- 15 Eylül 2015
- 111
- 108
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.061
İnşAllah cnm yaaHadi yaatuh.. bir daha ki aya artik insaAllahhh
Canım değerlendirmeye başlaArkadaslar acil simdi bu ovulasyon testi cok koyu oldugunda mı iliskiye girmeli yoksa o zmn ztn yumurta çatlamış oluyor ve is isten geciyor mu cevap bugun 16. Gun en koyu bugun cikti dun geceyi malesef Bayram yorgunluğu değerlendirmedik dun gece de yapmıştım cok koyu degildi avu testi sılikti
Aynen canım bende öyle bakalım 2 gün sonra kırmızı kart gorecekmiyim yoksa. .... heyecan içindeyimBen heyecanla bekliyorum bu ayı
En koyu gordugunden 6 ila 12 saat icinde catlama yasaniyor diye biliyorum canim. Is isten gecmedi yani hemen calismaya baslayinArkadaslar acil simdi bu ovulasyon testi cok koyu oldugunda mı iliskiye girmeli yoksa o zmn ztn yumurta çatlamış oluyor ve is isten geciyor mu cevap bugun 16. Gun en koyu bugun cikti dun geceyi malesef Bayram yorgunluğu değerlendirmedik dun gece de yapmıştım cok koyu degildi avu testi sılikti
Catlama yaklastikca koyulasiyor. Catlama gerceklestikten sonra siliklesmeye basliyor canim. Hemen degerlendirinEki Görüntüle 1639641 Ne diyorsunuz ? Kaçırdım mı sizce çatlamış mı yumurta
Bugün ve yrn kesin calisin. Bizde ovulasyon takibi yaptik bu ay, en koyu ve bir once ve sonraki günler iliski oldu 3 gün arka arkaya sonuc hamisimEki Görüntüle 1639641 Ne diyorsunuz ? Kaçırdım mı sizce çatlamış mı yumurta
Canim hamile kalma ihtimalin çok yüksek degerlendirmelisiniz
Canım değerlendirmeye başla
En koyu gordugunden 6 ila 12 saat icinde catlama yasaniyor diye biliyorum canim. Is isten gecmedi yani hemen calismaya baslayin
Catlama yaklastikca koyulasiyor. Catlama gerceklestikten sonra siliklesmeye basliyor canim. Hemen degerlendirin
ayy canların sagolun hemen değerlendirelimBugün ve yrn kesin calisin. Bizde ovulasyon takibi yaptik bu ay, en koyu ve bir once ve sonraki günler iliski oldu 3 gün arka arkaya sonuc hamisim
İnşAllah cnm deneye devam☺ayy canların sagolun hemen değerlendirelimins Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
Bende bu ay ovu testi kullandim ilk defa. 14.gun en koyuyu gordum ama yinede test cizgisi kadar koyu degildi. O gun degerlendirdik. 15.gun yine koyuydu. O gunude degerlendirdik. Belki sonra olur diye ertesi gunudeayy canların sagolun hemen değerlendirelimins Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
Ben hiç yumurtlama testi yapmadım ama okuduğum kadariyla zaten yumurtlama sonrası birkaç gün daha birlikte olabilirsiniz yumurtalar sperm gibi hemen ölmüyorArkadaslar acil simdi bu ovulasyon testi cok koyu oldugunda mı iliskiye girmeli yoksa o zmn ztn yumurta çatlamış oluyor ve is isten geciyor mu cevap bugun 16. Gun en koyu bugun cikti dun geceyi malesef Bayram yorgunluğu değerlendirmedik dun gece de yapmıştım cok koyu degildi avu testi sılikti
Tam tersi canim. Kaliteli spermler uygun ortamda 72 saat yasayabiliyor fakat yumurta 24 saat icinde dollenmezse ölüyorBen hiç yumurtlama testi yapmadım ama okuduğum kadariyla zaten yumurtlama sonrası birkaç gün daha birlikte olabilirsiniz yumurtalar sperm gibi hemen ölmüyor
Himm olemi yanlış hatırlıyorum demekki ben saniyorumki sperm dışarı çıkınca ölüyorTam tersi canim. Kaliteli spermler uygun ortamda 72 saat yasayabiliyor fakat yumurta 24 saat icinde dollenmezse ölüyor
Ne kadar süredir bekliyorsunuz bebek çok evhamli gördüm siziEvde 4 tane erken gebelik 2 tanede normal gebelik testi var fakat yapmaya korkuyorum negatifi gorurum diye. Sanirim adet gecikmesini bekleyecegim test icin ama nasil?
Bugün ve yrn kesin calisin. Bizde ovulasyon takibi yaptik bu ay, en koyu ve bir once ve sonraki günler iliski oldu 3 gün arka arkaya sonuc hamisim
Hadi bakalım CNm ins gelmiştir bebisin bana da umut olursun bu ayBende bu ay ovu testi kullandim ilk defa. 14.gun en koyuyu gordum ama yinede test cizgisi kadar koyu degildi. O gun degerlendirdik. 15.gun yine koyuydu. O gunude degerlendirdik. Belki sonra olur diye ertesi gunudeadetime 5 gun var bakalm ne kadar etkili olacak
Bat günü ne zaman senin canım benimde yakın ve psikolojik mi anlamadım hamilelik belirtileri var sanki gibi heralde galiba bilemedimEvde 4 tane erken gebelik 2 tanede normal gebelik testi var fakat yapmaya korkuyorum negatifi gorurum diye. Sanirim adet gecikmesini bekleyecegim test icin ama nasil?
7. Ay canimNe kadar süredir bekliyorsunuz bebek çok evhamli gördüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?