlama sonrası birkaç gün daha birlikte olabilirsiniz yumurtalar sperm gibi hemen ölmüyor
Tam tersi canim. Kaliteli spermler uygun ortamda 72 saat yasayabiliyor fakat yumurta 24 saat icinde dollenmezse ölüyor

Evde 4 tane erken gebelik 2 tanede normal gebelik testi var fakat yapmaya korkuyorum negatifi gorurum diye. Sanirim adet gecikmesini bekleyecegim test icin ama nasil?

Hadi bakalım CNm ins gelmiştir bebisin bana da umut olursun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…